Alkálisó kúra és egyéb lehetőségek a rák megfékezésére
Válasz olvasóimnak 82. szám


Üzenet: Tisztelt Zsoldos Bence! Szeretnénk kipróbálni az alkáli só kúrát, de félünk hogy a kálium pezsgőtabletta ártalmas lehet. Kérem, írja meg véleményét, nem értünk a dologhoz. A férjemnek tüdő daganata van csont áttéttel. Köszönöm előre is a választ!

Zsuzsanna


Válasz


A káliumnak a szervezet működésére gyakorolt hatása

A kálium egy olyan ásványi-anyag, amire a szervezetnek naponta akár grammnyi  mennyiségben is szüksége van. A kálium 98%-ban a sejtek belsejében halmozódik fel, mindössze 2% található meg a sejten kívüli terekben.

A szervezetünk megfelelő táplálkozás révén elegendő mennyiséghez jut, ám bizonyos esetekben kialakulhat káliumvesztés, ilyen például a vizelethajtó gyógyszerek szedése, az emésztőrendszer csökkent felszívódását okozó betegségek, vagy akár a súlyosabb, hosszabb ideig fennálló hasmenés.

Megjegyzem, hogy az emberi test körülbelül 150 gramm káliumot képes elraktározni. Ez nagyon sok!!

Hiánya igen ritka, normális esetben átlagos táplálkozás mellett nem alakulhat ki kálium hiány, mivel a kálium igen sokféle ételben megtalálható. Körülbelül napi 2000-4000 mg (2-4 gramm) káliumra van szükségünk. A káliumhiány szívritmuszavarokat okozhat. Magas vérnyomás esetén a megemelt káliumbevitel jótékony hatású. Jól bizonyított, hogy nem elég a nátriumbevitel csökkentése magas vérnyomásban szenvedőknél, csak a magasabb káliumfogyasztással együtt lehet elérni a kívánt eredményt.  Az alkálisó kúrában a kálium pezsgő tabletta  is szerepel. A kúrában résztvevő vegyületek a következők:


Bio alkáli só (CsCl)

100 g

MSM krém

2 flakon

Kálium pezsgőtabletta (Kalinor)

30 db


Figyelem: Alkáli sós kúránál : 2 x 1/2  pezsgőtabletta bevétele szükséges

 Napi 1 pezsgőtablettánál azonban többet elfogyasztani nem szabad!

 A felesleg a szervezetből a vizelettel és a széklettel távozik.


Neves külföldi daganatspecialisták és biokémikusok kutatásaik alapján ezt az alkáli sót (CsCl) nagyon hatásosnak és kivételesen jól működőnek tartják! Sajnos kutatásaik és eredményeik publikálását nagyban gátolja a kemoterápiát támogató lobbi.

 


Erős kúra (Csak bőrön át bevihető!) 

5 doboz Bio B17 vitamin hatóanyag+ 5 db MSM krém

 Erre  akkor lehet szükség, ha kialakult daganata van, de áttét még nem képződött, esetleg kialakult az áttét, de annak nagysága még nem számottevő és az egészségi állapota jó, valamint a következő daganatfajtáknál és esetekben:

 

 

Az erős kúra adagolása speciális, ezért azt a készítménnyel együtt személyre szabva adjuk át önnek!

Ára : 280.000 Ft / kúra


A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kúra 30 napja alatt a daganatok nagy része elpusztult ill. eltűnt!Most tekintsük át, hogyan működik az alkálisó vagyis a CeCl.

A sejtek  azt hiszik, hogy a CeCl = KCl. Amikor az alkáli só megérkezik a sejtekhez, azok rögtön be is szívják. Az egészséges sejtek 1-2 molekula alkáli sót (CsCl) szívnak be, viszont a daganatos sejtek kb. 18-20 molekulát!,  Csakhogy a tápanyag beáramlása nem indul meg a sejtekbe mert a CsCl megakadályozza a kálium beáramlását. Az egészséges sejtek lassan kiköpködik a működésképtelen céziumkloridot és újra megpróbálnak káliumot felvenni, mert már éheznek. A daganat sejtek viszont nem tudják eltávolítani magukból a 18-20 molekula alkáli sót egyrészt a nagy mennyiség miatt, másrészt  mert kémiailag megkötődtek a sejten belül. Emiatt a daganatos sejtek   nem tudnak tápanyagot felvenni és a kiéhezésük miatt elpusztulnak.

A beteg a céziumklorid bevétele után 1-1,5 órával tablettával pótolja a sejtek számára szükséges káliumot, hogy a táplálkozás megindulhasson. De ezt a káliumot már csak az egészséges sejtek tudják felhasználni, mert a rákos sejtek eltelítődtek az alkáli sóval. Így a daganatos sejtek továbbra is éheznek! Ha ez a ritmus minden nap megismétlődik, akkor 15-20 nap múlva a rákos sejtek teljesen összeesnek és elpusztulnak. A pusztulásuk nem okoz ödémát, sem gyulladást. Úgy távoznak el a szervezetünkből, mint az elöregedett egészséges sejtek.

A szervezetünkből a bevitt alkáli só csak 15-30 nap múlva távozik, ezzel is növelve a kúra hatékonyságát. Vagyis 30 napos kúra után még kb. 2-3 hétig működik! Az alkáli só végleges  távozása a szervezetünkből nem terheli meg a kiválasztó rendszert, lassan és probléma mentesen, szinte észrevétlenül távozik.

Az a világújdonság ebben a kúrában az, hogy a hatóanyagot nem kell megenni, meginni, sem beinjekciózni! Így kíméli az emésztőrendszert és az érrendszert. Egyszerűen a bőrre kenve MSM (Dimethyl Sulfone) krém segítségével azonnal a szövetekbe szívódik fel

Ha nem biztos a megfelelő napi mennyiségben, akkor írjon egy e-mailt az admin@b17net.info címre.


Összefoglalva

1./ Az elmondottakból talán kitűnik, hogy a mérséklet kálium mennyiségnek nem káros, hanem inkább előnyős tulajdonságai vannak a szervezet számára. A sejtek táplálékául használt kálium az egészséges sejteket táplálja, míg a daganat sejtek a CsCl miatt nem tudnak hozzájutni a káliumhoz


2./ Tudomásom szerint a kúra csomag megvételekor részletes használati utasítást adnak a csomagban lévő termékek felhasználására

A hatóanyagot teljes kúracsomagban adják át nagyon pontos és célratörő használati utasítással. A csomag teljes ára : 95.000 Ft


3./ Megbízott magyar képviseleti telefonszám és rendelésfelvétel: 06 30 223 6892

(Tanácsadás hétköznap 12-17 óráig)


-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-


Más termék a rákos daganatok eredményes elpusztítására

B17 vitamin (laetrile, amygdalina) 500mg-os őrlemény kapszulában

Mennyiségi egység: 90 darab/doboz


A sárgabarack magjában  található  a legnagyobb koncentrációban a B17 vitamin (Laetrile, Amigdalina). A világon mindenütt alternatív rákkezelésként vagy kiegészítő kezelésként használják a daganatos betegek.

 

A rákkal szembeni eredmények minimum szerények, s amely betegségcsoportban várhatóan minden harmadik ember meghal, akkor erősen vitatható, hogy van-e jogunk a még nagyon is tisztázatlan hatás mechanizmusra hivatkozva megtagadni az élet meghosszabbításának lehetőségét, az elviselhetőbb életminőséget az életükért küzdő emberektől (Dr Tihanyi László kardiológus főorvos)

 

A sárgabarack magjában  található  a legnagyobb koncentrációban a B17 vitamin (Laetrile, Amigdalina). A világon mindenütt alternatív rákkezelésként vagy kiegészítő kezelésként használják a daganatos betegek. Egyedi rendelésre a mexikói eredeti injekciós változatot is beszerzi a link által felkeresett cég

http://www.dreletero.com/component/virtuemart/fontos-vitaminok/b17-vitaminlaetrile--amygdalina-500mg-os-%C3%B6rlem%C3%A9ny-kapszul%C3%A1ban/43-180


Az Onkológiai Intézetben a készítményt nem alkalmazzákProfesszor Dr Kásler Miklós, az Országos Okológiai Intézet főigazgatója így nyilatkozott:

B17-tel kapcsolatban az a baj, hogy nincs egyértelmű, kétségbevonhatatlan bizonyíték arra, hogy a szer hatásos lenne. Kásler doktor nem alkalmazza azt a gyógyítás során.

Ugyanakkor arra sincs bizonyíték, hogy káros lenne, amennyiben nincs túladagolva, bajt nem okozhat  mondta Kásler Miklós.Hatásmechanizmusa

A B17 vitamin molekulában (Laetrile, Amigdalina) egy egység szabad hidrogén-cianiddá, egy egység benzaldehiddé, és két egység cukorrá bomlik. Azt tudjuk, hogy a cián nagy mennyiségben mérgező vagy halálos is lehet, de ebben a természetes állapotában nem mérgez és semmilyen hatással nincs az élő szövetre. Az élő szövetben egyedül a béta glükozidáz néven ismert enzim tudja felszabadítani a ciánt mégpedig a rákos szövetekben, ahol az egészséges sejtekhez képest ez az enzim igen nagy mennyiségben van jelen. Emiatt csak a rákos sejtekben bomlik fel máshol sehol-sem!!!

Létezik a szervezetben egy nagyon fontos védő enzim amit rodanáz enzimként ismerünk. A rodanáz enzim azonnal semlegesíti a ciánt és átalakítja  tiocianát molekulává. Nagyon fontos tudni, hogy ez az enzim mindenütt ott van kivéve a rákos sejtekben, ezért nem is védi meg őket. Így pusztítja el a rákos sejteket a b17 vitamin, hogy közben megvédi az egészséges sejteket. Ennyit a hatásmechanizmusról. Sok szkeptikus blog, oldal próbálja befeketíteni az amigdalint mégis gyártják injekciós formában évtizedek óta Mexikóban, Németországban is gyártják  nem is olyan régóta több ezer euró az eladási ára.

Rendelés itt: http://www.dreletero.com/mail/index.php


Független vizsgáló intézet véleménye The Cochrane Library


Laetrile treatment for cancer 

Stefania Milazzo1,Edzard Ernst, Stephane Lejeune, Katja Boehm, Markus Horneber

Published Online: 9 NOV 2011

Authors' conclusions

The claims that laetrile or amygdalin have beneficial effects for cancer patients are not currently supported by sound clinical data. There is a considerable risk of serious adverse effects from cyanide poisoning after laetrile or amygdalin, especially after oral ingestion. The riskbenefit balance of laetrile or amygdalin as a treatment for cancer is therefore unambiguously negative.   

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD005476.pub3/abstractFelhasználók véleményeA B17 Alkalmazásához fontosnak tartom hozzáértő szakorvos iránymutató tanácsait


Prof Ládi Sz. asszisztensének elérhetősége bejelentkezésre

06 30/ 371 7 605

06 30/ 737 0000

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Információ, szaktanácsadás, kúrajavaslat (klinikai orvos team): admin@b17hu.info


Az elmondottak miatt a betegek és családtagjaik az egészségügyben most is mint sokadszor máskor -  egyedül maradnak a súlyos bajaikban  és a termék használata körüli zűrzavar miatt nem tudják mit tegyenek. Válaszképen újra itt idézem Dr Tihanyi László bölcs és diplomatikusan fogalmazott megállapítását, íme:

„A rákkal szembeni eredmények minimum szerények, s amely betegségcsoportban várhatóan minden harmadik ember meghal, akkor erősen vitatható, hogy van-e jogunk a még nagyon is tisztázatlan hatás mechanizmusra hivatkozva megtagadni az élet meghosszabbításának lehetőségét, az elviselhetőbb életminőséget az életükért küzdő emberektől” (Dr Tihanyi László kardiológus főorvos)


-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

 

Doctors Best Artemisinin kapszula 90db

Dr. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, a Washington Egyetemen igen bíztató eredményt közölt már 2001 végén a Life Sciencesben. Az “egynyári üröm” szirmaiból, leveleiből készített artemisinin-kivonat 8 óra alatt szétroncsolta a mellrákos sejtjek 3/4-ét, 16 óra alatt pedig jóformán alig maradt meg valami is belőlük, ha előtte vas tablettával kezelték meg azokat. Ugyanakkor az egészséges sejtekben szinte nem is történt károsodás. Egy osteosarcoma-ban (csontrák) szenvedő kutyán is kipróbálták ezt a terápiát. A kezelés után a kutya teljesen rendbejött, és 2 év múltán is életben volt, a rák nem újult ki rajta.

Részleteket itt olvashat: http://balaicza.hu/az-artemisin-daganatgatlo-hatasa/


A “Life Science” magazin publikálta először az artemisininről azt, hogy az “édes üröm”- azaz az “Artemisia annua” származék, amit a kínai orvoslás már régóta használ- a tüdőrák sejtek nem kevesebb, mint 98%-át megöli mintegy 16 óra alatt.

A gyógynövény önmagában a tüdőrák sejtek számát akár 28%-kal csökkenti, de vassal együtt használva az “Artemisia annua”teljesen “törli” a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges tüdősejtekre nem volt hatással.

A rákos sejtek reprodukálásához kellő transzkripciós módot akadályozza meg - ahogy a University of California laboratóriumában végzett kutatások mutatják.

Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben. Az artemisinin, illetve az azzal rokon dihydroartemisinin (artesunate) képes viszonylag gyorsan és szelektíven a rákos sejtek szétroncsolására, feltéve, ha azok vastartalma magas.

A rákos sejtekben külső vas bevitellel maximális koncentrációra növelték a vastartalmat, majd artemisininnel kezelték azokat.

Az eredmények azt mutatják, hogy az artemisinin elpusztítja a rákos sejteket.

(US Patent Document 5,578,637, University of Washington, inventors Dr H.Lai and Dr NP Singh, November 26 1996.)


Megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül.Efferth et al, Anti-Malaria Drug is Also active against cancer, Intl Journal of Oncology, 18;

767-773, 2001.)

Forrás: Dr. Balaicza Erika Belgyógyász főorvos  balaicza.hu/naturahírek


Beszerzés

Személyesen is átveheti a  Doctors Best Artemisinin kapszula 90db terméket az átvevőpontunkon: Budapest II., Retek utca 19 Fontos, hogy a terméket vásárlás előtt online vagy telefonon rendelje meg. Amint ez megtörtént, várhatóan a következő munkanapon 13 órától veheti át a rendelését. Kiváló minőségű artemisinin kivonat az Artemisia annua (egynyári üröm) gyógynövény gyökeréből.

90db-os kapszula, 30 napra elegendő; Doctors Best termék daganatos betegségek kiegészítő kezeléséhez.

A kutatások alapján kiemelhető az emlődaganat, tüdőrák és myeloid leukémia kezelésében betöltött szerepe. A kivonat a legszigorúbb gyógyszerészeti minőségi előírások figyelembevételével készül (Good Manufacturing Practice), így biztosítva a legmagasabb minőséget.

Ára: 14900 Ft/db

http://www.egeszsegplazabudapest.hu/daganatos-betegsegek/doctor-s-best-artemisinin-kapszula-90db#reszletes


Orvosi konzultációt javasolok a kúra megkezdése előtt

Dr Balaicza Erika Belgyógyász/természetgyógyász főorvos

Rendelési idő (előzetes bejelentkezés alapján)

Cím: 1126 Budapest, 12. kerület, Hertelendy u. 13. (Déli Pályaudvar és a MOM között)

Tel: 00-36-20/588-28-10, 06-1-784-12-06

E-mail: dr.balaicza@gmail.com