Mágneses teret produkáló készülékek és hatásuk


"Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden más semmi!"

A magas vérnyomás gyógyszerek nélkül is kezelhető, de a gyógyszergyáraknak ez nem érdekük.”(Dr. Schéder Ákos főorvos)


Mágneses erőtér kedvező hatása az egészségre

Az elektromágneses tér gyógyító hatása nemzetközileg elismert gyógymód, normális esetben nem kellene újra igazolni. A pulzáló elektromágneses terápiával azokat a beszűkült hajszálereket tudjuk tágítani, amelyeket tablettás módszerrel nem lehet, mivel pont azokon az ereken kellene végigmennie a hatóanyagnak, amelyek teljesen el vannak záródva. Ha viszont a hajszálereket  amelyekből 400-szor több van, mint a vastag erekből  a terápiával kitágítják akkor szinte azonnal elhagyható a vérnyomáscsökkentő. Mivel a szívmunka így csökkenhet, sokkal kisebb erővel, sokkal kisebb nyomással lehet a vért bejuttatni a mikro cirkuláción keresztül a sejtekig. Egy ilyen kezelés után, ha egy jó gyógyszert szed a beteg, akkor annak a hatása is sokkal jobban érvényesül, mivel a kitágított ereken keresztül a hatóanyag is könnyebben kerül feldolgozásra.

A mágneses tér az inzulintermelést növeli a hasnyálmirigyben. Gyakran a 2. tip cukorbeteg elhagyhatta a tablettás kezelést a terápiás kezelés kapcsán.

Ha már inzulint kell a betegnek bejuttatnia a szervezetébe, akkor csökkenteni lehet annak mennyiségét. .

A magas vérnyomással kezelt betegeknél a kezelések elején ingadozik a vérnyomás, és csak később áll be egy normális szintre. Ez azért van, mert a szervezet hozzászokott egy magasabb vérnyomásszinthez, és ha a terápiával kitágított erek kapcsán elméletileg csökkennie is kellene a nyomásnak, a szervezet egy darabig küzd ellene, mivel nem ezt szokta meg, nem ez a természetes számára.


Computer simulation of the Earth's field in a normal period between reversals. The lines represent magnetic field lines, blue when the field points towards the center and yellow when away. The rotation axis of the Earth is centered and vertical. The dense clusters of lines are within the Earth's core. (ábra)


Földünk éltető mágneses ereje az elmúlt 250 év alatt 60%-kal csökkent. A hiányzó mágnesességet pótolnunk kell! A gyengülés a kezdődő pólusváltást jelezheti. A Földet kozmikus sugarak bombázzák majd, de az élőlények valószínűleg képesek lesznek alkalmazkodni.

A póluscsere alatt a Föld mágneses mezejének erőssége csökken, aztán fordított polaritással újra felépül. Ennek látványos jele lesz például az, hogy az iránytűk dél felé fognak mutatni.


Az űrutazásnak köszönhetően bizonyosságot nyert, hogy a földi mágneses háttérsugárzás nélkül az emberi szervezet működése jelentős zavart szenved, teljes kiiktatása esetén pedig gyakorlatilag az élet lehetetlenné válik! A földi mágneses háttérsugárzás 30-50 µT (mikro Tesla) között változik Magyarországon.

A  pulzáló mágnes terápiát ezért a NASA fejlesztette ki az űrhajósok részére


A mágnes mező az egyetlen módszer arra, hogy az erekről a lerakódásokat leszedjük. Ez az eljárás lassan eltávolítja az érfalról a lerakódásokat. Az összetapadt vörösvérsejteket is szétválasztja, amit az oxigénhiányos környezet (rossz étkezés, levegőtlen helyiség, stressz) váltott ki. Ma már több mint 5 millió amerikai, köztük számtalan élsportoló, sztár beleértve Bill Clintont és Sir Anthony Hopkinst esküszik a mágneses terápiára! Állítják, hogy ennek a módszernek köszönhetik gyógyulásukat, fájdalmakra, stresszre, fejfájásra, depresszióra, reumára, görcsökre, kéz fájdalmakra, fáradtságra, lelki bánatra.


Mágneses erőtér hatása a szervezetre

Az egészség megőrzésének, ill. visszaállításának valamint az emberi test gyógyulási és regenerálódási folyamatainak alapfeltétele a szervezet jó vérellátása, mert a véren keresztül történik a tápanyag és oxigénellátás, valamint az anyagcsere folyamatok végtermékeinek és a méreganyagok elszállítása.

A vérkeringés 74%-a legkisebb véredényekben játszódik le.. Keresztmetszetük természetes, ritmikus változása (vazomóció) szabályozza a vér elosztását a kapilláris terület gigantikus hálózatában. Egy egészséges embernél percenként kb. 3-szor történik vazomóció (érfal-mozgás), betegeknél vagy gyengélkedőknél csupán 10 percenként 1-szer. Ezt a túl alacsony ritmust így aztán egy „mikroér-pacemaker”-rel stimulálni, ill. normalizálni kell.


A működő mikro cirkuláció a következőket javítja:

A vérkeringést; a véráramlás tulajdonságait; a tápanyag és oxigénellátást; anyagcsere végtermékek és méreganyagok eltávolítását; a keringés tehermentesítését; az immunvédelmet és csökkenti a fertőzésekre való hajlamot; a regenerációs és gyógyulási folyamatokat; az esti elalvást és az éjszakai átalvást; a szervezet savtalanítását; a gyógyulási folyamatok gyorsítását; a teljesítőképességet; az általános jó közérzetet; a koncentrálóképességet

http://www.kunosanita.hu/bemer-terapia/


Jelenleg a tudomány szerint a BEMER az egyetlen olyan terápiás alkalmazás (hatóanyag), amivel stimulálni tudjuk ezt a zavart mikrokeringést.

Kiss Tamás Bemer szaktanácsadó - +36306815233

Bemer  készülék bérlése:   http://www.termeszetesen-egeszsegesen.hu/bemer-berles/

 

Mágnes és fényterápiás készülék.

BEMER 3000 MFA - vezérlőkészülékkel  

Speciális kórképek kezeléséhez

 

Hazánkban több gyártótól származó mágneses erőteret létre hozó készülék van forgalomban. Ezekből mutatok be néhányat, íme:Magnapress

A Magnapress Energy 5600 Gauss (a Széchenyi Egyetem munkatársai által bevizsgált érték) erősségű mágneses térrel veszi fel a harcot a fájdalmakkal, ami gyors és tartós eredményt biztosít. A tudósok ma már bebizonyították, hogy a mágnesesség éppúgy feltétele az életnek, mint az oxigén, a víz és a táplálék. A mágnesesség hiányának következtében a szervezet energetikai egyensúlya megbomlik! Ennek oka, hogy a Föld 260 évvel ezelőtt 1 Gauss értéket képviselt. Jelenleg 0,4 Gauss, ami 60 %-os csökkenést jelent az 1600-as években mért adatokhoz képest. A MAGNAPRESS képes gyorsan pótolni a hiányzó mágnesességet mindössze napi 30 perc alatt, így a szervezet jobban, vitálisabban tud működni.

A Magnapress mágneses eszköz pozitív és negatív komponens egymással szembe helyezve olyan mágneses erőteret hoz létre, amely képes a biológiai egyensúlyt fenntartani és helyreállítani

 

Dr. Nakagawa: 1976-ben 12 ezer emberen alkalmazott mágnes terápiát: 90%-ban gyorsan meggyógyultak, senkinél nem tapasztalt káros mellékhatást.

A Magnapress Dr. Enrico Dantella, magyar származású olasz orvos találmánya, amely egyesíti a mágnes terápiát és az 5000 éves akupunktúrát.

(http://www.healthymagnets.com/cgi-local/softcart.exe/magnetic2.htm?e+scstore)

 


Miért jó megoldás a Magnapress?


Az összecsapzódott vörös vértesteket szétválasztja, így megnöveli a sejtek oxigén ellátottságát.

2 perc mágnes kezelés hatására a vörösvértestek szétváltak, ezáltal megnőtt a vér oxigénszállító képessége.

A Magnapress egy akupunktőr orvos találmánya. A találmány lényege, hogy a kilépő mágneses erővonalak egy nyalábba rendeződnek. Az 5000 mágneses erővonal nyaláb képes az akupunktúrás pontokat stimulálni, valamint emiatt tud gyorsan fájdalmat, gyulladást csillapítani.

A tudomány a 4-14 mikron hullámhosszú távoli infravörös sugarakat (FIR) vitál-sugaraknak nevezi. Ezek bizonyítottan javítják a vér oxigénszállító képességét és elősegítik a méregtelenítést, ezzel fokozzák a mágnes terápia hatékonyságát. A FIR terápiával kombinált Magnapress Energy az Amerikai Szabadalmi Hivatal oltalmát élvezi, hamisítását az egész világon szigorúan tiltják! Használata garantáltan biztonságos, nem jár semmilyen mellékhatással.

Amikor az 5000 gauss értékű mágneses eszközzel a megadott akupunktúrás pontot kezeli:

1. Tölti a szervezetét mágneses energiával,

2. A vér oxigénszállító képességét megnöveli,

3. Segít a szervezete káros savasságának semlegesítésében


Akik nem használhatják

Pacemaker, inzulinpumpa Epilepszia Arzheimer kór Rosszindulatú daganat esetén

Állapotos, illetve szoptató kismamák korlátozottan használhatják

http://www.magnapress.hu/magnapress-energy
BEMER mágneses terápia.


A BEMER mágneses terápia egy olyan alternatív gyógymódot képvisel, amelynek hatásárára már egyetlen kezelés után is mérhetően csökkenek a szisztolés és diasztoles értékek. Hosszan tartó BEMER mágneses kezelés hatására a vérnyomás akár normalizálódhat is. Mivel BEMER mágneses terápia a szervezet optimális működését támogatja, túlzott vérnyomás csökkentés nem fordulhat elő, a vérnyomás az optimális szintre áll be. A keringés javításával a gyógyszeres terápia során alkalmazott hatóanyagok mennyisége is csökkenthető idővel. Egyes esetekben a megfelelő életmód betartása mellett el is hagyható.

BEMER 3000 orvosi műszerekkel végzett terápiát  több,  mint 36 országban számos orvos, természetgyógyász, sportoló, gyógytornász használja nagy megelégedettséggel, az egyszerű kezelhetősége révén pedig az otthonokba is bekerült.

A BEMER 3000 eszközt ma már, 36 országban alkalmazzák óriási sikerrel. Sikeressége többek között abban is rejlik, hogy a Föld mágnesességével közel azonos mágneses mezőt tartalmaz

A BEMER mágnes mező 30-100 mTesla


Vegyük észre a különbséget a mágneses hullámok karakterében a BEMER  és más fűrészfogas impulzusú készülék között (ábra).BEMER (foto) által gerjesztett extrémen gyenge pulzáló elektromágneses hullámok megtisztítják a szervezetet az  oxidativ stresszt szenvedett vörösvérsejtektől

Fizjoterapia 11/ 3 (2003) 24-31

Részletes ismertetés: www.youtube.com/watch?v=rv91KLcz8xo


Mágnes tér hatása a vérellátásra

A BEMER hatására H+ ionok kerülnek az érfalra, mert a mágneses mező befolyásolja  a töltéseket. Emiatt csökken az érfal normális mínusz -20 mV-os feszültsége. Ennek hatására  az ion csatornák megnyílnak és ezzel több NO szabadul fel, javul a vérellátás. Ha a H+ koncentráció növekszik, akkor az érfalon pozitív feszültség keletkezik és emiatt az ioncsatornák bezárulnak és kevesebb NO szabadul fel. Az elsavasodás növekedése (több H+) miatt a vérellátás csökken. A mágnese fluxus növelésével tehát először javul a vérellátás, majd a további növelés hatására ismét rosszabb lesz. Az elmondottak miatt célszerű figyelembe venni a Felhasználási Tájékoztatóban leírtakat


A szinusz hullám a legegyszerűbb, azonban a BEMER jelek sokkal komplexebbek, amelyek  matematikailag leírhatóak és ez, mint BEMER szignál  szabadalommal védett.
A BEMER (foto) hatását  a világon is ritkaság számba menő lézer technikával és reflexiós spektrofotométerrel kombinált mikroszkóppal vizsgálták


Intenzív applikátor BEMER 3000 SLT


A BEMER 3000 készülék egyedül álló (világszabadalommal védett) jelrendszere

Az eddig ismert mágneses mező jelalakokkal szemben a BEMER készülékekben, speciálisan erre a célra kifejlesztett BEMER jelalakot alkalmazza, amely világszerte szabadalmaztatott.A BEMER-jel alak igazolhatóan lényegesen több frekvencia-komponenest tartalmaz, mint az eddig ismert jelalakok  

A terápia hatása nem csak az impulzus intenzitásán, frekvenciáján és időtartamán alapul, hanem formáján.
Figyelem: A Bemer készülékkel olyan  elektromágnes jelet hoztak létre, amely lényegesen  szélesebb frekvencia spektrummal tűnik ki  a hagyományos mező formákkal szemben Ez eredményezi a vérkeringés és az oxigénellátás lényeges javulását, amely jelentősen hozzájárul az anyagcsere javításáhozA matracon a maximális mágneses indukció 35 µT, összehasonlításul a földmágnesség Budapesten kb. 47-48 µT, amely az időszámítás óta kb. a felére csökkent


Lényegesen több frekvenciakomponenst tartalmaz, mint az eddig ismert jelalakok. Ennek köszönhető a nagyon jó terápiás eredmény és rövid terápiás idő, Földünk mágneses mezejével közel megegyező nagyságú mágneses mező mellett.

Pacemakerrel, fémbeültetéssel, várandósság idején, illetve tumoros betegek is használhatják

A mágneses indukció nagysága még az intenzív applikátor esetében sem haladja meg az Európa Parlament által folyamatos tartózkodásra megállapított 100 µT egészségügyi határértéket.


A BEMER 3000 SLT készülék (foto) kombinált fizioterápiás rendszer, amely a BEMER elvet alkalmazó elektromágneses mező és speciális fényterápia egyidejű alkalmazását biztosítja.

 

A mágneses mező erőssége a Föld felszínén legkevesebb 30 mikrotesla  μT (0,3 gauss) Dél-Amerika és Dél-Afrika egyes részein, legtöbb 60 mikrotesla (0,6 gauss) a mágneses sarkok körül, Észak-Kanadában, Ausztrália déli részén és Szibériában.

Az artériás vérben lévő oxigén parciális nyomás értéke (pO2) az optimális sejtmembrán potenciál mellett meghatározó a  sejtek energiatermelési folyamataiban.

Az ideális pO2 érték 96 higanymilliméter (Hgmm), amely értékkel csak a gyerekek, és ifjú felnőttek dicsekedhetnek. A 80 Hgmm-es határérték azonban már kritikusnak tekinthető, mivel ez alatt a sejtek energiatermelő képessége jelentősen korlátozódik, és degeneratív molekuláris folyamatok indulnak el. A mai európai felnőtt korú népesség körében végzett széleskörű mérések azt igazolják, hogy a 80 Hgmm-es kritikus érték átlagosan az 50 éves életkor elérésekor alakul ki a szervezetben.


 

Az BEMER terápia legfontosabb élettani hatásai röviden:

Az említett élettani hatásokat különböző kutatóintézetekben korszerű tudományos vizsgálatokkal igazolták


Az emberi szív nappal kb. 15.000 liter vért pumpál keresztül a testünkön. A BEMER-technológia gondoskodik a vér és összetevőinek jobb eloszlásáról. Az emberi testben másodpercenként 21 trilliárd (21.000.000.000.000.000.000.000) anyagcsere-reakció játszódik le. A BEMER-technológia ezeknek a létfontosságú folyamatoknak a lezajlását segíti elő.


2 perces BEMER terápiát követően a mikrokeringés 24%-kal javul! Javítja, intenzívebbé teszi a vérkeringést egészen a hajszálerek szintjén is (mikrocirkuláció javulása).

Dr. Rainer Klopp, az orvostudományok doktora, a berlini Mikrokeringési Intézet vezetője könyve (foto)

Részletes beszámoló: http://www.youtube.com/watch?v=rv91KLcz8xoA BEMER értágító hatásának igazolása

 

 


A test hősugárzása a kezeléssel jelentősen megnövekedett (ábra). A külső bőrfelület  kb.

3-40C kal megnő, ami a véredények kitágulásának köszönhető. A hőátvitel a mágneses tér által  kizárt, mivel a mágneses tekercsek hidegen maradtak. .


A BEMER jel hatására  a vérellátás átlagosan 40%-os javulást eredményezett A vérben oldott oxigén  a BEMER jel hatására kb. 20% -os emelkedést  mutatott. Az elektromágneses tér kikapcsolása után a mért paraméterek  hosszabb időn át megmaradtak , különösen a megnövekedett oxigén oldóképességet lehetett még órákkal később mérni


Why we recommend BEMER 3000 therapy

We use BEMER 3000 therapy in practice since 2003 and continue to be impressed with the positive results we observe and our patients experience. We especially like that BEMER therapy is natural, simple, painless, non invasive and totally safe. And that clinical studies verify the efficacy of BEMER.

BEMER 3000 improves cellular function and metabolism by virtue of enhancing blood circulation (macro & micro) and blood flow properties. These effects alone are reason enough to warrant a place in every medical and natural health practice, as well as every home where possible.

Improved micro circulation and flow properties of blood result in better delivery of oxygen and nutrients to cells, as well as improved removal of cellular waste products. This in turn improves cellular energy production and cellular functions.

The result? Improved cellular regulation processes, which leads to improved tissue function and general improvement in organ and system functions... a healthier you!


Dr Florrie Kerschbaumer Registered Homeopath, Naturopath, Iridologhist Over 35 yrs experience

Dr Werner Kerschbaumer Registered Homeopath, 10 yrs experienceBEMER 3000 kezelés hatása a fülzúgásra (tinnitus)

Napjainkban elterjedt betegség a tinnitus, nyomás a fülben és a nagyothallás. Csak Ausztriában több, mint  350 ezer ember, Németországban mintegy 10 millió, az USA-ban kb 44 millió ember, világszerte pedig több, mint 1 milliárdan szenvednek ebben a betegségben. Sokak életminőségét rontja a fülzúgás, sőt néhányan munkaképtelenné válnak emiatt. A kezelés általában a vérellátást  fokozó gyógyszerekkel történik nem sok eredménnyel.

A kezelés egy másik módja, hogy olyan műszert tesznek a fülbe, ami hangot adva elnyomja a fülzúgást. Ez látszólag sikert hoz, azonban gyógyulást nem eredményez.


A BEMER kezeléssel elért eredmény


Terápiában alkalmazott kezelés


Normális esetben a terápia 7-8 hét. Jelentős javulás  ill. panasz mentesség az esetek

80%-ában


BEMER kezelés az agy vérellátási zavarára

TIA = Transiens ischemiás attack átmeneti agyi keringés zavar


Az esetek 75%-ában  a betegség alapja egy általános érelmeszesedés, amely részben vagy teljes egészében érinti az agy vérellátását biztosító ereket.


Agyi károsodás osztályozása:

A fentiek előfordulása a leggyakrabban a 65. életév betöltése után Ez a jelenség Németország nyugati területére vonatkozóan (volt NSzK) évente 200 ezer beteget jelent. Közülük mintegy a felénél maradandó károsodást okoz.

http://www.egeszsegvilag.hu/betegseg/tia


Jellemző megnyilvánulás


Rizikófaktorok


BEMER kezelés hatása


A BEMER alkalmazási eljárását a különböző programoknak a betegségtől illetve annak súlyosságától függő beállítását a  BEMER Útmutató tartalmazza.BEMER kezelés reumás megbetegedéseknél

Németországban 4-5 millió ember szenved reumás megbetegedésben.

Reumatoid artritisz

A világ lakosságának átlagosan 1%-át érinti. Magyarországon a betegek számát 100-120 ezerre becsülik. Többnyire 35-55 éves korban kezdődik de bármely életkorban előfordulhat. Nők esetében 3-4-szer gyakoribb az előfordulása

A reuma nem egy betegség - típusainak száma a százat is meghaladja, és talán ez a magyarázat arra, hogy a reumás betegségekkel kapcsolatosan számos tévhit terjedt el.

1. Tévhit: Csak idősebbeket érint

2. Tévhit: A reumás betegségek nem gyógyíthatóak.

3. Tévhit: A reumás betegségek csak az ízületeket, izmokat, csontokat betegítik meg, így fájdalmasak, de nem halálosak

Az ízületi porckopás, amely a leggyakoribb ízületi betegség, Magyarországon legalább másfél millió embert érint, kétszeresére emeli az arthrosisban szenvedők szív- és érrendszeri betegségeinek gyakoriságát és halálozását

4. Tévhit: A reumás betegségeknek nem ismerjük az okát, vagy az ezekre való hajlam öröklődik, ezért ezeket a betegségeket megelőzni nem lehet.


Meg lehet előzni a következő egyszerű módon:


BEMER kezelés hatásaBEMER kezelés néhány élettani hatása

Megjegyzések az ábrákhoz

 

http://youtu.be/rv91KLcz8xoORVOSI  TANULMÁNYOK        

http://bemer3000.hu/betegsegek_korkepek.php


Kik használják a BEMERT készüléket?

A világ számos országában, köztük több mint 10 éve Magyarországon is szakorvosok, háziorvosok, sportolók, kozmetikusok és állatgyógyászok elsősorban terápiás céllal alkalmazzák.

Az egészségüket fontosnak tartó egyéni felhasználók köre is folyamatosan bővül. Ők főleg az általános egészség, a vitalitás megőrzése érdekében, vagy stressz oldás miatt használják napi szinten.


BEMER 3000 HASZNÁLÓ HÍRESSÉGEK


 

Egyedülálló a világon

Bemer III. generációs készülékkel a világon egyedülálló éjszakai/alvóprogram
több mint 12 órás hatóidő! Alvóprogram: 6-8-10 órás időtartamra állítható, lefekvéstől számítva

A Berlini Mikrocirkulációs Intézetben végzett, Dr. Rainer Klopp által vezetett legújabb BEMER kutatások eredményei kimutatták, hogy éjszaka a szervezetben a vér újraelosztása megy végbe, és ezekben az órákban az immunológiai folyamatok sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak. Így érdemes egy újabb, éjszakai kezelést is beiktatni, egy speciálisan kifejlesztett jel-konfigurációval.

Míg nappal, a test aktív fázisában, a vérre pl. a bőrben, az izomzatban, van nagyobb szükség, addig alvás vagy pihenés közben a méregtelenítés, és az immunrendszer regenerálódása végett a vérünk főleg a máj, vese, bélrendszer területére összpontosul. A pihenési szakaszban a napközben fellépő bizonyos vérkeringési hiányokat messzemenően kompenzálni lehet.

Az éjszakai/alvóprogram a Bemer Classic és Bemer Professional készülékeken használható!


HatásaImpulser mágnes ágy

Az Impulser terápia javítja a keringést és segít a vérnyomás stabilizálásában.


Az Impulser egy nagyon erős mágneses mezőt kifejtő matrac, ami vagy 50 cm-rel az ágy felett is hat. 200 mikro Tesla folytonosan.

A  nagyon erős mező lehet, hogy nem jó, mert ha nagyon sok lerakódást kaparunk le az érfalról, akkor az bekerül a véráramba, mint egy rög és ha nem oldódik fel, akkor az érszűkületnél trombózist vagy más anomáliát okozhat, ezért célszerű gyengébb mezővel gyógyítani, hogy egyenletes legyen ez a tisztító hatás.


A pulzáló mágnes terápia lényege nem maga a mágneses erősség, hanem a pulzálás. Egy ilyen készüléknél a pulzálás intenzitását tudjuk változtatni, különböző betegségeknél különböző frekvencián fejti ki a leginkább optimális hatást.


Terramagnon


 

A Terramagnon egy gyenge mágneses mezővel rendelkező ágy, ami 50 mikro Teslát bocsájt ki kb. 10 cm-re az ágy felett.        A készülék tartozékai
New iMRS System

 


EarthPulse® Very Weak Pulsed Electromagnetic Field (PEMF) Raises Saturated Blood Oxygen 3% During 12 Hours of Sleep, inhalation volume 6% and breath-hold duration 7% in asthmatic American record holder.

There is no perfect or optimal waveform, just as there are no perfect or optimal frequencies or intensities

Magyarázat: Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF).


Magneter

A MAGNETER készülék a biorezonancia és a mágnes terápia kombinációjával működik, előre megírt frekvenciasorozat sugárzásával a sejtek, szervek és szervrendszerek működése javul. A pulzáló mágneses mező a szervezet regenerációs folyamataira alapozva, azokat segítve képes kedvező eredményt elérni traumák illetve tartós betegségek.

A mágnes terápia kitágítja az ereket, ezáltal megszünteti az ízületek és izmok fájdalmait, regenerálja a bőrt, valamint erősödnek a csontszövetek, harmonizálódik a vegetatív idegrendszer, és jótékonyan hat daganatos elváltozásokra.

http://www.vitalenergia.hu/kepek.html


Mágneses készülékek összehasonlító vizsgálata

1. sz. vizsgált készülék placebo készülék

2. sz. vizsgált készülék Magneter

3. sz. vizsgált készülék Impulser

4. sz. vizsgált készülék Terramagnon

5. sz. vizsgált készülék SENTIPLUS Professional

6. sz. vizsgált készülék iMRS

7. sz. vizsgált készülék BEMER Classic


A vizsgált 6, kereskedelmi forgalomban kapható készülék közül


A kezelésekre fekvő testhelyzetben, az egyes gyártók által mellékelt matracokon került sor.   Ennek során közepes mágneses fluxus értékeket választottunk (gyártói adatok alapján), amelyek a 7-es tesztkészülék 3-as fokozatának feleltek meg. A kezeléseket 3 napos kezelési ciklusban,   naponta kétszer 10 percig, 2 órás időközzel végeztük (15.00 és 18.00 óra között)


Eredmények

Mért értékek a „vérsejtekkel átjárt csomópontok száma a meghatározott érhálózati egységben, nNP” jellemzőhöz (középértékek és standard eltérések),   az 1-estől 7-esig terjedő tesztkészülékek   alkalmazását követően.


A felvett mérési adatok statisztikai elemzése minden vizsgált jellemző tekintetében szignifikánsan eltérő változást mutatott a különböző tesztkészülékek alkalmazását követően. Ennek során a legjobb eredményeket az 1-estől 6-osig terjedő tesztkészülékekhez viszonyítva a 7-es tesztkészülék  (Bemer Classic)  alkalmazását követően értük el.


A 2-es és 4-es jelölésű  közel hatástalannak bizonyult,

A 3-as tesztkészüléknél csak igen csekély hatást lehetett tapasztalni Kizárólag a 7-es tesztkészülék (BEMER Classic), alkalmazásával lehetett elérni a spontán arteriólás vazomóciót.


A vizsgálatok eredményeként bebizonyosodott, hogy az arteriólás vazomóció és ezáltal a mikrokeringés vérkeringési szabályozása csak egy célzott, bioritmus alapján meghatározott stimulációs jellel lehet befolyásolni, amely alkalmas a megelőző és kiegészítő terápiás alkalmazásra. A 6 vizsgált, kereskedelmi forgalomban kapható kezelő készülék közül csak egyetlen készülék teljesítette ezt a követelményt.


Rainer Christian Klopp* , Wolfgang Niemer és Wolfgang Schmidt Különböző fizikai kezelési módszerek hatásai az artériás vazomócióra és a mikrohemodinamika funkcionális jellemzőire a szervi vérkeringés elégtelen szabályozása esetén. Placebocsoporttal ellenőrzött kettős vakpróbás tanulmány eredményei

Journals/Yearbooks - De Gruyter Publishers

J Complement INtegr Med. 2013;10 (Suppl):41-49.o

 

 

Figyelem:

 

Az eljáró versenytanács továbbá

 

 

bírság megfizetésére kötelezi.

 

http://www.nlcafe.hu/egeszseg/cikk/magneter-magnapress-gyogyulas/