Frekvencia- és Biorezonancia-terápia
Egészségünk megtartásának, visszaszerzésének nem mindennapi módja

Frekvencia terápia
Akár tudunk róla, akár nem, a szervezetünket felépítő sejtek jellegzetes rezgési (frekvencia) paraméterekkel rendelkeznek. A szervezetünket sejtek milliói alkotják, melyek rezgésben állnak. Amennyiben a rezgésekben módosulás történik, gond van: ilyenkor általában betegségek támadják meg az embert. Először fizikailag nem vagyunk rosszul – a változás ugyanis a sejtekben történik. A rezgés azonban nagyon lényeges a betegség kialakulása és megszüntetése szempontjából. Az eredeti rezgés visszaállításával a betegség is elmúlik. A biorezonancia esetében nem kellenek tünetek ahhoz, hogy felfedezzük a betegséget – kiderül, mielőtt érzékelnénk.
A sejtekből felépülő szöveteknek és szerveknek megvannak a sajátságos, rájuk jellemző frekvenciái. Más jellemzi az egészséges állapotot és más az attól eltérőt.
Minden kórfolyamatnak megvannak a jellemző rezgési mintázatai. Ez azt is jelenti egyben, hogy a szervezet egyes területeinek rezgési mintázat szerinti feltérképezése képet adhat a különféle területek egészségestől eltérő állapotának felderítésére.
Más részről, ha meghatározott rezgési komponensekkel vissza tudjuk adni az egészséges állapot rezgési mintázatát, akkor azzal az egészség megőrzését - stabilizálását biztosítjuk.

Ha a szervezetünk alkotó elemei nem a megfelelő hangoltságú állapotban vannak, akkor nem a megfelelő „dallamokat játszák”.
Ez jelenthet működési zavart, fájdalmat, bizonytalan tüneteket. Ilyenkor a szervezet újrahangolása jelenti a megoldást. A családi, munkahelyi, élethelyzeti stresszek ostromában és a felgyorsult életvitel mellett a felismerésekig, tisztázásokig is nehéz eljutni, nem beszélve a berögzült harag, neheztelés, félelmek, fájdalmak elengedéséről, pozitív érzelmekké történő átalakításáról. Ezek az állapotok is frekvencia-tartományok, melyek megváltoztathatók.
És ne felejtsük el, hogy minden energia.
Energia kell a sejtjeink működtetéséhez, az élettani folyamatok fenntartásához. Ezt az energiát a sejtjeink a mitokondrium nevű erőműveikben állítják elő, és például a sejtmembránok feszültségének fenntartásához is felhasználják. A membránok feszültsége összefügg a sejtek egészségével.
A TIMEWAVER nevű német cég orvosok és természetgyógyászok számára 12 éve gyárt frekvencia-terápiás készülékeket. Több mint 2000 orvos és terapeuta, több mint 40 országból, több mint 500000 orvosi és természetgyógyászati kezelés alkalmazásának gyakorlati tapasztalatát gyűjtötték össze

Energia folyamatok a mitokondriumban
A mitokondrium henger vagy gömb alakú és néhány mikrométer méretű, kettős membránrendszerű sejtszervecske (ábra). Az intenzív anyagcserét folytató sejtekben találhatunk belőle többet, ami összefügg a sejtszervecske feladatával: A M a sejt energiatermelő központja. Felépítésére jellemző, hogy külső membránja sima, feszes felületű, míg belső hártyarendszere, redőzött. A két hártya között a membránok közötti tér a savas pH-jú citoplazma található. A belső membránon belül van a sejtszervecske alapállománya.

Az élő sejtek alapvető energiaforrása az ATP. Az ATP legnagyobb része a sejteken belül található mitokondriumokban képződik. mitokondriumban egy glükóz molekulából 36 ATP keletkezik, A légzés és oxigénszállítás a mitokondriumok oxigénnel való ellátását szolgálja. A mitokondriumok az elfogyasztott tápanyagokból-szénhidrátból, zsírból és aminosavakból - oxigén felhasználásával ATP-t állítanak elő. Tápanyag vagy oxigén hiányában először a mitokondriumok károsodnak. Az öregedés egyik alapvető folyamata a szervezet energiatermelésének csökkenése. A csökkenés oka hogy az ateroszklerózisban tönkremenő érhálózat egyre kevesebb oxigént és tápanyagot képes szállítani a szöveti sejtek mitokondriumai számára. Az ATP kémiai energiát szállít a sejten belül. Az összes ATP mintegy 30%-át a nátrium–kálium pumpa használja fel. A nátrium-kálium pumpa, amely 3 nátrium-iont pumpál ki a sejtből, míg 2 kálium-iont juttat be, ezzel eggyel csökkentve a sejtben lévő pozitív töltések számát.. A mitokondrium tehát csak akkor képes ATP-szintézisre, ha membránja két oldala között a hidrogénionok jelentős koncentrációkülönbsége alakul ki, Ez akkor valósul meg, amikor a légzéssel bevitt oxigén a tápanyagok oxidációjával energiát produkál.
A mitokondriumok működését segíti:B-vitaminok, D3 vitamin, Acetil-L-karnitin, Resveratrol, Q10, Alfa-liponsav, Astaxantin, Glutation

Elektroterápia különböző frekvenciasávokban
Elektroterápián számos olyan eljárást értünk, amelyeknél elektromos energiát használunk gyógyhatású célok eléréséhez. Az elektromos energiát a hálózatról nyerjük, az elektroterápiás berendezésekkel pedig a kezelésnek megfelelően átalakítva alkalmazzuk. Az elektroterápiás eljárásokat általában alacsony-, közép- és magas frekvenciás terápiaként különböztetjük meg.

A technikai orvoslásban szerzett 50 éves tapasztalattal a Zimmer Medizin Systeme az egyik vezető európai fizikoterápiás gyártó cég.

Frekvenciaterápiás kezelés
Energy Wave System (EWS) professzionális frekvenciaterápiás készülék
Alkalmazható a szervezet öngyógyító folyamatának elősegítésére. A készülék a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával rendelkezik. A készülékbe előzetesen beprogramozott rezonancia-frekvenciákra jellemző paraméterek, (frekvencia, intenzitás, amplitúdó) több éves kutatás eredménye. Ez a folyamat olyan terápiás készülék létrehozását tette lehetővé, amely a szervezet legalapvetőbb bioinformatikai folyamatainak befolyásolásával serkentheti vagy beindíthatja a szervezet önregenerációs, öngyógyító mechanizmusait.
Javíthatja a regenerációs képességet, és az egyes betegségek kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.
A betegség tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szervezet rezgésállapota (energiaállapota, frekvenciaeredője) megváltozott, az egyensúly megbomlott. Ezt a rezgésállapotot állíthatjuk vissza az EWS Professzionális frekvenciaterápiás készülék segítségével a megfelelő egyensúlyi szintre.
Ár: kb. 10 eFt
https://www.alkupon.hu/frekvenciaterapias-kezeles-energy-wave-system-ews-professzionalis-frekvenciaterapias-keszulekkel/34565/

TENS Készülék
A TENS készülékkel végzett kezelés célja a fájdalomcsillapítás a bőrön keresztül az idegekhez továbbított, megfelelően beállított elektromos impulzusok segítségével. A fájdalomcsillapításhoz a TENS készülékből kivezető kábelek végén található elektródákat az adott terület szempontjából megfelelő pontokra kell helyezni. A modulált impulzusok az elektródákon keresztül továbbítódnak az adott idegekhez. Ezek a jelek blokkolják a fájdalom jelzéseit, így azok nem jutnak el az agyba.

Krónikus hátfájásban, reumatikus ízületi gyulladásban, övsömörben, bokaficam esetében, vagy meghatározható helyű fájdalomban, hasznos lehet a kis áramerősségű elektromos ingerlés; ennek neve bőrön át alkalmazott elektromos idegstimuláció (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation = "TENS"). A TENS a fájdalom súlyosságától függően naponta több alkalommal, 20 perctől több órás időtartamig alkalmazható. A TENS készülék otthoni használata, könnyedén megtanulható. A betegek többsége jól viseli a terápiát,
TENS készülék 14 900 Ft. helyett, 10 900 Ft. Plusz 1 660 Forint szállítási költség.

http://www.alternativterapiak.hu/tens-keszulek/

Mio-Care TENS MIO CARE TENS ideg- és izomstimuláló készülék Eredeti olasz minőség és technológia egyenesen a gyártótól Egyszerűen kezelhető, kiváló készülék kifejezetten fájdalomcsillapítási, gyulladáscsökkentési célokat kiszolgáló programokkal. Ezt az alap készüléket olyanok számára ajánlják akik enyhíteni szeretnének akut vagy krónikus ízületi, lágyszöveti, izom fájdalmukon. 20 előre beállított, gyári programmal rendelkező készülék, mintegy 300-féle felhasználás! CE tanúsított medikai (orvostechnikai) készülék,  Gyulladáscsökkentés - Izomsorvadás - Nyakfájdalom / nyaki eredetű fejfájás - Izomsorvadás kezelése (ha már kialakult) - Stressz inkontinencia - záróizom túl szorosan zár (urológia) - Sürgető inkontinencia - záróizom nem zár rendesen (urológia) - Hátfájás / isiász - Kéz és csukó fájdalom - Sürgető inkontinencia - Húzódás / rándulás - Talp stimulálása Ár: 25600 Ft
https://izomstimulalo-elektrostimulacios-keszulek.arukereso.hu/i-tech-medical-division/mio-care-tens-p450374559/?gclid=CjwKCAiA

Sejtfeszültség
Az élő sejtek membránjának külső és belső felszíne között eltérő az ionok eloszlása, koncentrációja. A sejt belsejében több káliumion (K+) van, míg a sejten kívüli térben a nátriumionok (Na+) találhatók nagyobb mennyiségben. A sejten kívül a negatív töltésű klorid- (Cl-) ionok, a sejten belül pedig a szintén negatív töltésű fehérjeanionok találhatók nagyobb mennyiségben. Ez az egyenlőtlen ioneloszlás részben passzívan alakul ki, mert a sejtmembrán a különböző ionokat eltérő mértékben engedi át. Másrészt az egyenlőtlen ioneloszlás fenntartásában aktív, energiaigényes folyamatok is részt vesznek, melyek közül a legfontosabb a membránban működő Na+-K+ pumpa (ez a működése során 3 Na+-iont távolít el a sejtből és helyette 2 K+-iont visz a sejt belsejébe). Az egyenlőtlen ioneloszlás a membrán külső és belső felszíne között elektromos potenciálkülönbséget okoz, amelynek értéke nyugalomban kb. -80 mV, amit a sejt nyugalmi membránpotenciáljának nevezünk. A nyugalmi potenciál megváltozása ioncsatorna külső vagy belső hatásra történő megnyílásával kapcsolatos. Amikor valamilyen okból csökkenni kezd a sejten belüli negatív töltéstöbblet, és ha ez elér egy küszöbértéket(ami kb. -30 és -50 mV közötti érték), kinyílnak a gyors Na+-csatornák, s ekkor olyan sok Na+ "zúdul be" a sejtbe, hogy az elveszíti negatív töltését (depolarizáció), sőt pozitívvá is válhat ("túllövés"). Ez a feszültségváltozás azonban egyben a Na+-csatornák gyors bezáródását is okozza, egyúttal a szintén feszültségfüggő K+-csatornák kinyílását eredményezi. A káliumionok kiáramlanak, emiatt a sejt kezd újra negatívvá válni (repolarizáció). Az utóbbi években nyilvánvalóvá vált, hogy az ioncsatornák sokszor nem önállóan működnek, hanem sok egyéb fehérjemolekula is részt vesz működésük kialakításában. A sejt belső terének potenciálját tekintjük negatívnak a külsőhöz képest, ebben az esetben a membránpotenciál értéke negatív.

Ha egy adott ionra (pl. K+ ionra) nézve koncentrációkülönbség áll fenn a két folyadéktér között, a Nernst-képlet segítségével kiszámíthatjuk a koncentrációkülönbség által kialakított elektromotoros erőt (kapocsfeszültséget), ami megfelel a membrán két oldala között kialakult potenciálkülönbségnek, vagyis a membránpotenciálnak.


Az egyenlet értelmében membránpotenciál változáshoz vezet az ionkoncentrációk változása,

Fontos: Az alacsony feszültségpotenciál zavart sejtanyagcseréhez vezet, és különböző betegségeknek a következményei

Minden sejtet, így az egész embert az anyagcseréje élteti: a víznek, a tápanyagoknak és az oxigénnek be, az anyagcsere-termékeknek, salakanyagoknak ki kell jutni.
Ez az összetett és bonyolult folyamat a sejt felületén, a sejtmembránon lévő nyílásokon át történik.
Ezeket a nyílásokat szükség szerint kinyitják és bezárják. Ez a sejt belsejében lévő és a sejt közötti tér feszültség-különbsége alapján működik.
A feszültség potenciál, azaz a sejtbelső és a sejtközi tér közötti feszültség-különbség felelős többek között az egészséges anyagcseréért
https://www.healyworld.net/hu/a-healy-mukodesi-modja-az-egeszseg-a-sejtekben-kezdodik/

Healy és működésének leírása
A Healy működési elve Becker és Nordenstrom elméletén alapul, amely szerint számos betegséget és funkciózavart a testben a sejtmembrán feszültségének természetellenes csökkenése vált ki. Ez azt jelenti, hogy a sejt belseje és a sejt köztes területe közötti feszültségkülönbség nagyon csekély.
A Healy a testbe vezetett csekély mértékű áram segítségével állítja vissza a sejtek feszültségét az egészséges tartományba. Ez az áram nagyon csekély, ún. mikor-áram, néhány mikroamper tartományban mozog. Ennek a terápiafajtának legfontosabb kritériuma, hogy az áramot mindig a megfelelő frekvencián alkalmazza, ezért nevezik ezt a terápiaformát „frekvenciaterápiának
Az egészséges sejt körülbelül -70mV értékkel rendelkezik. Az alacsony feszültségpotenciál zavart sejtanyagcseréhez vezet, és gyakran különböző betegségek vagy egészségügyi panaszok a következményei. 
Ennek a terápiafajtának legfontosabb kritériuma, hogy az áramot mindig a megfelelő frekvencián alkalmazza, ezért nevezik ezt a terápiaformát A frekvenciaterápia serkenti az anyagcserét és a sejtosztódást, a sejtek energiatermelését (tehát az ATP szintézist) és a proteinek szintézisét.
A Healy egy, fájdalmakat kezelő orvostechnikai termék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá a támogató kezeléshez pszichikai megbetegedéseknél, mint a depresszió, szorongás és az ezzel járó alvászavarok. A Healy minden más alkalmazását az orvostudomány a saját értelmezése szerinti bizonyítékok hiánya miatt nem ismeri el.

A sejtmembrán külső és belső oldala közti feszültségkülönbség, ideális esetben -70-90 mV. Ennek az értéknek a fenntartása alapvető feltétele az egészségünknek, és nincs hatékonyabb segítség a fenntartásához a frekvencia-terápiánál. Csak egy-egy momentumot kiragadva:
35-40 mVolt-nál fájdalmak, gyulladások kialakulása…
15 mVolt esetében daganatos folyamatok beindulása következhet be.
Ha a sejt feszültsége lecsökken. Akkor az oxigén elhagyja a sejtet.

A fehérjék előállításához aminosavak szállítására van szükség. Ez a szállítás a sejtfeszültség rendezésével akár 40%-kal emelkedhet. A fehérjék, azaz proteinek szintézise akár 70%-kal is növekedhet, ha helyreállítjuk a sejtek feszültség értékét.

Mivel tudjuk a sejtfeszültséget normál értékre állítani?
A sejtfeszültség normál értékre történő visszaállítása Mikroáramú frekvencia-terápiával lehetséges. . Egy kiváló, innovatív, német fejlesztésű, és Németországban gyártott mikroáramú frekvencia-terápiás készülék különféle program-tudással lehetőséget ad a normál feszültség beállítására.  A készülék Németországban orvostechnikai minősítéssel rendelkezik. Egy olyan országban, ahol kiemelkedően magas szintű az egészségügy, ahol hagyományai vannak a természetes gyógymódoknak, ahol az előállított eszközök minősége megkérdőjelezhetetlen.
Csak azt a frekvencia terápiás készüléket érdemes megvásárolni,, amire tényleg szüksége van a paciensnek. Ezért a készülékhez különböző programcsoportok vásárolhatók meg. Minden programcsoport egy bizonyos alkalmazási terület programjainak listáját tartalmazza, például „fájdalom”, „alvás” vagy „bőr” stb.
Minden összeállítás alapcsomagból és egy kiválasztott alkalmazási területre fejlesztett programcsoportból áll. Természetesen később bármikor bővíthető más programcsomagokkal, ha több funkcióra van szükség.
https://vitalpremium.hu/egeszseg-frekvenciai/

Okos telefonra telepített Applikációval lehet kezelni. A telefon vezeték nélkül kapcsolódik a Healy eszközhöz, mint egy kezelőprogramot futtató számítógép. A csuklóhoz, és/vagy a fülcimpához kell csatlakoztatni a Healy elektródáit, és utána lehet elindítani a kezelést.

Lehetőség van vásárlás előtt kipróbálni itt: http://qmrbioscan.com/#qmr-idopontfoglalas
Szakértői tájékoztatást itt kaphat: Weldin Magdolna
Tel.szám: 06 70 6738088
E-mail cím: kiralypillango@gmail.com
Frekvenciaterápia => Healy készülék
A Healy működési elve Becker és Nordenstrom elméletén alapul, mely szerint számos betegséget és funkciózavart a testben a sejtmembrán feszültségének természetellenes csökkenése vált ki.

Talán sokan nem tudják, a szervezetünkben számos kórokozó éldegél inaktív állapotban. Nagyszerű aktiváló hatás számukra az őket kordában tartó oxigénszint csökkenése.
Amennyiben a sejtek oxigéntartalma csökken, a kórokozók aktiválódnak. És mit ől csökken a sejteken belüli oxigén-koncentráció? Attól, ha a sejt feszültsége lecsökken, akkor az oxigén elhagyja a sejtet.

A Healy a testbe vezetett csekély mértékű áram segítségével állítja vissza a sejtek feszültségét az egészséges (fiziológiai) tartományba. Ez az áram nagyon csekély, ún. mikro-áram, néhány mikroamper tartományban mozog. Ennek a terápiafajtának legfontosabb kritériuma, hogy az áramot mindig a megfelelő frekvencián alkalmazza, ezért nevezik ezt a terápiaformát „frekvenciaterápiának”.. A Healy programjaiban sok év alatt több ezer páciensen végzett gyakorlatának tudását és tapasztalatát tartalmazza.
A Healy IIa osztályba sorolt, tanúsított gyógyászati eszköz, melyet a testen, a ruhára rögzítve lehet viselni.
A testen elektródák segítségével hat, melyet a csuklón vagy a fülre csíptetve lehet viselni vagy a bőrre lehet ragasztani.
A Healy többek között azért olyan kicsi és könnyű, mert a felhasználó okos telefonját használja kijelzőnek, tárolónak és vezérlő egységnek.
Így semmit sem kell magaddal vinned, ami az okos telefonodon egyébként nem lenne jelen.

Tapasztalat szerint speciális frekvenciák állnak rendelkezésre a különböző kórképek kezelésére, a szépség alkalmazásokra, sport és fitnesz célokra, a jobb alváshoz, a könnyebb tanuláshoz és még számos más területre.

Minden Healy változat a Healy készülékből és egy bizonyos alkalmazási területre fejlesztett programcsoportból áll. A Healy bármikor bővíthető más programcsomagokkal.

A Resonance modul elemzésének segítségével az orvosok, természetgyógyászok és a gyógyászati ágazat további szereplői pácienseiket és ügyfeleiket támogathatják, hogy a megfelelő táplálék kiegészítőt, élelmiszert stb. fogyasszák.

De a „teljesen átlagos” emberek is végezhetnek vele elemzést maguknak és családtagjaiknak. Ugyanakkor azt javasolják, hogy ezeket orvossal vagy terapeutával közösen tegyék. Ebben a változatban további hasznos eszköz a Healy aura modulja. Ezáltal egy ember tényleges energetikai állapotát lehet elemezni.  

A készülék és a vele járó programok árai
331 Ft/euro árfolyammal számolva

HEALY GOLD
417,65 €
HEALY HOLISTIC HEALTH
837,82 €
HEALY HOLISTIC HEALTH PLUS
1.257,98 €
138.242 Ft 277.312 Ft 416.398 Ft

HEALY RESONANCE
2.098,32 € => 694.438 Ft
https://www.healyworld.net/hu/product-world/healy-kezdo-valtozatok/

Itt érdemes megemlíteni a sejtek/testünk szerv részei rezonanciáját, valamint annak mérését betegségek megállapítására és a rezonancia mértékének helyreállításával a betegség kezelését.

Biorezonancia-terápia
Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál. A hormonális és az idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető elektromos tevékenységből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára. A biorezonancia terápia kiigazítja a diszharmónikus hullámokat. Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük. A kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük.

A biorezonanciának két ágazata van. Az egyikben a beteg rezgéseinek mérése után azok specifikusan módosítva visszavezetésre kerülnek a páciensre. Ezzel mód nyílik a diagnosztikára és a személyre szabott terápiára is. Hátránya a terápiás alkalmazásban, hogy bár vivőanyagokkal napokig fenntartható az elektromágneses stimuláció, jelentős eredmény csak hosszabb távú kezelésekkel érhető el, ami pedig jelentős költséggel jár.
A biorezonancia másik iránya, a bárki által könnyen használható, kifejezetten otthoni alkalmazásra fejlesztett készülékek. Ezek diagnosztikai célokra nem alkalmasak, de különböző terápiákra annál inkább, különösen a megelőzési szakaszban. Az ilyen készülékekbe előre kidolgozott frekvencia tartományokat építenek be, amelyek különböző működési zavarok vagy betegségek esetén segítenek helyreállítani a szervezet egyensúlyát. Használatukkal orvosi felügyelet nélkül tartható fenn a folyamatos elektromágneses biostimuláció.
http://www.ma.hu/eletmod.hu/78086/A_biorezonanciarol_erthetoen_Rezges_az_egesz_elet

A szervek rezgésmintáit már több kutatóintézet kimérte. Ismertek az egészséges állapot frekvenciái, de ismertek az optimálistól eltérő frekvenciák is, melyek különböző betegségek esetén mérhetőek. Az elektromágneses frekvenciákra is igazak a hullámtan törvényszerűségei, így egy beteg szerv működése javítható, ha a rá jellemző optimális frekvenciákat juttatjuk el hozzá az eredendő állapot visszaállítása céljából. A sejtekben zajlódó kémiai folyamatok hatására elektromos feszültség keletkezik a sejthártyában – ez a membránpotenciál -, amelyet az élettani kutatók már régen megmértek. Egy egészséges sejtben ez az érték -90mV.

Mindegyik sejtet a saját „nyelvén” kell megszólítani. Ezt a kommunikációs rést Adey-ablaknak, vagy biológiai ablaknak nevezik. Emiatt a biomágneses rezonanciás közérzet javításnak nincs káros mellékhatása, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket még csak meg sem hallják a sejtek.

A biomágneses rezonancia (Biomer) egy olyan komplex eljárás, amely elektromágneses jelek közvetítésével kommunikál a sejtekkel. Az eljárás lényege, hogy ha valamilyen külső hatásra (és abból bőven akad) hibás utasításokat kapnak a sejtek, akkor mérhető ez az elváltozás és még helyrehozható időben.

A mágnesterápia és a biorezonancia ötvözéséből keletkezett biomágneses rezonancia, és a jövő orvostudományának talán az egyik legnagyobb ígérete. A szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával serkenti, beindítja a szervezet saját önregenerációját. Nagyon nagy előnye, hogy felhasználási területe természeténél fogva igen sokrétű, és nincs káros mellékhatása. A már jól ismert mágnesterápia a pozitív hatásai mellett, megtanítja a szervezetet arra, amit az – egészséges korában – már valaha tudott.

A kezelések lényege, hogy megerősítsük a harmonikus rezgéseket, és szüntessük meg a diszharmonikusokat. Ez annyit jelent, hogy ha betegség esetén a szervezetre ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk, akkor azzal kioltjuk a sejtek hibás kommunikációját, vagyis megszüntetjük magát az okot.

A szervezet a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket meg tudja őrizni, a szervezet nagy részét alkotó vízmolekulák segítségével. A vízmemóriának az információhordozó képessége nagymértékben függ a szervezet hidratáltsági állapotától is. A Biomer készülék beszerzése és rendszeres használata nagy segítséget nyújthat egyéni felhasználóknak, családi vagy kisebb közösségeknek, hogy közérzetüket a „jól érzem magam” kategóriába billenthessék és tartósan ott is tarthassák. 
A Biomer család legújabb, magyar gyártású és fejlesztésű tagja a BC-01 komplex, széles sávfrekvenciás készülék 20 beépített programmal A pulzáló mágnesesség és a biorezonancia elvének összegzésével jött létre a forradalmian új BIOMER termék család. A két működési elv előnyeit egy készülékbe ötvözi. Az alternatív ápolási lehetőségeket keresők számára új utakat tár ez a termékcsalád. A hagyományos orvoslás kiegészítői lehetnek a BIOMER termékek, a biomágnes – rezonanciás, ápolástechnikai és közérzetjavító eszközök.
http://biomer.biorezonanciameres.hu/biomer-termekek/

A  biorezonancia-terápia egyfajta visszacsatoláson, biofeedbacken alapuló gyógyító eljárás, melyben a szervezetnek vagy valamelyik alkotóelemének saját elektromágneses jelei kerülnek terápiás felhasználásra. A terápia során a BRT-készülékek a kóros rezgéseket eltávolítani hivatottak, az egészségeseket pedig felerősíteni.

Biorezonancia-kezeléseket alkalmaznak számos betegség esetén, így vírusos vagy gombás fertőzések, enzim-, vitamin- és ásványianyag-hiány allergia, epekő, gyulladások, gyomor- és bélbetegségek, szenvedélybetegségek, immungyengeség esetén, daganatos betegségek kiegészítő kezeléseként, fájdalomcsillapítóként, méregtelenítésként, nőgyógyászati,légúti,szív- és érrendszeri és anyagcsere-betegség, sérülések, műtét előtti-utáni állapotok gyógyítására, öregedési folyamat lassítására.
A készülékek ugyan valóban képesek az elektromágneses jeleket érzékelni és rögzíteni, de klinikailag nem lehet terápiának nevezni. Ezeket az elektromágneses jeleket hivatottak kioltani vagy felerősíteni a gyógyítás érdekében. A biorezonanciás készülékek a mai napig nem minősülnek gyógyhatású eszközöknek, nem rendelkeznek klinikai igazolással, csak elbeszélésekből és leírt tapasztalatokból építkeznek.

A biorezonancia-vizsgálatnak és terápiának az egyik igen nagy visszatetszést kiváltó tényezője, hogy szinte mindenre gyógyírként használják, ami már hihetetlenül hangzik. Ugyanakkor elképzelhető, hogy egyeseknél úgy hat, mint előtte semmilyen más orvosi kezelés. Ugyanakkor egy már régóta piacon lévő készülékről nehéz elhinni, hogy még mindig nem tudták róla tudományosan bebizonyítani a jótékony hatásait.
https://femina.hu/egeszseg/biorezonancia-vizsgalat-kamu-segit/

BioHarmonex biorezonancia készülék
A biorezonancia elvei szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak, a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák. A BioHarmonex egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is.

A CaliVita nemzetközi hírű kutatók segítségével fejlesztette ki és Németországban gyártja a BioHarmonex biorezonancia készüléket.
A BioHarmonex mellékhatások nélkül erősíti a test élettani funkcióit. Képes újraéleszteni a lezárt biológiai információs csatornákat, így helyreállítja a kóros folyamatokat. Egyszerűen kezelhető, így Ön is kockázatok és mellékhatások nélkül használhatja nap mint nap saját otthonában biorezonanciás kezelésre.
https://www.calivita.hu/products/bioharmonex-4-0

A biorezonanciás kezeléssel a test újratanítható azokra a funkciókra, amelyeket korábban hibátlanul végrehajtott. a biorezonanciás kezelés legnagyobb erénye, hogy a test saját biológia kommunikációs vezérlőrendszerét alkalmazza az egészség megőrzésére. Ez a betegségek megelőzésének természetes és holisztikus formája.

A BioHarmonex biorezonancia készülékkel az egészség megőrzése az Ön számára is elérhetővé válik, minden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára is! A BioHarmonex olyan biorezonanciás gép, amely nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. Ennek a biorezonanciás sugárzásnak a frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. A többféle frekvencia több biológiai ablakot nyit meg, így rendkívül hatékony.

A BioHarmonex biorezonanciás gép olyan információs csatornákon sugároz, amelyeken a test kommunikációja is folyik. A készülékben található 25 program egy-egy adott testrészhez, vagy a szervezet funkciójához hozzájáruló sejtszintű elektromágneses tevékenységnek felel meg.

Vannak olyan biorezonancia készülékek, amelyek ugyan sok programot képesek futtatni, de azokat egyenként kell feltölteni és elindítani. A BioHarmonex biorezonancia készülék azonban a különböző szervrendszereknek megfelelő programokat kínál, Önnek nincs szüksége semmilyen műszaki manipulációra.

A BioHarmonex mágneses biorezonancia készülék minden programja 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebben tudja használni, mint más biorezonancia gépeket.

Ez a készülék kimondottan otthoni használatra készült, így kezelése nem teszi szükségessé természetgyógyászati ismereteket vagy valamilyen más képzést.

A BioHarmonex 4.0 készülék 32 programot tartalmaz, ezek közül néhányat itt említek, nevezetesen.

Immun (Az immunrendszert megszólító rezgésekkel a szervezet ellenálló képességének növelésére. Használható allergia és autoimmun betegség esetén is, mivel az immunrendszer optimális működésére "tanítja" a szervezetet.)

Idegek (Azok számára, akiknek minden nap kifogástalan szellemi működésre és koncentrációra van szükségük. Javítja a stressz tűrő képességet.)

Fájdalom (Segítheti a szervezet öngyógyító folyamatait, csökkentheti a fájdalomérzetet, növelheti a fájdalomküszöböt.)

Máj (Hozzájárulhat a máj optimális működéséhez, a méregtelenítéshez.)

Éjszakai nyugtalanság (Ajánlott rossz alvóknak, nehezen elalvóknak, gyakran felébredőknek. Használja a programot esténként, még lefekvés előtt.)

Pihentető alvás 2 órás (Mély alvást segítő program rövid, délutáni regenerálódáshoz.)

Keringés hosszú program (Ajánlott a vérkeringés támogatására, akár napi többszöri használatra. Funkcionális és organikus elváltozásokra is ajánlott. Használja magas vérnyomás és érelmeszesedés esetén is.)

Visszér program (A vénák optimális működéséhez. A visszérfájdalom enyhítésére, az érfalak regenerációjának támogatására. Elsősorban álló munkát végzőknek ajánlott.)

Emlékezőképesség program (Sok mindenre kell koncentrálnod és véletlenül elmaradnak dolgok, vagy egyszerűen csak feledékeny vagy? Bosszant, hogy nem jutnak eszedbe nevek, vagy kódok? Használd ezt a programot minden nap, segíti az összpontosítást. Segíti a tanulást és megkönnyíti a szellemi munkát. Enyhítheti a feledékenységet az idősebb korosztályban is.)

Fül/hallás program (Fülzúgás, fülcsengés elleni program.)

- Torokőr    Ajánlott a felső légutak egészségesen tartására, különösen a légúti nyálkahártyák lehűléskor(télen vagy hideg italok, fagylalt fogyasztásakor).

CaliVita BioHarmonex IV. generációs készülék 1db 221.206 Ft/db
Beszerzés: https://www.egeszsegplazabudapest.hu/stresszoldas-relaxacio/calivita-bioharmonex-iv.-generacios-keszulek-1db

Diadynamik
A diadynamik kezelés idegfájdalmak csillapítására, degeneratív ízületi és gerincbetegségek, perifériás keringési zavarok gyógyításában hatásos.

Forrás

https://tenyek-tevhitek.hu/az_oregedes_lassitasa_es_az_egeszseg_megorzese.htm
http://testedtudja.hu/component/acymailing/listid-4/mailid-151-frekvencia-terapia?tmpl=component&tmpl=component
https://www.healyworld.net/hu/a-healy-mukodesi-modja-az-egeszseg-a-sejtekben-kezdodik/
http://www.ma.hu/eletmod.hu/78086/A_biorezonanciarol_erthetoen_Rezges_az_egesz_elet
https://izomstimulalo-elektrostimulacios-keszulek.arukereso.hu/i-tech-medical-division/mio-care-tens-p450374559/?gclid=CjwKCAiA
https://www.calivita.hu/products/bioharmonex-4-
https://www.egeszsegplazabudapest.hu/stresszoldas-relaxacio/calivita-bioharmonex-iv.-generacios-keszulek-1db
https://femina.hu/egeszseg/biorezonancia-vizsgalat-kamu-segit/
http://biomer.biorezonanciameres.hu/biomer-termekek/
http://www.alternativterapiak.hu/tens-keszulek/
https://www.alkupon.hu/frekvenciaterapias-kezeles-energy-wave-system-ews-professzionalis-frekvenciaterapias-keszulekkel/34565/
https://vitalpremium.hu/egeszseg-frekvenciai/
https://www.egeszsegplazabudapest.hu/stresszoldas-relaxacio/calivita-bioharmonex-iv.-generacios-keszulek