A 3500 éves és a görög, római, héber-keresztény történelmi múltú Európa felszámolása.

ÜZENET

2011. szeptember 11. után azt gondoltuk annál már nem jöhet rosszabb. Amit akkor megdöbbenve, de a távolság adta biztonságból néztünk, mára elért a határainkhoz. Párizs és Brüsszel után a terror része lett a mindennapjainknak. Akár tetszik, akár nem, a témával foglalkozni kell. A kiszámíthatatlan veszély alattomosan beszivárgott az életünkbe.

Azon kedves Olvasóim megnyugtatására írom ezeket a sorokat, akik kérdéssel fordultak hozzám, hogy a különböző betegségek alternatív/komplementer kezelése hogyan kapcsolódik a migráció témájához, amelyről az utóbbi időben több dolgozatot is írtam. Ha közvetlen kapcsolatot szeretnének látni, akkor szíves figyelmükbe ajánlom korábbi dolgozatomat, amely a migráció egészségünket veszélyeztető hatásáról szól. A veszély egyrészt a bevándorlók által behurcolt és sokszor az európai országokban elő nem forduló betegségek elterjedési lehetőségét jelenti (HIV fertőzés, TBC, rüh, horogféreg okozta parazitás fertőzés,  vérmételyes bilharziózis-betegség stb.) – másrészt az iszlám nők kórházi kezelése a káfiroktól elkülönítve általuk meghatározott szabályok szerint történhet. Nigériában nagyjából 3,2 millió AIDS-es él, Pakisztánban 10 millió ember hepatitis C-fertőzött a WHO becslése szerint igen nagy számban az alábbi betegségekben szenvednek, többnyire a tudtuk nélkül.

WHO tanulmányai szerint még az alacsony intenzitású illegális migráció is a legmagasabb veszélyt jelenti egészségügyi szempontból.
A nagytömegű bevándorló, akik a legkülönbözőbb térségekből és országokból érkeznek, jelentősen megterhelhetik a fogadó ország egészségügyi szolgálatait és fennáll a veszélye annak, hogy olyan betegségeket hordoznak, melyek az észlelés helyén gyakorlatilag nem fordulnak elő, és ezért lehet, hogy nem kerülnek felismerésre, vagy potenciális járványok forrását képezhetik (SARS, STD, MDR TB, stb.). A probléma felvetése azért is fontos, mert hazánk része a schengeni egyezménynek, és így különösen vonzó területnek számít az irreguláris migráció szempontjából.

A migráns beadja ugyan a kérelmét, de másnap elhagyja a tábort, és soha többet nem megy vissza oda. Így ha leveszik is tőle a vizsgálati anyagot, szinte biztos, hogy az eredményről már nem tudják értesíteni őt.
Egyes becslések szerint az Európában kezelt AIDS-betegek 25%-a, a tbc-sek 17%-a migráns hátterű

Az európai lakosság fél, retteg. Ennek a biológiai és pszichológiai egészségre káros hatása van

A migránsokkal együtt beáramló és az ISIS által irányított terroristák tetteitől való félelem, okoz rettegést, pánikot, ami lelki/testi egészség romláshoz vezet. Néhány kiragadott példát említek lejjebb tanulságképen és a dolgozatokban szereplő állítások alátámasztására.

Az erőszakos bűncselekmények száma, különösen az emberölések és a szexuális bűncselekmények száma jóval magasabb, mint 2015-ben, a terrorcselekmény elkövetésére hajlamosnak tartott közveszélyes iszlamisták száma pedig a 2015-ben regisztrált 330-ról 774-re emelkedett. http://hungaryexpres.com/nemetorszag-felebredt-merkelnek-vege

A dán Esbjerg bevásárlóközpontjának a mosdójában megerőszakolt két 14 éves helyi lányt egy 16 éves és egy 20 éves afgán migráns. A város  lakói félnek a történtek miatt, sokan sötétedés után már nem mernek kimenni az utcára, és a bevásárlóközpontot is kerülik. A dánok a bűncselekményről csak hetek múlva tájékoztatták a lakosságot.  
http://www.origo.hu/nagyvilag/20180509-megprobaltak-eltitkolni-egy-nemi-eroszakot-daniaban.html

Az ISIS arra törekszik, hogy az általuk elkövetett cselekmények egyre hátborzongatóbbak legyenek. Ha visszaemlékszünk Dzsihád John-ra, az első videóján egy embert fejezett le, majd a következőn kettőt, végül húszat. Később élve elégetett foglyokról láthattunk felvételeket, most pedig már tömegeket gyászolunk a párizsi események után. Minden olyan biztos pontot megingatnak bennünk, amiben eddig idáig hittünk, például, hogy "a gyerekek és a nők nem lehetnek gyilkosok." Nos az Iszlám Állam gyakran 8-10 éves öngyilkos merénylőkkel gyilkoltatott.

A Chatham House Royal Institute of International Affairs felmérést végzett. Felkérte az online válaszadókat hogy adjanak választ arra, hogy egyetért-e azzal, hogy "A főként muzulmán országoktól való további migrációt le kell állítani".

A megkérdezett 10 európai ország véleménye a következő: átlagosan 55% egyetértett a nyilatkozattal. 25% semleges volt a kérdésben, 5%-uk szerint a migrációnak folytatódni kell
Magyarország: 64% le kell állítani, 12% szerint nem kell leállítani a migrációt

Az iszlám terror akárhogy is szemléljük, a legfélelmetesebb ellenség, amivel a háború óta szembenézett Európa. Bárhol, bármilyen körülmények között és bármikor lecsaphat. A kedves, szomszéd muszlim fiú éppen úgy leszúrhat bennünket, mint egy kiképzett ISIS-harcos. Bárki áldozattá válhat.  Terre des Femmes nevű nőjogi szervezet adatai szerint körülbelül 65 ezer nő él jelenleg Németországban, akinek korábban vallási okokból megcsonkították a nemi szervét.

Nem vagy biztonságban Barcelona főutcáján, egy londoni piacon, egy koncerten, a karácsonyi vásáron, vagy templomban. Bárhol megölhetnek és nem számít, hogy szereted-e a muszlimokat vagy gyűlölőd. Az esélyeid ugyanolyanok. Ilyen helyzettel nem néztek szembe még a háború után született generációk. Jogos és szükséges félnünk, jogos és szükséges cselekednünk és védekeznünk bármit is mondjanak a fizetett prókátorok. Nem az követ el bűnt Európa ellen, aki a félelemről beszél, hanem az, aki megpróbálja bagatellizálni a veszélyt

Egy 2005-ös közvélemény-kutatásban (USA) a 13 és 15 év közötti serdülőkorúakat kérdezték meg, hogy mitől félnek a leginkább. A kérdés nyitott volt, és a résztvevők azt mondhattak, amit csak akartak. A leggyakrabban megemlített a félelem (a kamaszok 8%-a említette) a terrorizmussal kapcsolatos volt. A top 10 félelem sorban:
1. terroristatámadások, 2. halál, 3. háború, 4. bűnöző vagy csoport általi erőszak.
What Frightens America's Youth? GALLUP felmérése 2005-03-29.

A toulouse-i mecset imámja, Mohamed Tatai arról prédikált muzulmán testvéreinek, hogy addig nem jön el az ítélete napja, míg a muszlimok le nem győzik a zsidókat. Ekkor a Hadíszból (a muzulmánok második legfontosabb vallási útmutatása ZsB) idéz egy részletet, amely valójában a zsidók megöléséről szól. Az ilyen beszéd természetesen félelmet kelt.

Az etióp migráns többször is vendégségben járt a családnál. Az egyik ilyen alkalommal a férfi egyedül maradt a 12 éves gyerekkel, és azonnal meg is erőszakolta őt. Az erőszak közben olyan erősen szorította a kislány nyakát több percen keresztül, hogy megfulladt
Ripost a 20min.ch-re hivatkozva.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20180606-migrans-gyilkossag-szexualis-eroszak.html

A bevándorlással együtt járó ilyen bűnözés elterjedését valóban akarjuk?!!

A legtöbb ember félelmét okozó forrásnak az Iszlám Államot tartják. A legnagyobb fenyegetésnek az európaiak a terror cselekményeket tartják, ezt követi a klímaváltozás, a gazdasági bizonytalanság és a menekültek kérdése is, ami közvetlen nem fenyegeti életünket, de minden józan gondolkodású ember tudja a fent említett problémáknak a hosszú távú következményeit.
Európában ma sok helyen félnek az iszlámtól, sőt van, ahol ellenségnek tekintik. Magyarország azonban nem ilyen ország, Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti - mondta a magyar kormányfő.

Az ENSZ egyik felmérése arról szól, hogy 240 millió ember hagyta el otthonát. A legtöbben Afganisztánból, Irakból és Jemenből vándoroltak el, de csak 20 millió olyan ember van köztük, aki háború miatt hagyta el az országát.

A félelem, aggodalom, rettegés egészségügyi hatása
A stressz bármilyen formában megjelenhet: háborúk, természeti katasztrófák, szociális körülmények miatt.

A világgal való kapcsolatunkból adódó folyamatos stressz  kardiovaszkuláris betegségekhez vezet
A stressz hatására verítékezni kezdenek, másoknak megfájdul a hasa, felgyorsul a szívverése, illetve a vérnyomása megemelkedik. Ezek az "eltérések" hiába normálisak, az ismételt igénybevétel kimerítheti az adott szervet, s betegséghez vezethet. Kimutatták például, hogy vannak, akik az átlagosnál gyakrabban reagálnak a stresszre átmeneti vérnyomás-emelkedéssel. Ők nagyobb valószínűséggel lesznek hipertóniások is. Mások az átlagosnál több gyomorsavat választanak ki, náluk valószínűleg a gyomor nyálkahártyája fog annyira károsodni, hogy fekély alakul ki.
A szervi betegségek igen széles körét okozhatják a pszichoszociális és fizikai tényezők kölcsönhatásai. 
Az "állandó érzelmi stressz", mint a harag vagy a félelem önálló, független kiváltói lehetnek egy szív- és érrendszeri megbetegedésnek. Hatásukat tekintve ugyanolyan jelentősek, mint a "fizikai tényezők", például a magas vérnyomás, a túl magas koleszterin, a túlsúly, a diabétesz, a dohányzás és a mozgásszegény életmód. Negatívan hatnak a szívbetegségekből történő gyógyulásra és a betegek életminőségére is 
A pajzsmirigy bizonyos betegségei ("túlműködés") és szorongásos kórképek
között komoly összefüggés van

A hit nélkül élőket nem zavarja a muszlim beáramlás, mert nekik egyre megy, kereszt, vagy félhold 

Életmód
Azért említjük itt az életmódot, mert a www.nelegybeteg.hu már 5 éve egyik kiemelt témaköre. Az életmódnak azonban ezen a helyen nem a táplálkozást, a reform étrendet, a mozgás szükségességét említem, hanem a migráció miatti megváltozott társadalmi és egyéni életminőséget. Tudnunk kell, hogy nap, mint nap nem szűnően inkább növekvő gyakorisággal támadnak meg a migránsok fényes nappal utcai járókelőket, éttermekben gyanútlan ülőket, bevásárlókat a plázákban, gyermekeket, ártatlan, embereket.

Az életmód, a mindennapi élet azon elemei, amelyek körülvesznek bennünket.
Max Weber szerint az életmódot a társadalmi helyzet nagymértékben meghatározza.
Az életmód az adott gazdasági- társadalmi formára jellemző szükséglet kielégítési mód. Minden társadalomnak van saját kultúrája, amely meghatározza, hogy a társadalom tagjainak a társadalmi érintkezésben, együttműködésben hogyan kell viselkedniük. A bevándorlással azonban az adott ország kultúrája veszélybe kerül. Ebben a tekintetben is 2 probléma van, nevezetesen:

a./ a bevándorlók iszlám kultúra megnyilvánulása teljesen elütő a keresztény kultúrától
b./ a bevándorlók számának növekedésével a befogadó országban az iszlám kultúra válik dominánssá a keresztény kultúrával szemben. Ezek után arra a kérdésre keressük a választ, hogy mit jelent a keresztény kultúra?

A keresztény kultúra jellemzői
A keresztény kulltúra védi a morális értékeket.

Itt említem meg a franciaországi roueni főegyházmegye egyik templomában történt támadást, amelyben egy idős pap életét vesztette. A támadók összesen öt embert ejtettek túszul: az atyát, két szerzetesnővért és két hívet; az idős pap torkát elvágták. Három túszt sértetlenül szabadított ki a rendőrség, egy túsz kritikus állapotban van. Nem csak a 84 éves Jacques Hamel atyát gyilkolták meg templomában a muszlimok, hanem a németországi Bad Friedrichshallban egy 27 éves muszlim meggyilkolt egy keresztény, 70 éves nőt, s a motávációi közt volt az is, hogy megöljön egy „nem hívőt”. 
Forrás: The Guardian

A nelegybeteg.hu miért foglalkozik az Európába történő bevándorlással?
A www.nelegybeteg.hu programjában már 5 év óta szerepel az életmóddal kapcsolatos kérdések és problémák tisztázása. A korábbi és a jelenlegi összeállítás is ezen téma kategóriába tartozik. Az életmódot ugyanis nem csak a táplálkozással kapcsolatos kérdések határozzák meg, hanem a lelki eredetű problémák is ide tartoznak, mint a belső feszültség, a stressz, a félelem, a biztonság megléte vagy hiánya, a nyugtalan társadalmi és politikai megnyilatkozások, a kiegyensúlyozott életvitel, a jövőre vonatkozó tervek és célok megvalósíthatósága, lelki egyensúlyunk biztosítása, az élet közelebbi és távolabb várható minősége. Családi kapcsolatok, baráti/ismerősi élethelyzetek az érzelmeinkre hatnak és ezek hatással vannak életminőségünkre. Mindezekről bőven olvashat korábban írt dolgozataimban, amelyek elérhetősége itt:
http://nelegybeteg.hu/tanulmany-szimpatia-erzelem-4.php
http://nelegybeteg.hu/tanulmany-szimpatia-erzelem-2.php

Érzelmeink befolyással vannak a DNS-ünkre. A pozitív/negatív érzelmek pedig befolyásolják élethosszunkat. Ezen témákról itt olvashat részletesen:
http://nelegybeteg.hu/tanulmany-szimpatia.php

Itt most csak annyit, hogy bebizonyosodott, hogy érzelmeinknek rezgésfrekvenciái vannak. Ráadásul csak két olyan érzelem van, amelyeket az emberek tapasztalnak:  félelem és szeretet. Minden más érzelem közvetlenül vagy közvetve ebből a két érzelemből származik. A félelemnek hosszú és lassú frekvenciájú rezgése van, míg a szeretetnek nagyon gyors és magas frekvenciája van. A DNS láncban a gének megváltoznak, mutálódnak. Ez a mutálódás a gén módosulást/hibát okoz. Mindez pedig megnöveli a valószínűségét a testi és érzelmi megbetegedésnek.

Az amerikai genetikus Barbara McClintock azt találta, hogy az olyan sokk-hatás, mint például egy erős negatív érzelem vagy környezeti stressz hatás, rákényszeríti az emberi genom-ot, hogy újra rendeződjön. Az amerikai Tudományos Akadémia megállapította, hogy az életben előforduló erős stressz oly mértékben képes hatást gyakorolni a DNS-re, hogy az megváltoztatja alakját, és megszűnik tökéletesen működni.

Ha nem lenne veszély, úgy az országok nem áldoznának jelentős összeget az esetleges bűncselekmények megakadályozására. Az idei hazai költségvetésben a Belügyminisztérium több mint 30 milliárd forinttal lépheti túl a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokhoz szükséges keretet
Mindezek ismerete azért is szükséges, mert a bevándorlás egyre agresszívabb elterjedése Európa országaiban sajnos keserű tapasztalatokkal jár, és nagy mértékben kihat a lakosság lelki állapotára a terrorista megnyilvánulások, utcai járókelő késelése, járdára felhajtó autók okozta halálesetek, egyes városokban lakosság elleni összehangolt robbantások miatti félelem, a rettegés, a bizonytalanság, a jövőbeli kilátástalanság miatt.
A ma fenyegető modernkori bevándorlás és az ezzel járó testi/lelki veszedelmek megváltoztatják minden napjaink kvázi nyugodt, megszokott polgári állapotát. Veszélybe sodorhatják évezredes kultúránkat, keresztény erkölcsünket, ami kilátástalanságot, szorongást eredményez és az emiatti stressz betegségek kialakulásához vezet.
Az idegen, nem muszlim nőket szabad megerőszakolni. 11 éves lányokat is magukévá tesznek. Testi örömökre rabszolgának használják őket. Állításuk szerint mindenben a prófétát követik. (Mohamed ebben a tekintetben a mi erkölcsi felfogásunk szerint nem adott jó példát ZsB)

395 embert vettek őrizetbe az idei, vasárnaptól hétfőig tartó nyugat-londoni Notting Hill-i karibi fesztiválon, melyen egy embert megkéseltek, harminc rendőrtiszt pedig megsebesült – közölte éjszaka a Scotland Yard. A hatóságok közlése szerint az őrizetbe vettek száma várhatóan nőni fog. A fesztiválon 37 kést, maróanyagot, egy fémcsövet és egy sokkolót koboztak el. Az említett késelésben nem életveszélyes sebesülést szenvedett az áldozat.
Így zajlott a multikulti fesztivál az idén. Mit mondjak? … “csodálatos”:
http://hungaryexpres.com/karibi-hangulat-londonban-tobb-szaz-embert-vettek-orizetbe-es-30-rendor-megserult-a-londoni-migrans-fesztivalon-videok/
2018. augusztus 28

A fentebb említett korábbi dolgozataimon kívül további részleteket itt olvashat: „Migráció egészségügyi hatásai az Európai országokban

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-bevandorlas-eu-kockazatai.php

A liberálisoknak is meg kell érteniük, hogy az általuk tévesen hangoztatott „rasszista” megbélyegzés, az embereknek nem a bőr színük miatti megkülönböztetését jelenti. Senkit nem érdekel, ha valaki fekete vagy sárga. Nem a bőrszín számít, hanem a vallás. A koromfekete afrikai, aki keresztény, mégis hamarabb illeszkedik be Európában, mivel a keresztény kultúrkörhöz tartozik, és nem az iszlámhoz. Vallás szempontjából jobban elkülönülünk egymástól, mint etnikai alapon. A rasszizmus hangoztatása felesleges és káros.
Ennek megértését azoknak szeretném ajánlani, akik állandóan és lényeg ismerete nélkül „rasszistának” bélyegzik azon személyeket, akik nem kívánják a bevándorlók betelepülését hazájukba. Nem faji eredetű megkülönböztetésről van szó, hanem a muszlimok vallás eredetű törvényeinek eltéréséről (lásd sária törvények) a keresztény alapú törvényekkel szemben.

A liberalizmus tilt mindennemű megkülönböztetést. Ezzel azonban pusztítja a természetes védekező reflexet is. Lehet-e különbséget tennünk ember és ember között. Külsődlegesen természetesen nem, a magatartás és viselkedés vonatkozásában azonban igen is kell. Sőt kötelesség. Aki a közösség törvényeinek az első pillanattól kezdve nyilvánvalóan ellenszegül, erőszakosan, tiszteletlenül, követelőzve viselkedik, egyértelmű, hogy nem kívánatos személy. „Megvezették őket, azt mondták nekik, hogy így könnyebben bejuthatnak.” - hangzik a liberális válasz az embertelenség irányába tett engedményként  természetesen a humanizmus nevében. 

Sajnos a liberálisok nagy részében nem fejlett a gaztettek iránti érzékenység Itt példaképpen Pakisztánban megtörtént gaztettet ismertetek: Egy szülőpárnak 2 lányát elrabolták, majd megerőszakolták és a levágott fejeiket ott hagyták a templom ajtajában. Mi rosszat tett ez a két lány?. Elmentek a templomba a szüleikkel. Ha ez nem háborít fel valakit, akkor hol van belőle az emberség?!!
A liberális nyílt társadalomban csak az egyén számít, a közösség nem, ezzel szemben a kereszténydemokrácia számára kulcsfontosságúak a közösségek és azon belül is a családok.

A nyílt társadalom eszméje

A Népességkutatások Német Szövetségi Intézetének közzétett jelentése lehangoló. A felmérésekből ugyanis az derül ki, hogy a fiatal párok elsősorban azért ódzkodnak a gyermekvállalástól, mert "akadályozza őket" a karrierjükben, a barátaikkal történő kapcsolattartásban, valamint kedvteléseiknek sem tudnak nyugodtan hódolni akkor, ha gyermekük van. A jelentés végkövetkeztetése megsemmisítő a liberalizmusra és a nyugati fogyasztói civilizációra nézve: "Immár sok német számára nem a gyermek a legfontosabb az életben.” (Hanem csak és kizárólag saját maguk, saját vágyaik kiélése a fontos.)

Kérdés, hogy milyen érdekcsoportok ösztönzik az európai népek pusztulásáért elsősorban felelős liberalizmus eszméjének és a fogyasztói életszemléletnek a terjedését? Der Spiegel

A migránsok rémtettei, mert szívesen befogadta őket Európa

 

A bandában elkövetett nemi erőszakok több mint 98%-a migránsokhoz köthető (svéd Expressen lap). A 2016-2017-es években elítélt 43 támadó közül 42 migráns leszármazott volt, és 13 volt kiskorú a bűntett elkövetésekor. 
Több tucat autót gyújtottak fel több dél-svédországi városban péntekre virradóra maszkos támadók. Az újabb esetek megerősítik azt a tényt, hogy jelenlegi baloldali svéd kormány kezéből kicsúszott az irányítás és nem tud mit kezdeni az egyre inkább elharapódzott migránsbűnözéssel. 2018. 08.30 http://hungaryexpres.com/ma-hajnalra-megerkezett-csattanos-valasz-a-magyarorszagot-cseszteto-sved-kormanynak/

Néhány példa a jelenlegi migráns helyzet jellemzésére Európában

Muszlimok keresztényeket bántalmaznak
Keresztényeket inzultálnak a muszlimok. Erre többnyire menekülttáborokban kerül sor, ahol a menekültek muszlim többség zaklatja, a hite gyakorlásában a menekült keresztényeket.
A muszlimok megpróbálták a keresztényekre kényszeríteni saját vallási előírásaikat, a reggeli imát, a ramadáni böjtöt, és inzultálták a Bibliát nyilvánosan olvasó társaikat. Az Action on behalf of Persecuted Christians nevű szervezet a saját jelentésében egyenesen 743 olyan esetről tud, amikor menekülttáborokban muszlimok zaklattak, támadtak meg keresztényeket. Olyan is előfordult, hogy a keresztényeket végül teljesen el kellett szeparálni a muszlimoktól a védelmük érdekében. Egész Európában veszélyeztetve vannak azok a többnyire bevándorló származású keresztények, akik muszlimból tértek át, őket zaklatják, kivégzéssel fenyegetik a muszlimok. 
Előfordult, hogy a muszlimok megpróbálták a keresztényekre kényszeríteni saját vallási előírásaikat, a reggeli imát, a ramadáni böjtöt, és inzultálták a Bibliát nyilvánosan olvasó társaikat.
Az előző két évben a világ 50 országában 20 millió keresztény volt kitéve üldözésnek, és háromezret gyilkoltak meg. 
Gyakoriak voltak a keresztényellenesség erőszakos formái is: a jelentésben számos esetben olvashatunk papok megtámadásáról, sőt meggyilkolásáról is, elsősorban muszlimok által
Összesen 140 templomgyalázás szerepel a dokumentumban, ebből 70 Franciaországban, és 26 Spanyolországban
(Observatory on Intolerance and Discrimination Against Christians in Europe 2018.)

Napra pontosan két évvel azután, hogy két muszlim terrorista mise közben betört egy normandiai katolikus templomba, ahol túszokat ejtett, majd brutálisan meggyilkolt egy 85 éves papot, Jacques Hamel-t. Az idős papnak elvágták a torkát. A kottákat elégették, a padokra pedig förtelmes feliratokat festettek, többek közt a terroristák kedvenc kiáltását, az Allahu akbart is.

A franciaországi kereszténygyűlöletet figyelő szervezet szerint  2018 első öt hónapjában 128 keresztényellenes támadás volt. (Voice of Europe.)

A bevándorlók elsősorban öt tagállamban tömörülnek, amelyek a következők: Németország, Spanyolország, Franciaország,
Nagy- Britannia és Olaszország.
Az EU területén a legálisan tartózkodók 18%-a migrációs hátterű 
Több katonai szakértő egybehangzó állítása alapján egész Európa hatalmas veszélynek van kitéve, mert egy kiterjedt kommunikációs hálózat és nagy anyagi háttérbázis áll a migrációs áradat mögött.
Olyan szervezet mozgatja az Európába irányuló bevándorlást, amely a hadseregek logisztikai feladatainak elvégzésére van kiképezve – tehát jó eséllyel titkosszolgálati munka áll a bevándorlás mögött.
Nagy-Britanniában megugrott a bevándorlók aránya, fogynak a keresztények - London többsége nem fehér Mára több millióval csökkent a keresztények száma, megugrott a bevándorlók aránya és visszaesett a házasságban élő párok száma Nagy-Britanniában.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/105533/

Egy frissen megjelent cikkben Hans-Joachim Maaz nyilatkozott Angela Merkel mentális állapotával kapcsolatban. A bennfentesnek számító szaktekintély elmondta, hogy minden jel arra utal, hogy Merkel az idegösszeomlás szélén áll.
A pszichoanalitikus úgy véli, hogy a kancellár viselkedése, szétszórtsága, koordinálatlansága alapján arra lehet következtetni, hogy mára már teljesen elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Maaz szerint az elmúlt években Angela Merkel összeszedett, és rendkívül erőteljes asszony képét mutatta, olyat, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Általános viselkedése és döntései is ezt tükrözték. A migránsokkal kapcsolatos hirtelen fordulat, és az őt érő tartós kritika jól láthatóan mély nyomokat hagyott benne. Nagy kérdés, hogy a teljes összeomlás mikor következik be?
Is Angela Merkel on the verge of a MENTAL BREAKDOWN? Warning from psychoanalyst
He added: "It is a worry - that a psychological or physical collapse is imminent".
https://www.express.co.uk/news/world/639184/Is-Angela-Merkel-on-the-verge-of-a-MENTAL-BREAKDOWN-Warning-from-psychoanalyst

A muszlim országokban (kb. 54 van) nincs külön állam, társadalom és vallás. Államvallás van, amely az országot irányítja és mást el sem fogadnak. (1 kivétel Törökország ahol viszonylagos demokrácia van, a felszínen).
És a migránsok 90%-ka muszlim, akik nem akarnak ezen változtatni! Hogyan fognak Ők Európába integrálódni? 

Hazánkban tartott, és a keresztényüldözésről szóló kétnapos nemzetközi konferencián bemutatták a Migrációkutató Intézet éves jelentését, majd szekcióülésekkel folytatódott a tanácskozás.
A magyar kormány 2016-ban létrehozta a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárságot, valamint segít helyreállítani a keresztény közösségek házait és templomait a közel-keleti térségben. Az Ökumenikus Segélyszervezet jóvoltából közösségi házakat is építenek Irakban, Szíriában és Libanonban.
Létrehoztak egy speciális ösztöndíjprogramot is az üldözött keresztény fiatalok számára, így ők magyarországi tanulmányaik után otthonukba visszatérve közösségük meghatározó és megtartó tagjai lehetnek. Dolgoznak egy magyar alapítású egyetem létrehozásán is a térségben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közreműködésével
Körössy László/Magyar Kurír

A gazdag arab országok nem engedik be a bevándorlókat
Sok esetben a menekültek és a gazdasági migránsok több ezer mérföldre utaztak a Közel- és Közel-Keletről, hogy új életeket találjanak Európában, megkerülve a sokkal közelebb, gazdag és ritkán lakott arab országokat. Az ok, hogy ekkor Szaúd-Arábiának, Bahreinnek, Kuvaitnak és más, hasonlóan gazdag öbölbeli államoknak, szintén politikai instabilitással és visszafordíthatatlan demográfiai változásokkal kellene számolniuk. Saját faj testvéreikkel nem akarnak együtt élni Szaúd-Arábia inkább felajánlott Németországnak egy nem nyilvános pénzösszeget az újonnan érkezettek számára, hogy jobban elviselhetővé tegyék a bevándorlók életét. Azt javasolják, hogy 200 új mecsetet építsenek az országban, hogy otthont adjanak a szíriaiaknak,(Frankfurter Allgemeine

A nagyon alacsony születési rátájú német népesség várhatóan 2060-ra a 81 millióról 70 millióra csökken. Merkel egy parlamenti beszédében sürgette az újonnan érkezettek gyors integrációját, ugyanakkor arra is figyelmeztette a bevándorlókat, hogy be kell tartaniuk a német szabályokat. (A bevándorlók biztosan megfogadják Merkel intelmeit. Merkel vélhetően nem ismeri, hogy országában a migránsok milyen bűnügyi és életellenes tevékenységeket folytatnak. Nem a migránsok, hanem saját népe mellett kell kiállnia! ZsB)

https://www.migraciokutato.hu/wp-content/uploads/2016/07/3.-%C3%A1bra.jpg

A diagramban látható „Közbiztonság romolhat” állítást a válaszadók 72%-a ezt gondolja. Csak egy statisztikai adat:

Franciaországban több mint három éve a legmagasabb szinten tartják a terror fenyegettség miatti rendőri készültséget. 2015 januárja óta iszlamista támadásokban 246-an vesztették életüket, s 51 merényletet sikerült a hatóságoknak meghiúsítaniuk.

Németország
Szalafisták
Jellemző rájuk az iszlám modern felfogásának elutasítása, valamint annak hirdetése, hogy vissza kell térni a „tiszta elődök” (arabul: asz-szalaf asz-szálih) példaképeihet. Ők úgy akarnak élni, mint „tiszta elődeik” éltek Mohamed próféta és utódai korában, a VII. és VIII. században. Szerintük ugyanis a középkori ősök szó szerint követték a korán és a szunna tanítását, s így az iszlám egyetlen „tiszta” formája szerint éltek. Magától értetődik, hogy a régi elődök életéről vallott elképzelés tág teret hagy az értelmezésnek...
Világképüket illetően a szalafisták nemcsak a demokratikus társadalmaktól határolódnak el, de a többi muzulmántól is.
a./ A térítő szalafisták aktívan próbálnak új tagokat toborozni a mozgalom számára. A ZDK adatai szerint ők alkotják a legnépesebb csoportot a szalafizmus hívei között. Elsősorban utcai akciókkal próbálkoznak. Célcsoportjukat főként fiatalkorúak és fiatal felnőttek alkotják, olyanok, akik utcai bandákba szerveződnek. A térítők hivatalos indoklása az, hogy így próbálják megmenteni a fiatalokat a bűnözés és a drogfogyasztás örvényéből, bevonva őket a szalafisták közösségébe.

b./ A szalafizmus másik irányzata ugyanazt a célt követi, mint a térítők, ám radikális módon. Nyíltan hirdeti a gyűlöletet valamennyi hitetlen ellen, és törvényes eszköznek tartja a fegyveres harcot, a szent háborút. Ugyanakkor ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hívei készek is fegyvert ragadni.
http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=321236_
szalafizmus_a_rettegett_es_titokzatos_vallas

Túlzsúfolt a leszboszi befogadó központ
Mória városában lévő kétezer férőhelyes táborban több mint 7 ezer migráns és menedékkérő él összezsúfolva, mintegy 25%-uk gyerek – mutatott rá sajtótájékoztatóján Charlie Yaxley, az UNHCR munkatársa. Yaxley szerint fenntarthatatlan, hogy gyakran alapvető szolgáltatásokat kell nélkülözniük az itt élőknek. Úgy fogalmazott, hogy a móriai központban robbanáshoz közeli a helyzet.
„Egyre több emberen mutatkoznak mentális egészségügyi problémák tünetei, és a kezelés siralmasan elégtelen” – tette hozzá.

Németországban a sikeres terrorellenes akciók sem veszik el a potenciá­lis merénylők kedvét. A Der Tages spiegel című lap által megszellőztetett kormányzati jelentés szerint, csak az utóbbi egy évben több mint 100 fővel nőtt a Berlinben élő szalafisták száma. Az iszlám egyik leginkább konzervatív ágát követő muszlimok már 950-en vannak a német fővárosban. A nagyszabású európai terrortámadások zömét épp a szalafista radikalizáció eredményezte. 39 096 olyan német áldozatot regisztráltak Németországban, akik ellen migránsok követtek el bűncselekményt, (Voice of Europe.)

Az európai hatóságoknak, akik azzal szembesülhetnek, hogy a szalafizmus, vagyis az iszlám azon irányzata, amely szó szerint értelmezi a Koránt, rohamos mértékben terjed a kontinens mecseteiben és utcáin.
A német hírszerzés, a BfV adatai szerint 10.800 szalafista él jelenleg Németországban.
A szalafisták nemcsak a demokratikus társadalmaktól határolódnak el, de a többi muzulmántól is, akik aktívan próbálnak új tagokat toborozni a mozgalom számára. A ZDK adatai szerint ők alkotják a legnépesebb csoportot a szalafizmus hívei között.
Elsősorban utcai akciókkal próbálkoznak.
Célcsoportjukat főként fiatalkorúak és fiatal felnőttek alkotják, olyanok, akik utcai bandákba szerveződnek. A térítők hivatalos indoklása az, hogy így próbálják megmenteni a fiatalokat a bűnözés és a drogfogyasztás örvényéből, bevonva őket a szalafisták közösségébe. Egyre inkább az interneten működő kis, összeesküvő csoportokban radikalizálódnak követőik. 


f o l y t a t o m