Alkálisó kúra. Tömjén kivonat hatása. Alkálisó + tömjén kivonat + MSM krém. Tüdő CTA lelet magyarázata. B17 vitamin injekcióban.
Válasz Olvasómnak 94. szám

Alkálisó kúra

Kedves Olvasó írja

Tisztelt Címzett! Egy korábbi olvasói kérdésre válaszolva olvastam az Önök véleményét az alkáli sóval együtt alkalmazott tömjén kivonat jellemzőiről és hatásairól, de sajnos most nem találom. Tervezzük a tömjén kúrát, de érdekelne az Önök véleménye az alkáli só esetleges mellékhatásairól. Üdvözlettel és tisztelettel várom válaszukat, B Gábor

Válasz

Megemlítem, hogy ha intelligens, értelmes, haladó szellemű szakorvosuk van érdemes vele a fent elmondottakról konzultálni. A kúrát azonban akkor is ajánlom, ha az orvosa esetleg nem lelkesedik érte, és csak a sugár, kemo kezelést ajánlja.

Először a tömjén kivonat kapszula hatásáról
Boswellia (tömjén) Extract 500 mg - 90 Softgels
Javasolt használat:  1 db lágy-zselatin 1-2 alkalommal naponta, étkezés közben.
A halálozás okát tekintve Európában 10-ből legalább 6 esetben a krónikus, alacsony szintű (rejtett) gyulladás a felelős
A tömjénfa kivonat a nem-szteroid gyulladáscsökkentő szerektől eltérő módon hatnak, mivel egyszerre több, a gyulladásos folyamatokban résztvevő enzimeket gátolnak
A boswellin sav gyulladáscsökkentő tulajdonágai kiemelkedően fontossá teszik azt a gyulladásos bélbetegségek kezelésében, mint a fekélyes vastagbélgyulladás (kólitisz), Krohn betegség és kollagén kólitisz.
A tömjénfa kivonat többféle módon pusztítja el a rákos sejteket, például elősegíti a rosszindulatú sejtek természetes sejthalálát (apoptózis), valamint beavatkozik a sejtciklusba is, melynek köszönhetően leállítja a rosszindulatú sejtek reprodukcióját.
Hasnyálmirigyrák esetén a tumor méretének 50%-os csökkenése volt megfigyelhető 100 mg/kg napi dózisú AKBBA orális alkalmazását követően egereknél.
A légzőszervi gyulladásos tünetek előfordulása sajnos drasztikusan növekszik napjainkban. A légutak gyulladásos problémái légszomjat, sípoló légzést, tüdőtágulást és köhögést okoznak. A tömjénfa kezelésben részesülő páciensek 70%-ának javulás következett be az állapotában, mely a ki- és belégzés normalizálódását is jelentette.
Egy állatkísérlet során az AKBBA csökkentette a prekancerózus polipok számát, 49%-kal csökkentve a polipok kialakulását a vékonybélben, valamint a 60%-kal a vastagbélben. Emellett az AKBBA alkalmazása a polipok rákká alakulásának gátlásában is jelentős eredménnyel járt [73]. Az AKBBA-val kezelt egyedek esetén a polipok normál sejtekké való visszaalakulása volt megfigyelhető, mely a gyógyszerrel kezelt egyedek csoportjában nem volt észrevehető.
http://www.yiya.hu/cikk-08-kurkuma-tomjenfa.php

MCT olajat  is tartalmaz
Az MCT olaj kókusz és pálmaolajból készült speciális olaj, amelyet olyan beteg embereknek    fejlesztették ki a gyógyászatban, akik nem képesek a hagyományos zsírokat rendesen megemészteni,  felszívni és felhasználni. Az MCT trigliceridjei lényegesen rövidebbek, mint az átlagos zsírokban, tehát  gyorsabban felszívódnak és hidrolizálódnak a szervezetedben.

Beszerzése:   Minta Bolt

1092 Budapest, Erkel utca 14/A.
http://vitamin-abc.hu/rolunk
Ügyvezető: Fekete Klára
Tel: +36 30 405-2122

A CsCl ásványi sóról olvassa el számos felhasználó véleményét
http://www.alkaliso.net/gyogyult.html

A felgyógyuláshoz a súlyos és alternatív kezelésen túl Hitre is szükség van. Hinni saját szervezete működésében, hogy legyőzi a sejtek devianciáját, a DNS megváltozásában, a kezelés eredményességében, a kezelő orvosának lelkiismeretes odaadó munkájában, a család tagjainak Önöket körülvevő szeretetében, A Teremtő segítő erejében, mert „Én veletek vagyok a Világ végezetéig”
Legyen erős, türelmes és meglátja még hosszú időt fog családja szeretetében eltölteni!
Ezt kívánja ZsB

Alkálisó + tömjén és hatása
A vásárolt csomag tartalma:


A csomagokhoz részletes használati utasítás szokott tartozni. Ha a csomag MSM krémet is tartalmaz akkor  bőrön keresztül viszik be a ható anyagokat.
Kedves felesége  esetében a kiütések helye és a bekenés helye azonos? vagy a kiütések  nem a bekenés helyén keletkeztek?
Az igen nagy számú irodalmi adatok egyike sem említ mellékhatást illetve csak egy helyen sikerült egy erre vonatkozó megjegyzést találnom, amely így szól:  „Mellékhatásként előfordulhat hasmenés, hányinger, valamint kisebb bőrkiütések.”

Ha nem  bőrön keresztül alkalmazza, vagyis  a csomagja nem tartalmaz MSM krémet, úgy akkor ez más helyzet. Ha a termékek szedése szájon át szedett, akkor nem felületi irritációról, hanem a szervezet belső ellenállásáról van szó. 
Ezek után azt kellene kideríteni, hogy a tömjén vagy a CsCl  okozza   a kiütéseket.  Ezzel kapcsolatos véleményem az, hogy először a tömjént kellene kihagyni  2 napig. Ha  a kiütés nem enyhül akkor a második fordulóban  a CsCl-t  kihagyni 2 napig. Mindkét esetben a másik (vagyis a nem elhagyott) terméket szedni kell. Ez kísérlet eldöntheti, hogy a két anyag közül melyik a kiütést okozó.

Ha megismertük ily módon, hogy melyik termék a probléma okozó, akkor  már csak azt kell kideríteni, hogy  a kiütést okozó terméket csökkentett adagban szedjük vagy netán el kell hagynunk. Ez utóbbi eset azért lenne előnytelen a mert betegségre (amit szintén nem árult el) az elhagyott termék miatt kisebb lesz a gyógyító hatás.

Ha más panaszt nem okoz a viszketésen kívül   akkor két lehetőség van:

1./ a szervezet/vagy a  bőrfelület  a csökkentett adagnál egy idő után  alkalmazkodik az őt ért támadáshoz és a viszketés megenyhül ill. megszűnik

2./ számos enyhítő patikai szer  enyhítheti a bajt, illetve segít megszüntetni  azt. Javaslom kipróbálni az  új Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krémet, amit nagyobb gyógyszertárban vény nélkül beszerezhet.

Mivel én nem vagyok orvos, ezért további javaslatot a b17.info tanácsadó szolgálata tudna esetleg adni. Érdemes lenne bőrgyógyász tanácsát kikérni, de ennek eredményessége szerintem bizonytalan.  Belgyógyász körzeti orvossal is lehetne konzultálni, de minthogy  majdnem biztos, hogy sem a tömjént, sem a a CsCl-t nem ismeri , ezért egyértelmű, okos szakvéleményt vélhetően nem fog adni.
Ha a kiütés  nem bőrfelületi kérdés, hanem a szervezet belső immunrendszerének tiltakozása, akkor átmenetileg a javasolt termékkel enyhíthető a baj, de végleges megoldásra ebben az esetben szerintem nincs  lehetőség.  
A b17 tanácsadót tájékoztassa, amit eddig tettek, kérve javaslatát a végső megoldásra (termékek szedési mennyiségét csökkenteni vagy a „bűnöst” kihagyni.
Türelmet, elszántságot és gyógyulásában reményt kíván együtt érzően kedves feleségével: ZsB


Tüdő CTA lelet leírásának magyarázata

Kedves Olvasó írja

Hosszú lenne leírni a problémát, szeretnék egy konzultácós időpontot egyeztetni.
Üdvözlettel Sz.H.E.

Tisztelt H Erna Asszony,
Megtisztel felkérésével, de személyes konzultációra nincs lehetőség. A www.nelegybeteg.hu web oldal tulajdonosa és szakírója én egy magam vagyok több mint 5 év óta. Semmiféle szervezetnek nem vagyok tagja és nem tartok kapcsolatot. Nem vagyok orvos. Nem üzletelek, nincs web áruházam, csak tudományos jellegű dolgozatokat írok a hazai és nemzetközi tudományos publikációk felhasználásával  több, mint 1200 Hírlevélre feliratkozott  olvasómnak és akik a Google böngésző kapcsán megtalálnak.
Ha röviden leírja, hogy ezek után miben kéri javaslatomat, arra szerény ismereteim  felhasználásával megpróbálok tanácsot adni. Ehhez azonban a következő információk kellenek:

A kapcsolatos munkám mindenki számára  ingyenes. A felsorolt kérdésekre max. 2 mondatban válaszoljon. Röviden, világosan, tényszerűen - a narráció mellőzésével.
Ha ezt meg tudja tenni  készséggel állok rendelkezésére. Mivel nagyon sokan megkeresnek, miközben dolgozatokat írok, ezért kérem szíves megértését, mert hajlott koromra való tekintettel (84) a napi 10 órai szellemi térítés mentes  munkánál többre sajnos már nem vagyok képes.
Megértését megköszönve üdvözli ZsB

Tisztelt Zsoldos Ur. UH 
Szeretném megtudni mit jelent az alábbi CTA vizsgálati eredmény, mivel az orvostól magyarázatot nem kaptam.
A pulmonalis artériákban a harmadlagos oszlásokig vizsgálva embóliára utaló kontrasztanyag kieses nem látható. A tüdoparenchymában a jobb közép lebenyben mko. posterobasalis szegmentumokban vaskos, a centrumból a periféria felé haladó, kissé háromszög alakú kötegek láthatok, mindkét oldalon finom dystelectasia mellett. A pleura nem vastagabb, lemezei között folyadék nincs. A mediastinum területen megnagyobbodott nyirokcsomó nem látható. Köszönettel Sz.H Erna

Válasz

Tisztelt Sz H Erna Asszony,

Vaskos kötegek jelentése
A  kötegek a tüdőszövet gyulladására utalnak

Tüdő részleges légtelensége
A tüdőterület részleges légtelensége  (dystelectasia) Ha a tüdő légtelen, az azt jelenti, hogy nem kerül oda levegő, mert valami elzárja az útját. A légtelen tüdő tüdőgyulladásra és szövetének  maradandó hegesedésére hajlamos.

 A daganat a légtelen tüdőben fejlődhet tovább.  Az elzáródást rosszindulatú daganat, belélegzett idegen test, fertőzés miatti sűrű nyálka vagy a cisztás fibrózis nevű betegség okozhatja. Amikor a betegség fokozatosan alakul ki, köhögés, légszomj és láz a három leggyakoribb panasz.

Ha a hörgőt elzáró ok megszűnik  akkor az érintett tüdő levegővel telik meg. Ezt el lehet érni hörgőtükrözéssel, ugyanis hörgőtükrözés során a nagyobb hörgőt eltömő anyag eltávolítható

A hörgő tükrözésről
A hörgőbe egy kb. 30-40 cm hosszú csövet vezetnek le, melyen keresztül különböző speciális eszközökkel, például idegentestet tudnak eltávolítani a hörgőből. Ez a módszer azonban manapság már háttérbe szorult, pedig régen csak így végezték a hörgőrendszer vizsgálatát. Leginkább hörgőszűkület tágítása során alkalmazott lézerkezelésnél használják.
A hajlékony bronchoscopos vizsgálat helyi érzéstelenítés mellett történik. A vizsgálat néhány percig tart. A hörgőtükrözésre használt hajlékony cső igen vékony, így orron vagy szájon keresztül, ülő vagy fekvő helyzetben könnyen levezethető. A bronchofiberoscop munkacsatornáján keresztül is le lehet vezetni speciális fogókat, melynek segítségével például szövetmintát lehet venni. Az egész eszközt pedig egy videóhoz is lehet csatlakoztatni, így az orvos a vizsgálatot képernyőn keresztül is figyelemmel kísérheti. A hörgő tükrözéses vizsgálat során a  jóindulatú, de akár a rosszindulatú tumor hörgőfalról való leválasztása lézer segítségével történik. A lézer helyi alkalmazása segít a hörgőszűkület tágításában, illetve speciális hörgőprotézis beültetése is lehetséges. A hörgőn keresztül helyileg is lehet alkalmazni sugárkezelést. 

A vaskos kötegek jelentése
A leletben említett vaskos kötegek  lezajlott gyulladás eredményei

A leírtak talán segítséget  tudtak adni a lelet jobb megértéséhez. Fontos azonban megjegyeznem, hogy én nem vagyok orvos, tüdőgyógyász, ezért jogosultságom sincsen ilyen kérdésekben tájékoztatást adni. Kérem ezért, hogy ezen tájékoztatásomat, amelyet szakorvosi publikációk figyelembevételével írtam -  semmiképp ne hozza nyilvánosságra. Jelen munkám emberbaráti (altruista)  indíttatású. Ha a leletező orvost kérdezi  -  úgy neki kutya kötelessége a  vizsgálati eredményéről a szakzsargon mellőzésével, világosan és érthetően Önt tájékoztatni.  
Megértését megköszönve tisztelettel köszönti ZsB


B-17 vitamin (Laetril/Amigdala)injekcióban

Kedves Olvasó írja
Érdeklődni szeretnek, hogy hol tudnék venni B-17vitamint injekcióban? válaszát előre is köszönöm Tisztelettel T Tibor

Válasz

Tisztelt T Tibor, úr
Az Országos Gyógyszerészeti Intézet a B-17 témájában a következő közleményt tette  közzé: Az Országos Gyógyszerészeti Intézet a
www.b-17.hu/felhivás internetes oldalon közzétett felhívásra reagálva tájékoztatja a T. Kollégákat, hogy a B-17 vitamin/Laetril/Amigdalina megnevezésű készítményeket (injekció, tabletta) az Országos Gyógyszerészeti Intézet, illetve az EU sem gyógyszerként, sem gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményként nem engedélyezte. Toxikus mellékhatásai miatt a B-17 vitamin/Laetril/Amigdalina nem elfogadott szer az engedélyezett gyógyászatban, és egyébként nem tekinthető vitaminnak. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet, valamint a hivatalos szakirodalom, és a nemzetközi szakhatóságok (EMEA, Európai Gyógyszerügynökség; FDA, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyezési Hivatala; EFSA, Európai Élelmiszer-Biztonsági Hatóság; NCI Egyesült Államok Nemzeti Rákkutató Intézete) egyértelmű álláspontja szerint is a Laetrile (B17 vitamin) toxikus vegyület.

Megjegyezzük, hogy az USA-ban 1980 óta
tilos a fenti készítményeket rákellenes szerként, vagy bármilyen más terápia részeként alkalmazni.
OGYI - 2006.11.20. 10:59) Forrás: Magyar Orvosi Kamara
http://drimmun.com/rak-ellen-a-testnek/b17-vitamin-rak-ellen.html
További információ itt: admin@b17net.info
Megbízott magyar képviseleti telefonszám és rendelés felvétel : 06 30 223 6892
(Tanácsadás hétköznap 12-17 óráig)


Néhány szakirodalmi megállapítás
Öt évig 1972 és 1977 között a laetrilt alaposan tesztelték a Sloan-Kettering Rákkutató Intézetben Manhattanben Dr. Sugiura irányítása alatt. Kísérletének végén öt eredményt jelentett:

  1. A laetril leállította a metasztázisokat (a rák terjedését) egerekben.
  2. Javította általános egészségi állapotát.
  3. Gátolta a kis daganatok növekedését.
  4. Mentességet nyújtott a fájdalomtól.
  5. Rákmegelőzésként működött.

http://naturalsociety.com/vitamin-b17-treat-prevent-cancer-or-pure-poison/#z5NynK4Whw 
Follow us: 
@naturalsociety on Twitter | NaturalSociety on Facebook

A B17 többi támogatója, aki folytatta a Sloan-Kettering által indított kutatásokat, a B17-vitamin egyértelműen rákkezelést és megelőzést jelent. Köztük Manuel T. Navarro és Robert Bradford a Szabad Választási Bizottság tagja.
A Memorial Sloan-Kettering Cancer Center arra a következtetésre jutott, hogy "a laetril nem mutatott jótékony hatásokat."
http://naturalsociety.com/vitamin-b17-treat-prevent-cancer-or-pure-poison/#ixzz
Follow us: @naturalsociety on Twitter | NaturalSociety on Facebook


Laetril kezelés a rákban.
Milazzo SErnst ELejeune SSchmidt K
Cochrane Database Syst Rev. 2006 Apr 19; (2): CD005476. A laetril kezelés a rákban. [Cochrane Database Syst Rev. 2011]

KÖVETKEZTETÉSEK:
Az állítás, miszerint a laetril kedvező hatással van a rákbetegekre, ezt nem támasztja alá az ellenőrzött klinikai vizsgálatok adatai. Ez a szisztematikus felülvizsgálat egyértelműen szükségesnek találja a randomizált vagy ellenőrzött klinikai vizsgálatok szükségességét, amelyek a laetril vagy amigdalin hatékonyságát értékelik a rák kezelésére.


A clinical trial of amygdalin (Laetrile) in the treatment of human cancer.
Moertel CGFleming TRRubin JKvols LKSarna GKoch RCurrie VEYoung CWJones SEDavignon JP.
N Engl J Med. 1982 Jan 28;306(4):201-6

Az amigdalin-terápia veszélyeit több beteg esetében a cianid toxicitás tünetei vagy a halálos fokozatot megközelítő vér cianidszintjei igazolták. A hatóanyagnak kitett betegeket figyelmeztetni kell a cianidmérgezés veszélyére, és a vér cianidszintjét gondosan ellenőrizni kell. Az amigdalin (Laetril) egy toxikus szer, amely nem hatásos a  rák kezelésére.


Molekuláris diagnosztikai vizsgálatok
A molekuláris diagnosztikai vizsgálatok célja a ráksejtek közötti különbségek, a ráksejtek egyedi jellemzőinek feltárása, ezzel a daganatsejtek azon pontjainak beazonosítása, amelyek támadásával a ma elérhető leghatékonyabb tumor pusztításra nyílik esély. A molekuláris diagnosztikai vizsgálatok létjogosultságát, gyakorlatát és korlátait prof. dr. Tímár József, a Semmelweis Egyetem II. számú Patológiai Intézetének igazgatója világította meg 
A háttérben tehát ott lehetnek azok a daganatsejtek, amelyek túlélik az egyébként hatékony célzott kezelést, tovább gyarapodnak. Ezek egyszer elérhetnek egy kritikus tömeget, amikor már e kisebbségből többség válik, s hiába az addigi gyógyszer, mert az ezekre az időközben „uralomra kerülő” sejtekre nem hat. Kialakul a gyógyszer-rezisztencia, amikor már általában nem érdemes tovább folytatni a kezelést, mert az csak mellékhatásokat okoz. Ha lehet, terápiát kell váltani. Ennek az eshetőségnek a kockázata azzal csökkenthető, hogy sok esetben kombinációs kezeléseket alkalmaznak, tehát egyszerre több fonton támadják a rákot. Illetve igényként jelentkezik a gyógyszeripar felé is, hogy növekedjen az egyszerre több támadásponton hatni képes hatóanyagok aránya.
Az állami ellátásban hat laboratóriumban végeznek molekuláris genetikai vizsgálatot: a szegedi, a pécsi, a debreceni egyetemi központokban egy-egy, a Semmelweis Egyetemen kettő vizsgálóhely működik, valamint egy az Országos Onkológiai Intézetben
A diagnózisra többet kell várni, mint a magánellátásban, ahol nincs költségkontroll, mert mindent megfizettetnek a beteggel. 
https://rakgyogyitas.hu/tumorgenetika-hasonlo-daganatok-ezernyi-kulonbseg/

B17 injekció 10X10ml,3g-os ampullák
A terméket csak akkor rendelje meg beszerzésre ha van gyógyítója , kezelője , határozottan szeretné , stb. Az alábbi internetes cég csak a beszerzési résszel foglalkozik!!
Elérhetőség: tel:06-30-452-7803   
office@startvitamin.com

A termékek kizárólag online rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhoz-szállítással, utánvéttel. Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák.
Házhoz-szállítás utánvéttel:
30000 Ft alatt 1490 Ft.
30000 Ft és felette 0 Ft
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak,postásnak kell kifizetni. A megrendelést 24-72 órán belül kiszállítjuk.
https://www.startvitamin.com/vasarlasi-feltetelek.php
https://www.startvitamin.com/elerhetoseg.php


A  laetrilt  betiltották az USA-ban. több klinikán De Mexikóban, Németországban és Ázsia egyes részeiben adják be, általában intravénásán nagy adagokban

A laetril intramuszkuláris injekciókkal is beadható, de Dr. Jimenez megjegyzi, hogy fájdalmas, különösen napról napra, és fennáll a veszélye a nem megfelelőségnek. Intravénásan tekintik a legjobb, legelőnyösebb módszert.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

B17 vitamin Injectable I.V. 
Box with 10 liquid I.V. vials
Each vial contains 3gr/10ml
This Product is extracted only from raw Apricot Seeds
Beszerzés: https://www.tjsupply.com/amygdalin-b17-products.html


Tisztelettel ZsB