Emlőrák. Merevedési zavar. Válasz olvasómnak 49. rész.


A „Háromszorosan negatív emlőrák” kezeléséről.


Kedves olvasó ezt írta


Kérem, segítsenek! Nem rég diagnosztizáltak triple negatív emlőrákkal. El akarom kerülni a kemo terápiát, keresek alternatív gyógymódot. Kérem, segítsenek!! Keresek egy klinikát, orvost vagy természet gyógyászt. Várom válaszukat, köszönöm segítségüket F Gyöngyi


Válasz

Egyedüli készítője, írója és szerkesztője vagyok a www.nelegybeteg.hu web  anyagoknak. Mivel nem orvos vagyok, ezért csak komoly, megbízható szakorvosokat ajánlhatok betegségével kapcsolatos tanácsadásra illetve kezelésére.  Kérem, hogy javasolt szakértőkről és munkásságukról szóló mellékelt dolgozatomat figyelmesen olvassa el és a hivatkozásokat (linkek) is tekintse át. Ezután a döntés és felelősség  az Ön kompetenciája.

Mind a hazai, mind a külföldi szakirodalom alapján elmondható, hogy betegsége komoly, ezért mielőbb akár párhuzamosan is kezdje el  a javasoltakkal a személyes kapcsolat felvételt.

Örömmel venném, ha egy kis idő után erről  röviden tájékoztatna

Bízzon az orvosok szakismeretében, a szervezete ellenálló képességében és ha hívő  úgy a Gondviselés szerető támogatásában. Együttérzéssel  a gondjában mielőbbi reménykeltő  megoldást kívánva  üdvözli Zsoldos Bence


 A „háromszorosan negatív" emlőrák klinikailag általában „agresszívabb" viselkedésű, mint a többi emlődaganat. Orvosi kutatások kimutatták, hogy a „triple negatív" daganat biológiai tulajdonságai (kiérettsége, osztódó képessége, stb.) rosszabbak, mint a többi emlőrák típusé. Gyakrabban ad más szervekbe áttétet és a kezelés után hajlamosabb a helyi és a környéki nyirokcsomókban való kiújulásra is. A távoli vagy helyi „visszatérés" kockázata a műtét utáni első három évben jóval nagyobb a többi daganat-típussal összehasonlítva, de ezt a korszerű - később részletezett - kezeléssel jelentősen csökkenthető.  Az évek múltával a visszatérés rizikója azonos lesz ugyan a többi daganat típuséval, de a kezdeti hátrány miatt rosszabb az ötéves túlélése is.

Mivel a "triple negatív" daganat hajlamos gyors növekedésre és terjedésre, előfordulhat, hogy amikor a betegség felismerésre kerül, gyakrabban szükséges a teljes emlő és a hónalji nyirokcsomók eltávolítása is, illetve lehetséges, hogy már kiterjedése miatt technikailag nem lehetséges elsődlegesen a sebészi megoldás, vagy a távoli áttétek jelenléte miatt a műtét felesleges.

Az emlőrák  - különösen a „háromszorosan negatív - nem „automatikusan" a sebész „illetékességi körébe" tartozik és a beteg érdekét az szolgálja, ha a rosszindulatú folyamat felfedezése után a kezelési tervet (melynek csak egyik, esetleg nem is szükséges, része a műtét) nem egyetlen orvos, hanem a megfelelő kivizsgálás után, többféle szakterület szakorvosából álló szakmai bizottság, az „onkoteam" javasolja. A beteg a kezelésbe való beleegyezés vagy annak visszautasítása jogosultsága alapján dönthet, de ez a kezelési terv adja a tudomány mindenkori állása szerint várható legjobb statisztikai eredményt.


Bármelyik emlőrák lehet triple negativ, de kutatások eredménye alapján gyakrabban fordul elő az 50 évnél fiatalabb betegeknél, és azoknál, akiknek családi halmozódást mutató emlő- és petefészekrákok fordult elő.

http://telemedical.hu/telemedical/hireink/triple-negativ-emlorakA hormonkezelést, illetve HER2 gátló kezelést ennél a betegségnél a műtét utáni kezelési időszakban nem érdemes adni (nincsenek olyan receptorok, amihez kötődhetnének), tehát fokozottan szükség van sugárkezelésre, illetve kemoterápiás kezelésre.


Jelenleg a műtéti utáni (úgynevezett adjuváns) kezelés megfelelő dózisban és időtartamig történő bejuttatása segíthet Önnek csökkenteni a betegség kiújulásának kockázatát.

Előre nem jósolható meg, hogy valaki miként viseli a kemoterápiát. Fiatal kora és jó általános állapota mindenestre óriási előnyt jelent azokkal a betegekkel szemben, akik esetleg más kísérőbetegségekkel is terhelve, idősen, legyengült állapotban vágnak bele egy kemoterápiás kezelésbe. A külső és belső tünetek nem jelentkeznek mindenkinél, s azok jelentős része jól kordában tartható, emellett több, egyénileg kitapasztalt házi praktika is segíthet abban, hogy egy-egy konkrét panaszt miként lehet csökkenteni.

http://rakgyogyitas.hu/kerdes/emlorak-kemo-vagy-nem-kemo/


 

Néhány szakorvost illetve intézményt az alábbiakban javasolhatok


Dr Nagykálnai Tamás onkológus

A főorvos  úrról itt olvashat

http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/orvos/dr-nagykalnai-tamas/42
Prof Dr. Ládi Szabolcs. asszisztensének elérhetősége bejelentkezésre

06 30/ 371 7 605

06 30/ 737 0000Dr Balaicza Erika  belgyógyász főorvos, természetgyógyász

balaicza@balaicza.hu

o6/ 20-588-28-10

Cím: 1126 Budapest, 12. kerület, Hertelendy u. 13. (Déli Pályaudvar és a MOM között)

06-1-784-12-06 E-mail: balaicza@balaicza.hu  

Azon kevés hazai szakértő közé tartozik, akik kiegészítő biológiai daganatterápiával, komplex immunerősítéssel és túlérzékenységek kezelésével foglalkoznak


Dr. Balaicza Erika magáról illetve tevékenységéről ezt írja:

„Belgyógyász, biológiai tumorterapeuta vagyok, és immár közel két évtizede foglalkozom alternatív gyógymódokkal a hagyományos klinikai orvosláson kívül. A biológiai daganatkezelés az egyik kiemelt szakterületem. Tudásomat javarészt németországi klinikákon szereztem, ahol nagyon sok daganatos beteggel találkoztam, és életminőségben, élettartamban megdöbbentő különbséget tapasztaltam azon daganatos betegekhez képest, akiket korábban itthon láttam. Meghökkentő volt már az első néhány héten, hogy több olyan beteggel találkoztam, akinek 15-20 évvel ezelőtt volt valamilyen daganata, és éppen egy ismétlő immunerősítő kúrára jöttek vissza. Ők nemcsak teljesen egészségesen néztek ki, hanem annak is érezték magukat, sőt úgy is éltek. Ugyanakkor itthon a 2-3, maximum 5 éves túlélés volt az általános, összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban. Úgy gondoltam, hogy a tudásomat mindenképpen ebben az irányban szeretném tovább bővíteni, hogy a hozzám forduló betegek a németországihoz hasonló módon élhessenek még további 15-20 évet, vagy még tovább.”
Onkológiai Intézet Sebészet II. em 235 szoba

Dr Sulyok Zoltán főorvos  mellkas sebész

Emlő vizsgálat

Bejelentkezés illetve előjegyzés a 36 1 224-8600-os szám hívásával a 1262, 1263 és 1265 melléken

Általános és mellkas sebészeti osztály Sulyok dr kedden rendel

Rendelési idő: kedd: 9-14 ó (tel:224-86-00/1265m)Onkológiai konzultáció prof. Dr. Láng Istvánnal

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum onkológiai konzultációjának fő célja, hogy külső, minden szempontból megalapozott szakvéleménnyel segítse az Ön kezelését, azt követően, hogy diagnosztizálásra került a rákbetegség. Ebbe egyaránt beletartozik a már felállított diagnózis magyarázata, pontosabb értelmezése, az Önt kezelő onkoteam által javasolt kezelési mód másodvéleményezése, valamint annak ellenőrzése, hogy az Ön esetében megtörténtek-e a szükséges és indokolt molekuláris diagnosztikai vizsgálatok, ami a célzott daganatellenes kezelésre való alkalmasság felmérésére szolgál.

A konzultációra az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban kerül sor, keddenként, 15 órai kezdettel, előjegyzést követően. Láng professzor ezeken a napokon 19 óráig fogadja a betegeket. A konzultáció időtartalma 20-40 perc, az adott esettől függően.

Feltétlenül hozza magával az eddigi orvosi vizsgálatainak eredményeit, akár onkológiai, akár bármilyen másféle orvosi vizsgálatról van szó, amelyeket a konzultációt megelőzően végeztek. Elsősorban természetesen a korábbi onkológiai vizsgálatok eredményei a legfontosabbak.


Egy konzultációs alkalom díja 30 000 forint. A konzultáció végén Ön írásos szakorvosi véleményt kap arról, hogy az Ön esetében javasolt-e a molekuláris diagnosztikai vizsgálat, illetve milyen további észrevételei javaslatai vannak Láng professzornak az Ön további gyógykezelésével, műtétével kapcsolatban.

http://igdklinika.hu/onkologiai-konzultacio/?gclid=CMGausCE-MwCFQhuGwodvKoBFg

Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika

1125 Budapest, Zalatnai utca 2.

Tel.: (+36 1) 580-8660
E-mail: info@igdklinika.hu


BKV:

21A és 21-es busszal a Széll Kálmán térről (volt Moszkva tér) a negyedik, vagy a Déli pályaudvartól a harmadik, (Szent Orbán téri) megállóig.Solvevit speciális - gyógyászati célra szánt tápszer daganatos betegek részére


Solvevit italpor termékinformációk

A Solvevit italpor aminosavakat és vitaminokat tartalmaz, amit másfél évtizede sikerrel alkalmaznak a kezelések kiegészítésében. A Solvevit italpor egy új étrend-kiegészítő. Az italpor aktív összetevői bizonyos aminosavak (L-arginin, L-fenilalanin, L-hisztidin, L-metionin, L-triptofán, L-tirozin) és vitaminok (C-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, biotin), valamint almasav és egy nukleobázis (adenin) a táplálkozással is bekerülnek szervezetünkbe. A Solvevit italpor ezeknek a kis molekulasúlyú anyagoknak a megnövelt bevitelét biztosítja. A Solvevit italport minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű.

Összetevők: L-arginin, aszkorbinsav (C-vitamin), L-fenilalanin, hisztidin, L-metionin, L-Almasav, L-triptofán, adenin, csomósodást gátló: szilícium-dioxid (E551), L-tirozin, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), biotin (B8-vitamin)
Nettó tömeg: 384 g (2 flakon, 30 adag)


Felhasználói tájékoztató letöltése (pdf)

OÉTI ny.sz.: 1886/2014

Beszerzése

http://www.oncoshop.hu/solvevit.html


Solvevit tabletta termékinformációk

Javallat: A Solvevit tabletta szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére. A Solvevit tabletta aktív összetevőinek - bizonyos aminosavak, vitaminok, valamint almasav és adenin -  megnövelt bevitelét biztosítja.

Adagolás: Napi 15x2 tabletta szedése ajánlott felnőttek részére.

A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni. Az alkalmazásra vonatkozó információt lásd a mellékelt tájékoztatóban!


Solvevit tabletta vásárlása
Tanácsadás: 06-20-344-8867


Onkoshop üzlet

Budapest, Bárczy István utca 10. (Deák tér)

1052 Budapest, Bárczy István u. 10. (az Evangélikus Templom mögötti utca)
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00
Telefon: 06-20-319-0999
Parkolás a Bárczy István utcában lehetséges, vagy a Szerviták téri parkolóházban.Bio Alkáli só kúra (CsCl) - Komplett csomag

A csomag tartalma :

1 doboz Alkáli só (100 gr) +

2 db MSM krém +

2 doboz Kalinor pezsgőtabletta

Neves külföldi daganatspecialisták és biokémikusok kutatásaik alapján ezt az alkáli sót (CsCl) nagyon hatásosnak és kivételesen jól működőnek tartják!

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kúra 30 napja alatt a daganatok nagy része elpusztult ill. eltűnt!


Ára : 95.000 Ft / csomag

Forrás: http://www.b17hu.info/item1.htmlCs2CO3 + 2HCl -> 2 CsCl + H2O + CO2

Some may mistake the structure type of CsCl with NaCl, but really the two are different. CsCl is more stable than NaCl, for it produces a more stable crystal and more energy is released.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kúra 30 napja alatt a daganatok nagy része elpusztult ill. eltűnt!


Részletesebb  tájékoztatást korábbi dolgozatomban olvashat, amelynek elérhetősége itt:

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-b17-tajekoztato.php
B17 vitamin, Letril, Amegdalina tumor gátló étrend kiegészítők szakértője

Dr Ládi Szabolcs kutató orvos, aki a jelzett étrend kiegészítőkkel foglalkozik -  legutóbbi információ szerint itt érhető el:

 1061Budapest Andrássy út 43

T.: 920-2098

Prof Dr. Ládi Sz. asszisztensének elérhetősége bejelentkezésre

06 30/ 371 7 605

06 30/ 737 0000


Bővebben dolgozatomban olvashat itt: http://nelegybeteg.hu/tanulmany-b17-tajekoztato.phpMerevedési zavar (Erectilis disfunktio) és kezelése étrend kiegészítőkkel


A kedves olvasó ezt írta


Tisztelt Zsoldos Bence!

A múlt héten találtam az oldalára és azóta is szívesen olvasom, ha időm engedi. Sok hasznos tanulmányon már túl vagyok, ami idáig a legjobban érdekelt, az az Argininnel kapcsolatos olvasmányok voltak. 34éves vagyok és 3éve szedek szildenafilt háziorvosi javaslatra, receptre. 50mg-ot alkalmanként/ kb.heti 1x.

Ismerve a működési mechanizmusát egy kiváló szernek, de mégis gyógyszernek tartom, ellenben az argininnel, amiről csak most kezdtem olvasgatni és ami nagyon fontos, hogy az már nem gyógyszer. Mit gondol érdemes lenne egy próbát tegyek vele? Esetleg kezdetben a szildenafil mellett, pl. 25mg szildenafil és 6g arginin szedhetném együtt? Vagy az arginint érdemes először néhány hétig kúraszerűen bevinni a szervezetbe és aztán kihasználni a potenciára gyakorolt hatását, vagy már az első alkalmakkor is lehetséges ez?

Válaszát köszönöm szépen előre is,

Tisztelettel: B Dániel


Válasz

Kérdésére az alábbi  rövid összeállítással válaszolok remélve,  hogy talán hasznát veszi. Munkámat azzal honorálná, ha családi/baráti/ismerősi körben említést tenne a nelegybeteg.hu web tanulmányaimról és minden kötelezettség nélkül iratkozzanak fel Hírlevelemre, mert ezzel  a lelki/testi egészséggel foglalkozó  tudományos jellegű dolgozataim elérhetőek és hasznukra lehet.Válasz a problémájára

Elsősorban (70%-ban) testi okok váltanak ki merevedési zavarokat. Leggyakrabban a pénisz keringése szenved zavart vagy maga a pénisz izomzata amely az érfal izomzatához nagyon hasonló betegszik meg. Vagy túl kevés vér érkezik a péniszbe, mert az ellátó artériák elmeszesedtek, vagy a vér túl gyorsan újra elfolyik a vénákon keresztül. Esetleg mindkettő. A pénisz barlangos testében lévő vérmennyiség egyik esetben sem elegendő a kielégítő erekcióhoz.

Az, hogy mennyi vér szükséges, azt a pénisze válogatja. Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy milyen sűrűn van átszőve erekkel. Az a pénisz, ami kicsiből nagy méretváltozást ér el, több vért igényel a keményedéshez, mint az eleve testesebb péniszek, ugyanis abban kevesebb ér van.

A szervezet tudja a dolgát, az biztosan nem létezik, hogy valaki azért ájuljon el, mert sok vér áramlik a péniszbe. ugyanis a szaporodás az egy létfontosságú dolog az evolúcióban, tehát párzáskor nem lehet ájulást előidézni egy szervezetben zajló természetes dolog miatt.

Ne vegyen be Sildenafil Teva-t, ha nitrátkészítményeket szed, mivel ezek a gyógyszerek kombinációja veszélyes vérnyomásesést okozhat.

Ne vegyen be Sildenafil Teva-t, ha olyan gyógyszert szed, mint az ún. nitrogénmonoxid-donorok, például az amil-nitrit, mivel kombinációjuk veszélyes vérnyomásesést okozhat.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/sildenafil_teva_100_mg_filmtabletta/54523

http://www.egeszsegkalauz.hu/termekek/sildenafil-teva-50-mg-filmtabletta-54522.htmlA férfi nemi hormonnak, a tesztoszteronnak úgy tűnik, jelentősen nagyobb befolyása van a szerelmi életre, mint azt régebben feltételezték. A megfelelően magas hormonszint nyilvánvalóan nagyon fontos előfeltétele a kielégítő erekciónak. Az évek számának növelésével általában csökken a férfinál a vér tesztoszteronszintje, ami akár impotenciához vezethet.

A testi és lelki kiváltók keveredhetnek egy merevedési zavarnál. Ha a férfiak testi eredetű potenciaproblémákkal szenvednek, ebből könnyen keletkezhetnek lelki problémák is. Tisztán pszichés eredetű okok elsősorban a fiatalabb férfiaknál fordulnak elő. A párkapcsolati konfliktusok, a stressz, a szorongásos betegségek vagy a depresszió gyakran járnak merevedési zavarral.

Az erektilis diszfunkció gyakran az első jele egy érbetegségnek, és ezzel a szívinfarktus vagy az agyvérzés lehetséges előfutára is. Ha az érelmeszesedést idejében felismerik és kezelik, gyakran elkerülhetők a kellemetlen következmények.


A nitrogén-oxid és az Arginin az erek kitágítása révén, együttesen javítják a vérkeringést  akadálytalanabbá téve azt, ezzel a vérnyomást is csökkenthetik -, jobb koncentrációs képességet, egészséges szívet, és szexuális teljesítménynövekedést eredményezhetnek.

Az L-Arginin NO képző hatása miatt az erek falát lággyá, és ezáltal rugalmassá teszi. A rugalmas érfal viszont jól tud alkalmazkodni a vérnyomás esetleges ingadozásához. A kemény, elmeszesedett érfal merev és a nagyobb vérnyomásra megpattanhat

NO erekciót vált ki a pénisz ereinek tágulata miatt. Számos kísérlet szolgáltat bizonyítékot arra, hogy a NO elösegíti a hímvessző jelentős érhálózatának (barlangos test) relaxációját, amely előfeltétele az erekciónak.

A Viagra úgy működik, hogy az adott szervben jelenlevő NO lebontó enzimet gátolja. Azonban ha nincsen NO jelen akkor hiába gátoljuk a NO lebontó enzimet. Ezért van az, hogy a Viagra egy bizonyos életkor felett már hatástalan, mivel kevés vagy nincs jelen NO a véredényben

 

Az eddigi tapasztalatok szerint az Arginin éhgyomorra és a hét öt napján szedve a leghatásosabb.

Néhány kutató azt javasolja, hogy 2-3 hétig szedjük, utána pedig szüneteltessük szedését 1-2 hétig

Ellenjavallt az Arginin súlyos szívbetegségek, vesebetegségek, aktív gyomor- és nyombélfekély, valamint herpesz esetében.


Beszerzés

L-Arginine 500mg 100 db kapszula (NOW) 1137 BUDAPEST, SZENT ISTVÁN KÖRÚT 18.


Nem javasolnám az L-Arginin szedését a gyógyszer mellet Érdemes kipróbálni az Arginint önmagában 2x1 kapsz/nap

6 és 18 g szedése szexuális együttlét előtt 45 perccel növelheti a teljesítőképességet.

http://shop.builder.hu/arginin-a2744


Hidro erekciópumpa Bathmate Hercules kapható az Intim Centerben. A Bathmate rendszere az első hidrotechnológiás péniszpumpa, amellyel biztonságosan és kényelmesen edzheti péniszét. A gyártó által szabadalmaztatott hydro-technológiával biztosítja a fájdalommentes pénisznövekedést azáltal, hogy friss, oxigéndús vért pumpál közvetlenül a hímvesszőbe.


Yohimbe

A problémájáról itt is olvashat:

Lebret, T., "Efficacy and Safety of a Novel Combination of L-Arginine Glutamate and Yohimbine Hydrochloride: A New Oral Therapy for Erectile Dysfunction," European Urology 41 (2002) : 608-13.


Yohimbe is used overwhelmingly by people hoping to enjoy sexual enhancement. Because of yohimbes effects on blood flow, it may help boost libido while improving the mechanics of sexual performance. Yohimbes so effective, its even used to aid some men who experience sexual dysfunction and impotence.

Do not exceed 40 mg per day because yohimbine can cause negative side effects.

http://empowerednutrition.com/supplement-database/yohimbe


Yohimbe Bark 500mg 90 Kapszula  Magyarországon  nem forgalmazható

Beszerzése:http://www.vitamass.net/hu/viewpage/fizetes-60.html  26 euro kb 8500 Ft

http://www.vitamass.net/hu/yohimbe-bark-500mg-90-kapszula-578.html


Egy másik lehetőség

Nutrition Store Táplálékkiegészítő Webáruház

1037 Budapest, Óbuda
Csillaghegyi út 19-21. 3.em.
H-Cs: 8.30-17.00-ig
Péntek: 8.30-15.00-ig
Csillaghegy Irodaház


Személyes átvétel
Visszaigazolt Megrendelésnél
1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.
(1) 240 7494; (30) 338 0884
Csillaghegy Irodaház (ÓBUDA

http://www.nutritionstore.hu/yohimbine_4537


Maca természetes potencia növelő

A maca gyökér kivonatából készült Maca Power Plus természetes potencianövelő egy olyan német sikertermék, mely kiemelkedően magas maca gyökér por tartalmának köszönhetően a potencianövelést, merevedési zavarok leküzdését tartósan teszi elérhetővé számodra. A potencianövelésben kiváló Maca Power Plus maca gyökérből készült természetes potencianövelő készítmény egy olyan széles körben elismert megbízható minőségű termék, mely már rengeteg férfinak segített a merevedési zavarok elleni harcban. Csatlakozz Te is azon elégedett, aktív szexuális életet élő férfiak közé, akik a Maca Power Plus maca gyökérből készült természetes potencianövelő használatával megváltoztatták szexuális életüket és a merevedési zavaroknak is búcsút intettek!

Adagolás: naponta 2-6 db Maca Power Plus természetes potencianövelő kapszula fogyasztása ajánlott bő folyadékkal.

Tartalom: 1 doboz tartalma 60 db Maca Power Plus természetes potencianövelő kapszula.

Összetétel: Maca Powder (400 mg Tiszta maca por), Cellulose Capsules (Cellulóz kapszula).

A Maca Power Plus természetes potencianövelő kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!   5200 Ft

Itt olvashat bővebben erről:  http://www.vitx.hu/potencianovelo_szerek/maca_power_plus_kapszula_25#ixzz497lArSFn
http://www.vitx.hu/potencianovelo_szerek/maca_power_plus_kapszula_25#ixzz497ltdgk6

http://www.vitx.hu/potencianovelo_szerek/maca_power_plus_kapszula_25

 


Planetbio organikus Maca gyökérpor, 100% bio 150 g


Ajánlott napi bevitel: 0.5 teáskanál (1,5 g ), bármilyen folyadékkal elkeverve fogyasztható, étkezés után! Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem ajánlott!

Származási ország: Peru


A PlanetBIO maca por tradicionális perui keverék, mely fekete, fehér és sárga macát tartalmaz. Mivel csak 5 évente ültetik ugyan abba a földbe, nem meríti ki a termőtalajt, így a lehető legtöbb hatóanyagot tartalmazza.A PlanetBIO maca por gazdag szénhidrát (teljes tömegének 76%-a) és fehérje (13%) forrás, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és az izomtömeg és az egészséges csontok megőrzéséhez. Élelmi rostokat is tartalmaz, és nagyon alacsony a zsírtartalma.OPTIMAN kapszula

A kutatások kimutatták, hogy a 45 éven felüli férfiak 50%-a küzd merevedési zavarokkal, azaz impotenciával. Ezek a problémák azonban korábban is jelentkezhetnek, akár fiatal férfiaknál is. Az erekciós zavarok különféle tényezők hatására alakulnak ki, a kiváltó okok lehetnek egészségügyi problémák, stressz, vagy akár az életmódból származó problémák. Sokan a problémába beletörődnek, és nem követnek el semmit annak érdekében, hogy javítsanak a helyzeten. A 69 Lab az Optiman kapszulával tört ki a piacra, amely segít megszabadulni minden szorongásától! A vásárlás egyszerű és diszkrét.


Erős és hosszantartó erekciók 

Növeli a szexuális erőt

Megakadályozza a korai ejakulációt

Két orgazmus közötti rövidebb regenerációs időt biztosít

Azonnali hatás

Mellékhatás nélküli

Vény nélkül kapható

100%-ban természetes és hatékony


A 69 LAB intézet székhelye Tottenhamben, Angliában van. Az intézet már 2008 óta foglalkozik az intim, nemi élethez kapcsolódó termékek fejlesztésével, tehát olyan termékeket állít elő, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az egyén életminőségéhez


A legjobb minőségű, tesztelt termékeket kínálunk. Mindegyik termékünk rendelkezik az összes biztonsági tanúsítvánnyal, amely az európai és amerikai piacon történő regisztrációhoz és forgalmazáshoz szükséges.


A termékek ára Ft-ban van megadva, és nem tartalmazza az ÁFÁT, hiszen az ajánlattevő tevékenysége nem adóköteles. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. 


ALMEA LTD, PRIOR WAY LTD.

2nd Floor Queens House, 180 Tottenham Court Road
London W1T 7PD, Nagy-Britannia
Email: info@69lab.hu


A küldeményt szállító partnerünk a GLS. A GLS hivatalos kézbesítési határideje 1-4 munkanap. A szállítási költség 2000 Ft A költségek az ajánlott küldést az árufizetési szolgáltatással, valamint a GLS által felszámított átutalási díjat tartalmazzák. A megrendelt termék teljes vételárát és a szállítási költségeket a küldemény átvétele után kell kifizetni. 


http://www.69lab.hu/69lab-hmu.html
Full Spectrum™ Maca Extract

325 mg 30 tablets : Planetary Formulas


Full Spectrum™ Maca Extract combines a standardized maca extract with a whole maca root extract to preserve the integrity of the whole herb while delivering guaranteed amounts of important constituents.Amount Per Serving

Sodium

5 mg

Maca Root Extract (Lepidium meyenii) standardized to 0.6% Glucosinolates

900 mg

Maca Root Extract 4:1

75 mg

Other ingredients: sorbitol, stearic acid, modified cellulose gum, colloidal silicon dioxide, and magnesium stearate.


http://www.lifeextension.com/vitamins-supplements/item12617/full-spectrum-maca-extract