Amennyiben az e-mail nem jelenik meg hibátlanul, klikkeljen ide a webes verzióért!

ZSOLDOS BENCE HÍRLEVELE

Üzenet kedves Olvasóimnak

- A korábbi Hírlevelektől eltérően a mostani csak egy dolgozatomra hívja fel szíves figyelmüket Ennek oka hogy mind élettani, mind termék ellenőrzési szempontból egymástól eltérő tájékoztatást olvashatnak az interneten megjelenő szakemberi nyilatkozatókban, tájékoztatókban Az ezüst kolloidról van szó, aminek kedvező hatása Hippokratész óta ismert Ez olyan egyedülálló termék, amely az antibiotikumokkal szemben vírus ellenes. A klasszikus antibiotikumok között vírussal szemben hatékony antibiotikum nincs. Jó tulajdonsága hogy nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel.
„Az ezüstkolloidot tartalmazó készítményeket hatóságunk (OGYÉI) nem engedélyezte Alkalmazásuknak súlyos mellékhatásai is lehetnek, melyek viszont a honlapokon nem kerültek feltüntetésre, A nagy gyógyszer gyártók már most is jelentős profitoktól esnek el. Nyomásukat az FDA-ra kiterjesztve sürgették az ezüstkolloid teljes betiltását

Ha az adott ezüstkolloid használata valóban kockázatos, akkor a korábbi állami hatóság miért adott engedélyt, a forgalmazásra (Országos Tisztifőorvosi Hivatal, ÁNTSZ) Bizonyára lehetnek forgalomban minőségi szempontból ellenőrizetlen, engedéllyel nem rendelkező termékek, de a dolgozatomban szereplő ezüstkolloidok a közölt dokumentumok szerint - úgy vélem, hogy eleget tesznek a fizikai, kémiai, biológiai követelményeknek. A hatóság korábban ezért is adhatott ki engedélyt a forgalmazásukra. Arra nincs utalás, hogy a régebben kiadott engedélyeket az újonnan alakult hatóság (OGYÉI) elfogadja-e.

Semmilyen tájékoztatás nincs arról, hogy az ezüstkolloid előírt használata betartásával meghaltak volna. A gyógyszerek mellékhatásai miatt bekövetkezett halálozásról viszont számos statisztikai jelentés látott napvilágot. Nevezetesen: Több mint 700 000 amerikai hal meg évente a kormány által szentesített gyógyszerektől.
Évente körülbelül 2.2 millió amerikai kórházi páciens van kitéve a receptre felírt gyógyszerek okozta káros mellékhatásoknak.

Körülmények Halálesetek Költségek
Gyógyszer mellékhatások orvosi hibák 420,000 $200 milliárd
  10-éves halálozás
Káros gyógyszer mellékhatások 1.06 millió

Dr. Gary Null; dr,Carolyn Dean; dr. Martin Feldman; dr. Debora Rasio; és Dorothy Smith, PhD írása Halálos orvoslás
http://www.tenyek-tevhitek.hu/halalos-orvoslas.htm

A bajt okozó nem az ezüstkolloid, sokkal inkább a gyógyszerek mellékhatásai

ÚJABB TANULMÁNYAIM

Vád-, és védőbeszéd Ezüstkolloid hatása az egészségre

Az ezüstkolloid körülbelül 600-650 kórokozóra hat. Baktériumokra, gombákra, és ami nagyon ritka a vírusokra is hat * Előnye,hogy nem alakul ki rezisztencia, Vírusellenes, nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel * Súlyos szankcióval sújtják azokat, akik ellenőrizetlen minőségű termékeket árusítanak.* Az ezüstkolloidot tartalmazó készítményeket a hatóság (OGYÉI) nem engedélyezte gyógyszerként, nem minősülnek sem élelmiszernek, sem étrend-kiegészítőnek. Ha az OGYÉI feladatkörének egyikébe sem tartozik, akkor hogy gyakorolhat felügyeletet? * Több Ag-kolloid gyártó/forgalmazó korábban engedélyt kért és kapott is az Országos Tisztifőorvosi Hivataltól az ÁNTSZ-től, valamint rendelkezik a termék OÉTI notifikációs számmal, * A hiba ott van hogy a tiltás általánosít noha csak azokra a szervezetekre kell hogy vonatkozzon amelyek nem rendelkeznek engedéllyel. * Számos betegségre kedvező, de hatását a kolloid oldat minősége jelentős mértékben befolyásolja * Több Ag-kolloid terméket ismertetünk * A gyógyszerek mellékhatásai halált is okozhatnak ezért ennek minimalizálására nagyobb gondot kellene fordítani. Ezüstkolloid okozta halálról nincs tudomásunk
Bővebben...



Mi történt a Facebook-on?

 
Leiratkozás