Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!

ZSOLDOS BENCE HÍRLEVELE

Energiamező létezése

Max Planck a következőket mondja: „létezik egy nagyon intelligens, minden ismerttől eltérő energiamező, amiből minden keletkezett egykor" ("non-conventional form of energy from which all physical matter originates").
A Holografikus Univerzum-elmélet, a tudományban már bevett morfogenetikus mező, mind erről a "tudat-mezőről", ennek a valóságáról szólnak.
Tehát Max Planck is, ahogyan a több ezer éves Védák, oda jutott, hogy létezik egy tudat-mező (mátrix), amiben/amivel minden mindennel kapcsolatba léphet, amiben létezünk Példaképen említhető, hogy emberi hajat vákuumban izoláltak, és "érzelmeknek tettek ki"... Eredmény: a haj DNS-e megváltozott!
Ez hasonló a híres japán Masaru Emoto prof. kísérletéhez ("A víz üzenetei"), ahol hanggal változtatta meg a víz kristály-szerkezetét. Erről olvashat az itt jelzett dolgozatomban

Kísérlet a Globális Tudatosság hatásának vizsgálatára
A Princeton Egyetem GSP (Global Consciousness Project - Globális Tudatosság) kísérlete. Felkértek több ezer embert, hogy koncentráljanak a "békére", bármilyen formában... a komputerekkel pedig azt detektálták, hogy megváltozott az erőtér szerkezete...mégpedig olyan formában, mintha már létrejött volna a béke...vagyis a "sok tudat" átalakította a kollektív tudatot, a mezőt, mátrixot.
http://www.cropcircles.org/Princeton_GCP.html
http://noosphere.princeton.edu/index.html

The result, shown in the first figure, is a fairly strong trend beginning after the first half hour. It has a significant slope, and brings the Chisquare

Magyarázat
Chi-square próba : aminek a számításával a változást kimutatták:


Adott egy N elemű minta, k lehetséges értékkel. Az n1, n2, …, nk. értékek gyakoriságai: p1,p2, … pk.

The next figure shows 2 hours beginning at 11. This period includes not only the long and surprisingly deep meditation, but afterward some singing and chanting

Kísérletek és eredményeik az Energiamező (mátrix) hatásáról

1./ Cinegék tudásának átadása
Angliában az 1920-as években egy kék cinege rájött arra, hogy az ajtók elé kiszállított tejes üveg tetejét átütve hozzáfér a tejhez. Ez a tudás nem sokára 100 mérfölddel arrébb is megjelent, habár a cinegék nem nagyon repülnek 15 mérföldnél messzebbre. 1947-re ez egy általános viselkedése volt a cinegéknek Angliában.
Ugyanez a felfedezésük megjelent Hollandiában, Dániában és Svédországban is. A német megszállás miatt 8 évre megszűnt a tejkiszállítás Hollandiában. Tudni kell, hogy a kék cinegék átlagosan csak 5 évet élnek, ám amikor nyolc év után újra megjelentek a tejes üvegek az ajtók előtt, a cinegét ott folytatták ahol abbahagyták.

2./ Öröklődő tudás
1920-ban a Harvard Egyetemen William McDougall 15 évet áldozott az életéből a patkányok megfigyelésére. Az eredményei alapján arra jutott, hogy az első generációja a patkányoknak 200 hibát vétett átlagosan a labirintusból kifelé. Az utolsó generáció már csak 20-at.
McDougall úgy vélte, hogy a megszerzett tudás valahogy tovább örökíthető. Később McDougall elvégezte ezt a kísérletet Ausztráliában, ahol a patkányok első generációja szignifikánsan kevesebb hibát vétettek, mint a régi patkányok első generációja, habár nem voltak leszármazottai az előbb említett patkánypopulációnak. S a későbbi generációk is sokkal jobban teljesítettek. Rájött, hogy mégsem a gének örökítik át a szerzett tudást, ám ennél tovább senki sem vizsgálódott.

3./ a világhíres „századik majom” kísérlet és eredménye
Lyall Watson: Lifetide: The Biology of Consciousness (Életáradat: a tudat biológiája) című könyvében leírja a népszerűen csak a "századik majom elvének" nevezett elméletet. Watson azt látta, hogy miután majmok egy csoportja megtanult egy bizonyos viselkedést, más szigeten élő majmok a kommunikáció "normális" módjának lehetősége nélkül egyszer csak szintén tudták ugyanazt a viselkedést.
1952-ben a Koshima japán szigeten végeztek kísérletet makákókkal természetes élőhelyükön. Homokos édes burgonyát adtak nekik, amit elfogyasztottak. Egyik makákó rájött, hogy a homokot le lehet mosni, és így minden probléma nélkül élvezhető az étel. A tudás apránként elterjedt, főleg a fiatalabb egyedek között. Amikor azon egyedek száma, akik megmosták a burgonyát, elért egy kritikus értéket, a tudás sokkal gyorsabban kezdett terjedni. Hirtelen szinte az egész makákó törzs rászokott a krumpli mosásra, sőt ez a krumpli mosás egy több száz kilométerre eső sziget majmai között is elterjedt. a tengeren túlon Takasakiyamaban is. Ezt a kritikus értéket (ezt a szokást gyakorló majmok létszámát) hívják a Századik majomnak

4./ Sejtek tudás átvétele
A The Sciences 1999 április-májusi számában egy érdekes kísérletről írtak. Kanadai és olasz tudósok besugároztak egereket, hogy a vérképző csontvelőjük tönkremenjen. Az egyik csapat egérnek ezután csontvelő sejteket fecskendeztek be, a másik csapatnak viszont - nem vérképző neuron őssejteket.

  • Az első csapatban helyre állt a vérképzés.
  • A másik csapatban a neuron őssejtek is nekiálltak vért képezni, s egészen a halálukig dolgoztak.

Az őssejteknek is vannak típusai. A vérképző szervek az embrió teljesen más részéből alakulnak ki, mint az ideghálózat sejtjei. Jelenlegi genetikai elméletek alapján nem lehet megmagyarázni, hogy az idegi őssejt miért kezdett el vértermelő sejtté alakulni.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

ÚJABB TANULMÁNYAIM

Amiről nem beszélünk: tudat, gondolat, lélek 2. rész
Tudatosság jellemzői * Schrödinger, Heisenberg tudat és a kvantummechanika kapcsolata * Prof Dr Strauss azt állította, hogy Isten létezésének tudományos bizonyítékára a világegyetem keletkezésének tanulmányozása során találtak rá
* Prof Dr PAUL DAVIES
Nobel-díjjal vetekedő Templeton-díjjal jutalmazták „a tudomány és a vallás közötti híd építéséért”, elsősorban az ISTEN GONDOLATAI című könyvéért. * Miért létezünk, mi és a Világegyetem?. Stephen Hawking korunk legnagyobb elméje ezen kérdések megválaszolásán is dolgozik * A telepátia és pszichokinézis képességek nem ellenkeznek a kvantumfizika lehetőségeivel állítja a fizikai Nobel-díjas
Brian D. Josephson * Prof Gary E. Schwartz, Ph.D
.: “a tudatot valójában nem az agy hozza létre, hanem valami teljesen különálló dolog” * Az Univerzum és az agy fejlődésének összehasonlítása *. .
Dr László Ervin professzor szerint a parapszichológiai jelenségek bizonyítva vannak * Telepátia * Távérzékelés * A testen kívüli tudatosság elérése halál nélkül : Hemi-Sync® ami segít biztonságosan megváltoztatni az agyhullámokat
* Nobel-díjas Brian D. Josephson professzor a parajelenségekről * A víz szerkezeti változása * Telepátia * Távérzékelés * Spirituális energia sáv réteg * DNS spirituális bioenergetika leírása, és hatása * Kapcsolat a sejtjeinkkel. Gyógyulás elősegítése * Személyes beszélgetés sejtünkkel * Mentális mező * A lélek, és tulajdonságai, lelki működés * A fiatalok és a gyerekek érzelmi és intellektuális változása az utóbbi évtizedek alatt * A lélek struktúra-e vagy halmazat? * Lelki működés *Zsidóság hite a lélekvándorlásban * Emberi értékek * Prof Dr Stanislav Grof a tudat kutatásról * Prof Dr William H. Calvin a gondolatról * A gondolat, az érzelem túléli a test halálát * A gondolatok elektromágneses hullámok
Scientists Successfully Transmit World’s First Brain-to-Brain Message (foto)
Sky News September 4, 2014 https://www.yahoo.com/tech/scientists-successfully-transmit-worlds-first-96637857179.html
* Kísérletek a gondolat hullám tartományának megállapítására * Bizonyítás és igazság * Következtetéseink tévedései * Szinkronicitás * Az információkat nem az agy tárolja * A gondolat hatalma: 1./ Washingtoni kísérlet 2./ Kísérlet a vízzel * Agyunk információtárolása * Emlékezet * Az acetilkolin és a memória * Memória formái Bővebben...Mi történt a Facebook-on?

 
Leiratkozás