Matuzalem és Gabolexin  a daganatos betegségekre

 

Válasz olvasóimnak 8. rész„Tisztelt Zsoldos Úr!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a rákkal folytatott küzdelem kapcsán hallott-e már valamit, ismeri-e a GABOLEXIN és MATUZALEM termékeket?”


Matuzalem

Amerikai kutatók szerint a jó egészség és a hosszú élet mindenki számára elérhető lehet, az ember genetikailag akár 120 évet is élhetne. Táplálkozásunk és életstílusunk hatására azonban a legtöbb embernél kifejlődnek az ún. „civilizációs betegségek”. Ezek a betegségek azonban nem egyik napról a másikra, hanem hosszú évek alatt alakulnak ki bennünk


FLAVONOID FENOLOK

1. Erős antioxidánsok

2. Szabad gyök csapdák

3. Antitumor hatásúak:

Figyelem A Matuzalem katechin, gallokatechin, epikatechin tartalma magas


A Matuzalem összetétele

Flavonoid komplex fekete tea kivonat.


            Magyarázat

Flavonoidok természetes anyagok, melyek kis mennyiségben megtalálhatók gyümölcsökben, zöldségekben, teában és számos más, naponta fogyasztott élelmiszerben. Flavonoidoknak antioxidáns hatása van. Részt vesznek a szervezetben létrejövő káros oxidatív folyamatok gátlásában, így hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez.Tartalma:  1mg flavonoid komplex/tabletta.

A komplexumon belül leucoantocyanidin 25-40%,    catechin 60-75%. (képlet)

 

Leucoantocyanidin CatechinTulajdonsága

Az  oxidatív  stressz  következménye,  a  vas  ionok  felszabadulásának növekedése mellett,  feltehetőleg  a  Ca2+  ionok  intracelluláris  felszaporodása  is.  Feltételezhető, hogy ez a megnövekedett koncentráció hozható összefüggésbe a DNS molekulák károsításával,

Minden  esetben, amikor  a  sejtjeink  töltése  (+-) egyensúlyi  helyzetben  van,  a  sejtek  a  kijelölt  programjuk  szerint  működnek.  ha ez  a  helyzet  valamilyen  oknál  fogva megváltozik, úgy a sejtek  kibillennek  az  egyensúlyi  helyzetükből  és  a vele  azonos  tulajdonságokkal  rendelkező  sejtekkel együtt  nem  kívánatos  reakciót  indítanak el.


Matuzalem működési mechanizmusa

Az alapkísérletek során MATUZALEM®  hatóanyagának  kiválasztásánál  a  kiindulási  alap egy  olyan  intelligens molekula  csoport  létrehozása  volt, amely  képes  a  szervezeten  belül


A Matuzalem említett molekulái a szervezettel  intelligens módon kommunikálnak  és  a  szervezetbe  bejutva  a szervezettel  közösen  tervszerű  elsőbbségi  feladatokat oldjanak meg

A készítmény legnagyobb előnye, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által előállított „L” típusú szabadgyököket  nem  semlegesítik

 

Magyarázat

Az L-típusú szabad gyökök a szervezet jó működéséhez elengedhetetlenek. A Matuzalem készítmény legnagyobb előnye, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által előállított „L” típusú szabadgyököket nem semlegesíti.


Ez azt jelenti, hogy  a  fermentációs  (feltáró)  folyamat végeredményeként kinyert molekulák nem billennek ki egyensúlyi helyzetükből és az elektromos  töltésük egyensúlyban  van.  Ennek  eredményeként  az  emberi  szervezetben  bejuttatva  úgy  viselkednek, mintha  az  anyaszervezetben  lennének,  vagyis  teszik  az  eredeti    dolgukat,  a  rendcsinálástHatása


Adagolás:

Egészség megőrzés céljából az ital ismételt fogyasztását 3 havonta egyszer javasoljuk, 12 üveg mennyiségben


Újdonság: tabletta formában is kaphatóMATUZALEM® szabadalommal  védett,  egyedülálló flavonoid  komplexum,  amely  tudományosan  is ellenőrzött kiemelkedő hatással rendelkezik!

Részleteket itt olvashat: http://matuzalem.co.hu/matuzsalem-tabletta/

                                         http://matuzalem.co.hu/rak-ellen/

                                         http://matuzsalem.5mp.eu/web.php?a=matuzsalem


Megrendelhető:
Matuzalem sublingual tabletta:

Ez a készítmény a nyelv alatt oldódik fel és a nyálkahártyán keresztül szívódik fel. Rendkívül gyorsan bejut a szervezetbe, szinte azonnal megjelenik a keringésben. A tabletta elfogyasztását követően nem javasolt enni és inni kb. 15-20 percig.


Matuzalem internal

Fermentált fekete teából készült flavonoid-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta
Doboz tartalma: 30 darab 240mg-os tabletta


Megjegyzés

A terméket világszabadalom védi, a termék feltalálója Mr. Jan Kerestes Jr. 2009. április 24-én WIPO díjat kapott.

A WIPO (Szellemi Tulajdon Világszervezete) az ENSZ egyik szakosított szervezete, 1967-ben hozták létre, hogy ösztönözzék a kreatív tevékenységet, és támogassák a szellemi tulajdon védelmét az egész világon.


Gyártó: NIKA s.r.o., Nová 135, Povazská, Bystrica, SK
Gyártás helye: FEVA s.r.o., B Némcové 580, 742 21 Koprivince, Cseh Köztársaság


A termék minőségét tanúsítja: Cseh Köztársaság Állami Egészségügyi Intézet, Prága
Minőségtanúsítás száma: 17-120/077

 

OÉTI notifikáció: 7424/2010


       


GABOLEXIN

A Gabolexin atyja, egy magyar származású, Németországban kutatómunkát folytató feltaláló, aki több mint húszévnyi kutatás eredményeként alkotta meg a Gabolexin alapját alkotó készítményt

Hatás

http://www.gabolexin.hu/Hogyan-hat-a-Gabolexin/


Tapasztalataink és gyógyult betegeink visszajelzései alapján a következő esetekben javallott a Gabolexin Forte és Plus alkalmazása: daganatos betegségek kiegészítő kezelése a következő ráktípusoknál:


Hatás mechanizmus

A készítmény alkalmassá teszi az immunrendszert a rosszindulatú daganatsejtek felismerésére, elpusztítására, feloldva azokat a sejtszintű gátakat, amelyek ezt korábban lehetetlenné tették, és így a betegség elfajulásához vezettek.

A készítmény nem rendelkezik saját sejtpusztító (sejtméreg hatás) hatással, ezért az egészséges sejtekre nem hat károsan.

Mellékhatások: A termék 100%-ban toxinmentes, ismert melléhatása nincs.

 

Összetétele: Vizitorma (Nasturtium officinale), Vöröshere (Trifolium pratense), Benedekfű (Cnicus benedictus), Bojtorján (Arctium lappa), Rebarbara (Rheum), Zöld tea (Camellia sinensis) eszencia, Noni (Morinda citrifolia), Barnamoszat (Phaeophyceae), Sóska (Rumex acetosa), Gyermekláncfű (Taraxacum officinale)

 

A Gabolexin, természetes gyógymódként, kiváló kiegészítője lehet a daganatos sejteket pusztító kemoterápiának, illetve a sugárkezelésnek, hiszen egyrészt segít a szervezetnek elviselni, túlélni a terápiák mellékhatásai okozta traumát, másrészt az immunrendszer saját védelmi rendszerének újjáélesztésével maga is segít a rákos sejtek elleni küzdelemben.


Miért ajánlják a Gabolexint?


Gabolexin Plus Gél

Speciálisan a sugárkezelések utókezelésére kifejlesztett külsőleg alkalmazandó készítmény. Kiváló bőrregeneráló hatása mellett azonban a mindennapi használatra is ajánlott.

Napi 3-4 alkalommal a problémás területre kenve, vagy akár az egész testre, rendkívül jó relaxációs hatása mellet, betegeink beszámolói szerint, gyulladás csökkentő és fájdalom csillapító hatása is van. 200g krém 1 hónapi adag.


Tanácsadás

Dr. Szentpéteri Imre (Külföldön dolgozik ezért csak emailben érhető el)

Nőgyógyász-onkológus, klinikai pharmakológus

Kutatásai alapján csak javasolni tudja a szer használatát, mivel az eddigi tapasztalatok csak pozitív eredményeket mutatnak a daganatok szaporodásának lassítása, megállítása, illetve visszafejlődése szempontjából.

Tanácsadás e-mailben: iszentpeteri@vipmail.hu


Dr. Dóda Ildikó
Telefonos tanácsadás 9-14 óra között a 06 70 6340 142 telefonszámon.

Dr. Felföldi Erzsébet
Belgyógyász szakorvos
Telefonos tanácsadás a betegséggel, a Gabolexinnel és a lehetőségekkel kapcsolatban:

06 70 930 8526Vizsgálati eredmények

Akik csak Gabolexint szedtek
Összességében úgy vélekedtek, hogy a Gabolexin várakozásukon felül teljesített és mindegyikük a Gabolexinnek tudja be az állapotának javulását, annak ellenére, hogy többségük nem kapta ingyen a terméket.


Azok a betegek, akik tudatták orvosaikkal, hogy a Gabolexint szedik, azt nyilatkozták, hogy az alternatív gyógymódokra nyitott orvosok szerint sincs forgalomban olyan termék, amely egyes esetekben ilyen gyorsan ilyen látványos eredményt produkál, és szívesen nyomon követik az alkalmazás ideje alatt betegeik állapotát.

Dr. Ostoros Gyula PhD

Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet

osztályvezető főorvosa

Magyar Tüdőgyógyász Társaság Onkopulmonológiai Szekciójának alapítója és elnöke

Tüdőgyógyászati onkológia területén több, mint 30 év klinikai tapasztalat. Az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet Multidisciplinaris Onkopulmonológiai Team vezetőjeként hetente  60-70 tüdőrákos, mezoteliomás beteg terápiás stratégiájának kialakításában részvétel.  46 ágyas tüdőgyógyászati-onkológiai osztály vezetése. Emellett jelentős azon betegek száma, akik kúraszerű ellátásban részesülnek kemoterápiában, ezek ellátása, számtalan tüdőrákos beteg követése

Batthyány-Strattmann László díj  2012.

 Elérhetősége:Telefon: +3670-310-2318 

E-mail: drostorosgyula@gmail.comONKOMPLEX Rákdiagnosztikai és Asszisztencia kft

http://onkomplex.hu/

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz, daganat típusához legoptimálisabb kezelési megoldást javasolhassuk és a daganatos betegsége kapcsán személyre szabott és egyedülálló komplex támogatást tudjunk biztosítani (navigációs szolgáltatások, 24 órás orvosi segélyvonal, lelki/pszichológiai támogatás, életvezetési tanácsok stb) szükséges, hogy az ONKOMPLEXTM konzultáció keretein belül megismerjük az Ön jelenlegi állapotát, a korábban végzett vizsgálatok eredményeit és mindezek alapján Szakértőinkkel közösen kialakíthassuk valamint részletesen egyeztessük Önnel/hozzátartozójával a gyors és komplex kivizsgálás/kezelési javaslat menetét és az Ön speciális támogatását.


Várjuk kedves pácienseinket Budán és Pesten is, a város bármely pontjáról könnyen megközelíthető helyeken, elegáns környezetben a Széll Kálmán tér mellett és az Őrs Vezér Téren.


A várakozási idő elkerülése miatt a konzultációkra és a vizsgálatokra előzetesen egyeztetett időpontban kerül sor!

Bejelentkezés: (1)-999-0494


Telefonon: (1) 999-0494 

1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a  (M2 metró Örs vezér tér, végállomás)


1024 Budapest, Lövőház utca 1-5., Mammut II., 4. emelet (M2 metró, Széll Kálmán téri megálló)

Onkomplex árak: http://onkomplex.hu/arak


SZAKÉRTŐK: Tüdőgyógyászat Dr. Ostoros Gyula PhD