B17 „vitamin” - Válasz Olvasóimnak 12. rész

 

„Üdvözlöm! Legyen szíves segíteni B17 tabletta beszerzésével kapcsolatban. Édesapán nem műthető tüdő tumort véltek felfedezni mellkas CT-én a hónap végén megyünk PET CT-re Onkológus jó barátunk B17-et javasolt. Legyen kedves segíteni ,ha tud .Tisztelettel K Orsolya.


„Kedves K Orsolya,

 

Köszönöm a megkeresését. A mellékletben olvashatja a kérdésére vonatkozó összeállításomat. A kúra kiválasztásához feltétlenül szükségesnek tartanám az orvosi irányítást. 

Mivel  a szakirodalomban a B17 használatáról, eredményességéről sőt káros hatásairól is sokat írnak, ezért a kúra megkezdéséről Önnek kell döntenie.!! 

Az alkáli só (CsCl) kúrát a gyógyult betegek nagyon eredményesnek tartják. Több gyógyult (tüdő-, prosztatarákos)  beteg beszámolóját is közlöm megkönnyítendő  így a döntése. 

 

Érdemes áttekinteni a dolgozat végén összefoglalt "Tájékoztatások, tanácsok" fejezetet.

 

Kívánok az  Édesapjának kitartást, gyógyulni akarást, hitet a felépüléshez, mert a gyógyuláshoz a lélek segítségére is szükség van. 

Ha ezen felül további kérdése van, készséggel válaszolok, minden kötelezettség  nélkül, ingyen.”

 

 

„Tisztelt Zsoldos Úr! Véleményét szeretném kérni:a B-17vitamin prosztatarák kezelésére alkalmas-e? Válaszát köszönve tisztelettel T Gyula”Válasz az Olvasónak


B17 (Laetril, Amigdalina) Kitekintő

100 g őszibarack mag, nagyjából 400 mg amigdalint tartalmaz. Az amigdalin és a laetril a cianogén glukozidok közé tartoznak.

Béta-glükozidáz enzimmel érintkezve cukormolekulára, benzaldehidre és hidrogén-cianidra bomlik. Béta-glükozidáz enzimet a szervezetünk szinte minden sejtje azonos mennyiségben tartalmaz

Az Amigdalint először 1830-ban, Friedrich Wöhler és Justus von Liebig vegyészek izolálták barackmagból. Felfedezése után nem sokkal több országban is alkalmazni kezdték a rák ellen, 1845-ben Oroszországban, 1892-ben Németországban és az 1920-as években Amerikában

Az idősebb Krebs dr.  nem élhette meg, hogy készítménye nagy népszerűségre tegyen szert, 1970-ben 94 évesen meghalt. Halála után majdnem egy évvel lett nagyon népszerű a B17 "vitamin", amikor egy háziorvos, nevezetesen Dr. John Richardson találkozott ifj. Dr. Krebsszel és a B17 injekciós kúra elkötelezett híve lett. A kampány olyan jól sikerült, hogy 1978-ig 70 ezer páciensnek adta be az injekciót, persze nem ingyen, 2000 dollárt kért el betegeitől. Adóbevallása szerint 1973 és 1976 között 2,8 millió dollárt keresett.

2011-ig kellett várni a legfrissebb kutatási eredményre. a Cochrane vizsgálatra  Bár több, mint 30 év telt el a Cochrane vizsgálat szerint a  B17 még mindig hatástalan.

http://humbug.blog.hu/2013/10/09/b17_vitamin_ami_nem_vitamin_es_nem_is_rakgyogyszer
Novodalin 500mg Tablets

This dosage form comes with 100 tablets, each tablet contains 500mg of "Authentic Amygdalin Extract". Novodalin B17 500mg is manufactured following a carefully controlled extraction process thus achieving its high potency and superb quality.
http://www.novodalin.com/b17-products.html


Novodalin Amygdalin B17 100 mg 100 tablets. All Novodalin products are manufactured following GMP's and Dr. Ernst T. Krebs Jr. genuine method of extraction.
http://www.tjsupply.com/100mg-Laetrile-tablets.html


Kialakult daganat esetében injekcióba kell beadni, (lehetőleg intravénásan, de muszkulárisan is lehet ) mert úgy több hatóanyag jut be a véráramba. Hatékonysága a bevitt dózis nagyságával egyenesen arányos. Általában 6000 - 15000 mg a napi szükséges bevitel. A tablettás kiszerelést inkább az injekciómentes napokon, vagy alacsony daganati sejtszám esetén célszerű kúraszerűen alkalmazni.


A klinikai leírások alapján sokkal hatékonyabb a hagyományos kemo- és sugárterápiánál. Használható a hagyományos terápiák közben is (kemo és sugárterápia), ebben az esetben csökkenti azok káros mellékhatásait is. A B-17 vitaminnak nincsenek kellemetlen és káros mellékhatásai. Egy hónap alatt látványos eredményeket lehet vele elérni ! A legújabb klinikai kutatások szerint intravénás C-vitamin injekcióval adagolva még hatékonyabb


A B17 teljesen ártalmatlan, mégis a világ szinte minden fejlett országában betiltották már. Pár éve nálunk is. A kétkedők vagy az aggódók a cianid mérgezéstől féltik az egyébként halálos beteg rákos embereket, de mivel eddig egyetlen mérgezett esetet sem sikerült felmutatni, érdemes lenne tisztába tenni ennek a vegyületnek a helyzetét.

A szintetikus B17 vitamin tabletták nem a legjobb megoldás. A keserű magok fogyasztása jobb minőséget és minden szempontból kisebb veszélyt, nem utolsó sorban kevesebb kiadást jelentenek.

 

Nem mindenki gyógyult meg a B17 vitamin hatására.
Az a szomorú, hogy az emberek nagy többsége csak akkor fordul a B17 vitaminhoz, amikor már a hagyományos orvoslás is feladta a reményt. Ilyen esetekben már akkora a daganat vagy olyan sok az áttét, hogy a B17 vitamin is csak gyengébb hatást tud kifejteni. Emelni kellene a dózist, de az erősen leromlott szervezet ezt már nem bírja befogadni. A B17 vitamin már csak lassítani tudja a végkifejletet és segíteni abban, hogy a beteg ne fájdalmak között, hanem emberségesen menjen el.
http://www.b17vita.com/faq.php
Felhívások  használatának veszélyére

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet közleménye:

a B-17 vitamin/Laetril/Amigdalina megnevezésű készítményeket (injekció, tabletta) az Országos Gyógyszerészeti Intézet, illetve az EU sem gyógyszerként, sem gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményként nem engedélyezte.

Toxikus mellékhatásai miatt a B-17 vitamin/Laetril/Amigdalina nem elfogadott szer az engedélyezett gyógyászatban, és egyébként nem tekinthető vitaminnak. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet, valamint a hivatalos szakirodalom, és a nemzetközi szakhatóságok (EMEA, Európai Gyógyszerügynökség; FDA, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyezési Hivatala; EFSA, Európai Élelmiszer-Biztonsági Hatóság; NCI Egyesült Államok Nemzeti Rákkutató Intézete) egyértelmű álláspontja szerint is a Laetrile (B17 vitamin) toxikus vegyület. Megjegyezzük, hogy az USA-ban 1980 óta tilos a fenti készítményeket rákellenes szerként, vagy bármilyen más terápia részeként alkalmazni.(OGYI - 2006.11.20. 10:59) Forrás: Magyar Orvosi Kamara


Spanyolország be sem engedi az amigdalint határain belülre, és az Európai Unió más országaiban sem legális a kezelés. A készítmények alkalmazása Magyarországon sem része a daganatos betegségek elleni küzdelemnek.

Sem az Európai Unió, sem a magyarországi Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) nem engedélyezte a készítményt gyógyszerként, vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményként. A jelentős mérgezésveszély miatt használata nem elfogadott, és a hivatalos álláspont szerint nem tekinthető vitaminnak sem, és ezért a toxikus vegyületek közt tartják nyilván.Az Onkológiai Intézetben a készítményt nem alkalmazzák, Dr. Kásler Miklós, az Országos Okológiai Intézet főigazgatója így nyilatkozott:

B17-tel kapcsolatban az a baj, hogy nincs egyértelmű, kétségbevonhatatlan bizonyíték arra, hogy a szer hatásos lenne. Kásler doktor nem alkalmazza azt a gyógyítás során.

Ugyanakkor arra sincs bizonyíték, hogy káros lenne, amennyiben nincs túladagolva, bajt nem okozhat mondta Kásler Miklós.


Az FVF (Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség) illetékese szerint az oldalon található információk kimeríthetik a vásárlók megtévesztésére vonatkozó definíciókat is. A készítmény megsértheti a gyógyszerek reklámozására vonatkozó szabályokat is.
Laetrile treatment for cancer Stefania Milazzo1,Edzard Ernst2, Stephane Lejeune3, Katja Boehm1, Markus Horneber1

Published Online: 9 NOV 2011

Authors' conclusions

The claims that laetrile or amygdalin have beneficial effects for cancer patients are not currently supported by sound clinical data. There is a considerable risk of serious adverse effects from cyanide poisoning after laetrile or amygdalin, especially after oral ingestion. The riskbenefit balance of laetrile or amygdalin as a treatment for cancer is therefore unambiguously negative.   

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD005476.pub3/abstract


Jr., M.D. Philip E. Binzel 

Alive and Well: One Doctor's Experience With Nutrition in the Treatment of Cancer Patients  October, 1994

28 Doctors, 11 Scientists, 9 Survivors And 1 "FDA Dragon Slaying"
Attorney Break Their 'Code Of Silence' And Expose The TRUTH About Cancer And Exactly How To Prevent, Treat And Beat it 100% Naturally

       Read More http://www.cancertutor.com/laetrile/


A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamin páciensein Forrás: http://www.vitalzone.hu/kellys-barackmagos-mez-innovacio.html#ixzz3P6AWw1wC 

 

A Bio B17 alkalmazásának lehetőségei
http://www.b17hu.info/item1.html leírása alapján

 

1./  Szájon át szedhető megelőző, fenntartó dózis - 1 doboz Bio B17 vitamin 

A dózis tartalma : 1 db B17 vitamin (50.000 mg)

 

Szedése


Ára : 49.000 Ft / doboz

 

A pontos és közérthető adagolást a kúracsomaghoz mellékelik
2./  Bőrön át bevihető megelőző, fenntartó dózis

1 doboz Bio B17 vitamin + 1 db Normál MSM krém


Dobozonkénti hatóanyag tartalom 50.000 mg Amigdalina.

Ára : 55.000 Ft / doboz
MSM krém (DMSO) - Vivőanyag az Alkáli sós és B17 kúrákhoz


Ára : 7.500 Ft / doboz3./  Bio Alkáli só kúra (CsCl) - Komplett csomag

A csomag tartalma :

1 doboz Alkáli só (100 gr) +

2 db MSM krém +

2 doboz Kalinor pezsgőtabletta

Neves külföldi daganatspecialisták és biokémikusok kutatásaik alapján ezt az alkáli sót (CsCl) nagyon hatásosnak és kivételesen jól működőnek tartják!

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kúra 30 napja alatt a daganatok nagy része elpusztult ill. eltűnt!


Ára : 95.000 Ft / csomag

Forrás: http://www.b17hu.info/item1.html


Cs2CO3 + 2HCl -> 2 CsCl + H2O + CO2

Some may mistake the structure type of CsCl with NaCl, but really the two are different. CsCl is more stable than NaCl, for it produces a more stable crystal and more energy is released.

Unit Cell of CsCl   (ábra)Neves külföldi daganatspecialisták és biokémikusok kutatásaik alapján ezt az alkáli sót (CsCl) nagyon hatásosnak és kivételesen jól működőnek tartják! Sajnos kutatásaik és eredményeik publikálását nagyban gátolja a kemoterápiát támogató lobbi.

 

A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy a kúra 30 napja alatt a daganatok nagy része elpusztult ill. eltűnt!
4./  Erős kúra (Csak bőrön át bevihető!) - 5 doboz Bio B17 vitamin hatóanyag + 5 db MSM krém

 Erre  akkor lehet szükség, ha kialakult daganata van, de áttét még nem képződött, esetleg kialakult az áttét, de annak nagysága még nem számottevő és az egészségi állapota jó, valamint a következő daganatfajtáknál és esetekben:

 

 

Az erős kúra adagolása speciális, ezért azt a készítménnyel együtt személyre szabva adjuk át önnek!

Ára : 280.000 Ft / kúra

Forrás: http://www.b17hu.info/item1.htmlA Dózis kiválasztásához a lenti linkre kattintson:

A daganatos betegek B17 vitamin dózisa a barackmag bél tartalmánál  jóval nagyobb. Nekik a napi dózis 3000 - 12.000 mg-ig terjedhet. A szükséges dózis megállapítását maga a beteg is elvégezheti, ha ismeri a betegségét és az állapotát. Ha nem tudja kiválasztani a megfelelő kúrát, akkor írjon egy e-mailt (admin@b17hu.info címre) és segítséget fog kapni.

http://www.b17hu.info/teszt.html


Tájékoztatás és tanácsok

Ne vásároljanak olyan helyen sem, ahol nem adnak a készítményhez garanciát!

 
A kiválasztott termék megrendelése 

Elérhetősége a megrendeléshez: http://www.b17hu.info/rendeles.html


MINTA.  *    RENDELÉSHEZ ITT EZ NEM HASZNÁLHATÓ


Kérem, töltse ki a következő mezőket !

Név (fontos) :

Telefonszám (fontos) :

Irányítószám, város (fontos) :
 

Utca, házszám (fontos) :

Ország : (fontos)

E-mail : (ha visszaigazolást kér)

 

 

A dózisoláshoz szükséges adatok megadása:

(Kitöltésük nem kötelező!)

 

A beteg életkora, neme:

A daganat fajtája:

Áttétek, ha vannak:

A beteg egészségi állapota:

Kapott e kemo- vagy sugárterápiát:

Megjegyzés, kérdés, kérés:

 

Rákbetegek beszámolói


Angyal

2014 szeptember 22 - 23:07

Férjemnek 1 havi alkáli só kúrával, és szájon át fogyasztott B17-tel a 3 tüdődaganatból 2 nincs a 3-ik növése megállt, de a 2 nyirokcsomó növekedett.Kérdésem hogy most mit javasol,Mihály B.
Sopron

2014 július 22 - 13:50

Köszöntök mindenkit mer örömhirt irok ide. A tüdömön levő folt 4 cm eltünt. Márciusba találták meg a röngenen aztábn beutaltak ctre és ott látták hogy 4 cm. Kemoterápiát nem akartam mert a lányom azt mondta hogy nem segit. B17el kenegettem magam meg azzal az alkálival két hónapig. teljesen elmúlt a köhögésem is mikor elmentem az orvoshoz újra megvizsgáltak és azt látták hogy már nincs semmi amit kezelni kéne. Nagyon örülök, mert szeretnék még sokáig az unokáim között lenni.

Misi 76 évesGiza
Nagykörös

2014 május 28 - 14:59

Kis nyugdijasok vagyunk ezért nem engedhettük meg magunknak a drága gyóygszereket. Ezért amikor a férjemnek tüdődaganata lett januárban csak Alkáli só kúrát vettünk, mert többre nem tellett. A késöbbiek során ezt még kétszer megismételtük. Most kaptuk meg a CT eredményt : a 4,8 cm-es és a 2,6 cm-es daganatok közül a kisebbik teljesen eltűnt a nagyobbik meg 1,8 cmes lett. Nagyon örülünk és folytatjuk az Alkálit mert az nagyon jó volt és nem  voltak mellékhatásai.
GizaPeter
szlovakia

2014 március 05 - 16:11

Tüdődaganatra használtam a b17-et. Nagyon jó volt, mert a 3X2X1.5 ös daganat egy hónap alatt a felére összement. Nagyon jó mert nem kellett semmilyen szenvedést végigélnem. Szlovákiába nagyon gyorsan megérkezett a rendelésem és utánvétellel tudtam fizetni. Köszönöm a gyorsaságot.

PéterIsti
Bp

2014 február 26 - 12:48

Tisztelt fórumozók! Nekem a tüdőmbe találtak egy 3X4 cm-es csomót, ami nem műthető, mert rossz helyen van. Mire lementek a vizsgálatok, addigra már áttétek voltak a környéki nyirokcsomókban is. nagyon megijedtem mert semmi jóval nem bíztattak. Gyorsan elkezdtem egy B17 kúrát meg egy alkáli sós kúrát, mert nagyon begyulladtam. Miután ezek leteltek kiharcoltam magamnak egy Ct-t amit a kezelőorvosom nagy nehezen és nem kis kárörömmel irt ki. A káröröm korai volt, mert a CT-alapján a nyirokcsomókból teljesen eltúntek az áttétek, a daganat meg 1X2 cm-es lett! Ehy hónap alatt! Azért ez már eredmény. A doki azt mondta hogy nem is akarja tudni, hogy mit csináltam, csak folytassam, mert nagyon hatékony. Örömmel folytatom. Isti

Egy prosztata rákos beteg írásos véleménye

2014 szeptember 10 - 15:58

Nekem nagyon jó dolgot tanácsoltak itt az oldalon. Prosztata beteg vagyok már kettő éve és idén 200 fölött volt már a PSA. Az oldal javaslatára Alkálisót és B17-et használtam. Egy hónap alatt a PSA 2,8 lett. Nagyon örültem neki. Azóta két ismerősömnek is javasoltam és nekik is nagyon sokat segített. Köszönjük.

http://www.b17hu.info/gyogyult.htmlNovák István
Debrecen

2014 május 28 - 15:05

Nem tudom hogy is irjam le de csodákat tett az Alkáli meg az Artewmisin. Prosztata daganatom van illetve már szerintem nincs mert a tumor marker 86 rol lemet 5,4 re. Azt mondta az orvosom hogy lehet hogy spontán gyogyulás történt mert erre még nem volt példa. Mindez a csoda egy hónap alatt történt meg és szinte még én sem hiszem el. A javulást alátámasztja az is hogy ő is normálisnak érzékelte a nagyságát mikor fölnyult és ultrahangon sem látszik már semmi.Péter
Miskolc

2014 május 14 - 13:18

Nekem prosztata daganatot találtak januárban. A psa érték 142 volt. ijesztgettek  az orvosok hogy ha nem kapok kemót meg sugarat az teljesen el fog terjedni. Csak én nagyon sok rosszat hallottam ezekröl a családban és nem vállaltam. Helyette b17 kúrát csináltam alkáli sóval. a psa egy hónap alatt 10 alá ment. Most a második kúrán vagyok túl és az orvosom nem akarta elhinni az eredményeimet, mert a psa 1 alatt van. Azt mondta hogy biztos rosszul mérték januárban mert nem is voltam beteg. Szerintem meg meggyógyultam.Horváth K. Tamás
Budapest

2014 március 24 - 14:11

Köszönöm a segítséget amivel a gyógyulásom útját egyengették! A kezdeti prosztata rákom, ami jellemzően 400 -as tumormarkerrel ijesztegetett, két hét alkáli só és B17 használat után már csak 25 volt. Most hogy eltelt egy hónap még lejjebb ment 2.5-re, ami már majdnem normális. A legérdekesebb az hogy az orvosom hosszas vizsgálódása után azt mondta, hogy szerinte ez már nem is daganat, hanem egy kisebb gyulladás... Ez aztán fejlődés ahhoz képest, hogy egy hónapja még sugarazni, meg kemózni akart. Egyébként az ultrahangon sem találtak semmit. Szóval nagyon köszönöm!!!Pista bá
Erdély Románia

2014 március 13 - 16:19

Köszönöm a segítséget! Nekem prosztata daganatom volt. A javaslatukra alkáli sóval és B17 vitaminnal kezeltem. Az eredény nagyon szép lett. A tumormarkerem 35 -ről 1,2-re ment le. Azt mondta az orvosom gyakorlatilag meggyogyultam. Mégegyszer köszönöm.Kiss Péter
Hódmezővásárhely

2013 december 12 - 00:21

Nekem prosztatta dagnatom van. Jó egy hónapja 63 volta PSA. Alkáli kúrát csináltam egy doboz b17-el. Most voltam PSA mérésen azeredmény 9 lett. Szinte hihetetlen pedig eddig majdnem két éve küzdöttünk evvel és nem tudtuk 20 alá vinni még a legerősebb hormon kezelíssel se. Nem beszélve a mellékhatásokrol. Most meg egy kis kenegetéstöl helyreállni látszik. Ez nagyon jó. A doki nem akart hinni a szemének, meg én se. Köszi mindent!!!A B17 Alkalmazásához fontosnak tartom hozzáértő szakorvos iránymutató tanácsait


Prof Ládi Sz. asszisztensének elérhetősége bejelentkezésre

06 30/ 371 7 605

06 30/ 737 0000

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


Információ, szaktanácsadás, kúrajavaslat (klinikai orvos team): admin@b17hu.info